Opublikowano wtorek o 20:191 dzień Godzinę temu, Butt napisał(a):Nie wiem jakim cudem daliście radę obejrzeć już wszystkie dostępne odcinki. Ja od kilku dni oglądam na raty pierwszy i końca nie widać. Krindż goni krindż, trzeba co chwilę zapauzować by to rozchodzić.Normalnie. Włączasz odcinek i oglądasz do końca xd z sentymentu bo z sentymentu, ale oglądasz. To nie jest tak, ze gowno totalne. Po prostu trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc.
Opublikowano wtorek o 21:171 dzień No nie do końca się da, bo ja w połowie drugiego odpadłem i przez komentarze tutaj chyba czekam na całość, i jak będzie bardzo źle to całkowicie spasuje. Tam nie ma nikogo kogo lubię, w poprzednich Hawke była spoko, teraz zmieniła się w naćpaną dziewczynę kwiat.
Opublikowano wtorek o 21:241 dzień 6 minut temu, Rtooj napisał(a):No nie do końca się da, bo ja w połowie drugiego odpadłem i przez komentarze tutaj chyba czekam na całość, i jak będzie bardzo źle to całkowicie spasuje. Tam nie ma nikogo kogo lubię, w poprzednich Hawke była spoko, teraz zmieniła się w naćpaną dziewczynę kwiat.Odpadłeś w drugim, ale czekasz na całość?
Opublikowano wtorek o 21:261 dzień Teraz, Donatello1991 napisał(a):Odpadłeś w drugim, ale czekasz na całość?Czasami dopiero po wydaniu całości sezonu wiadomo po opiniach czy warto się pakować w oglądanie.Jest dużo seriali które mają słabe momenty, początki, ale się rozpędzają. Są też takie które odwrotnie, kończą tak żałośnie że lepiej nie oglądać. Edytowane wtorek o 21:261 dzień przez Rtooj
Opublikowano wtorek o 21:291 dzień Jak nikogo nie lubisz to raczej dużo się nie zmieni. No zobaczymy. Zostało 4 odcinki. Kompletnie nie mam pojęcia w którą strone pojdą. Mocny dramat, czy kino akcji z nutką komedii.
Opublikowano wtorek o 22:051 dzień Pierwsze cztery odcinki to niezły dramat (niemalże tragedia), więc sądzę że będą to kontynuować.
Opublikowano wczoraj o 09:07 1 dzień @Josh co do Winony Ryder, to chyba chora psychicznie albo ćpie.Albo to i to, obczaj sobie ten odcinek z nią:
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 21 godzin temu, MichAelis napisał(a):Dziwne, że jeszcze nikt nie wspomniał dyskusji o Dicku. Jasno jest stwierdzone, że to postać z jakiegoś tam filmu, ale teksty, które idą(bo to hehe przecież kutas) to słuchałem przez palce schowany pod kołdrę z zażenowaniaWiększość tego gówna jest od Robin. Bardzo irytująca i zbędna postać w tym sezonie. Już jak były przebitki na stację radiową i jej mowę to wiedziałem że będzie dramat. A poza tym to się bardzo dobrze oglądało chociaż jak to każdy serial sci-fi ma swoje głupoty ale przymykam na to oko.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Tak czy siak jak mamuśka blondyna najładniejsza to coś nie tak z tymi chłopczycami.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Powstrzymywałem się jak mogłem, żeby nic o tym nie napisać, bo znowu będzie, że Josh to erotomoan i wali sobie do gumowych lalek ze Stellar Blade, ale jak już zacząłeś...Tak, wiem, to są lata 80 i wtedy był inny styl, inny make up, inne fryzury i ubrania, ale kurva cofnijcie się do pierszego sezonu jak tam wyglądała Nancy, a jak wygląda tutaj. Zrobili z niej babcię. Maya Hawke całkiem ładna aktorka, a prezentuje się jak wiejski chłop, tylko ogrodniczek i grabi jej brakuje do kompletu. Normalnie Simple Jack, znajdź 3 różnice, poczekamCzasem w poprzednich sezonach trafiały się jakieś fajniejsze dupeczki np Chrissy, tutaj trzeba się zadowolić milfami, ewentualnie zwalić sobie do Mike'a, bo gość z sezonu na sezon wygląda coraz bardziej kobieco. Oczywiście teraz wyolbrzymiam, są z tym sezonem znacznie większe problemy niż brzydkie babeczki, ale trendy widzę trzymają się mocno nie tylko w grach wideo.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Z nowych postaci młody grubas spoko i akurat humorystyczne akcenty z nim bez cringuNa minus Sara Connor ale raczej nie za samą grę aktorską tylko że obecnie totalnie bezpłciowo napisana I zbędna postać
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 15 godzin temu, Josh napisał(a):Pierwsze cztery odcinki to niezły dramat (niemalże tragedia), więc sądzę że będą to kontynuować.Ciekawe, bo 4rty odcinek to drugi najwyżej oceniany odcinek w historii serii. Mnie osobiście też się podobał, nie wiem, czy aż tak, ale fakt pierwsze 3 były słabe i powolne, też przysypiałem na 2gim chyba. 4rty natomiast nazywać gniotem to już chyba lekko dla samego czepiania się, ale co kto lubi :).Ja tam czekam na finalne epizody i samym ep4 czuję się zachęcony do dalszego oglądania, forma zwyżkowa. 16 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):Jak nikogo nie lubisz to raczej dużo się nie zmieni.No zobaczymy. Zostało 4 odcinki. Kompletnie nie mam pojęcia w którą strone pojdą. Mocny dramat, czy kino akcji z nutką komedii.najlepiej w oba :)