Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Godzinę temu, Butt napisał(a):Nie wiem jakim cudem daliście radę obejrzeć już wszystkie dostępne odcinki. Ja od kilku dni oglądam na raty pierwszy i końca nie widać. Krindż goni krindż, trzeba co chwilę zapauzować by to rozchodzić.Normalnie. Włączasz odcinek i oglądasz do końca xd z sentymentu bo z sentymentu, ale oglądasz. To nie jest tak, ze gowno totalne. Po prostu trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No nie do końca się da, bo ja w połowie drugiego odpadłem i przez komentarze tutaj chyba czekam na całość, i jak będzie bardzo źle to całkowicie spasuje. Tam nie ma nikogo kogo lubię, w poprzednich Hawke była spoko, teraz zmieniła się w naćpaną dziewczynę kwiat.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 6 minut temu, Rtooj napisał(a):No nie do końca się da, bo ja w połowie drugiego odpadłem i przez komentarze tutaj chyba czekam na całość, i jak będzie bardzo źle to całkowicie spasuje. Tam nie ma nikogo kogo lubię, w poprzednich Hawke była spoko, teraz zmieniła się w naćpaną dziewczynę kwiat.Odpadłeś w drugim, ale czekasz na całość?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Teraz, Donatello1991 napisał(a):Odpadłeś w drugim, ale czekasz na całość?Czasami dopiero po wydaniu całości sezonu wiadomo po opiniach czy warto się pakować w oglądanie.Jest dużo seriali które mają słabe momenty, początki, ale się rozpędzają. Są też takie które odwrotnie, kończą tak żałośnie że lepiej nie oglądać. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Rtooj
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jak nikogo nie lubisz to raczej dużo się nie zmieni. No zobaczymy. Zostało 4 odcinki. Kompletnie nie mam pojęcia w którą strone pojdą. Mocny dramat, czy kino akcji z nutką komedii.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Pierwsze cztery odcinki to niezły dramat (niemalże tragedia), więc sądzę że będą to kontynuować.