Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stranger Things - Netflix

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Butt napisał(a):

Nie wiem jakim cudem daliście radę obejrzeć już wszystkie dostępne odcinki. Ja od kilku dni oglądam na raty pierwszy i końca nie widać. Krindż goni krindż, trzeba co chwilę zapauzować by to rozchodzić.notlikethis

Normalnie. Włączasz odcinek i oglądasz do końca xd z sentymentu bo z sentymentu, ale oglądasz. To nie jest tak, ze gowno totalne. Po prostu trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc.

• Odpowiedzi 636
  • Wyświetleń 68,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Słyszałem wiele pozytywnych niezwykle opinii, podjarany. Niestety, serial okazał się irytująco słaby.     Długo by wymieniać. Na przykład to, jak pozbawiony jest celu, po prostu odnosząc się do nie

• Czasem dobrze jest się zapoznać z fenomenem popkultury po tym, jak już opadnie kurz. Ja pier/dolę, niezłą zbiorową halucynację tu macie xD   Czegoś tak prymitywnie jadącego na nostalgii, nie mając

Opublikowano

No nie do końca się da, bo ja w połowie drugiego odpadłem i przez komentarze tutaj chyba czekam na całość, i jak będzie bardzo źle to całkowicie spasuje. Tam nie ma nikogo kogo lubię, w poprzednich Hawke była spoko, teraz zmieniła się w naćpaną dziewczynę kwiat.

Opublikowano
6 minut temu, Rtooj napisał(a):

No nie do końca się da, bo ja w połowie drugiego odpadłem i przez komentarze tutaj chyba czekam na całość, i jak będzie bardzo źle to całkowicie spasuje. Tam nie ma nikogo kogo lubię, w poprzednich Hawke była spoko, teraz zmieniła się w naćpaną dziewczynę kwiat.

Odpadłeś w drugim, ale czekasz na całość?

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał(a):

Odpadłeś w drugim, ale czekasz na całość?

Czasami dopiero po wydaniu całości sezonu wiadomo po opiniach czy warto się pakować w oglądanie.

Jest dużo seriali które mają słabe momenty, początki, ale się rozpędzają. Są też takie które odwrotnie, kończą tak żałośnie że lepiej nie oglądać.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Jak nikogo nie lubisz to raczej dużo się nie zmieni.

No zobaczymy. Zostało 4 odcinki. Kompletnie nie mam pojęcia w którą strone pojdą. Mocny dramat, czy kino akcji z nutką komedii.

Opublikowano

Pierwsze cztery odcinki to niezły dramat (niemalże tragedia), więc sądzę że będą to kontynuować.

Opublikowano

@Josh co do Winony Ryder, to chyba chora psychicznie albo ćpie.

Albo to i to, obczaj sobie ten odcinek z nią:

pechowiec

Opublikowano
21 godzin temu, MichAelis napisał(a):

Dziwne, że jeszcze nikt nie wspomniał dyskusji o Dicku. Jasno jest stwierdzone, że to postać z jakiegoś tam filmu, ale teksty, które idą(bo to hehe przecież kutas) to słuchałem przez palce schowany pod kołdrę z zażenowania

Większość tego gówna jest od Robin. Bardzo irytująca i zbędna postać w tym sezonie. Już jak były przebitki na stację radiową i jej mowę to wiedziałem że będzie dramat.

A poza tym to się bardzo dobrze oglądało chociaż jak to każdy serial sci-fi ma swoje głupoty ale przymykam na to oko.

Opublikowano

Powstrzymywałem się jak mogłem, żeby nic o tym nie napisać, bo znowu będzie, że Josh to erotomoan i wali sobie do gumowych lalek ze Stellar Blade, ale jak już zacząłeś...

fart.png

Tak, wiem, to są lata 80 i wtedy był inny styl, inny make up, inne fryzury i ubrania, ale kurva cofnijcie się do pierszego sezonu jak tam wyglądała Nancy, a jak wygląda tutaj. Zrobili z niej babcię. Maya Hawke całkiem ładna aktorka, a prezentuje się jak wiejski chłop, tylko ogrodniczek i grabi jej brakuje do kompletu. Normalnie Simple Jack, znajdź 3 różnice, poczekam

hawke21-6926274d5875d.jpg

90705bbe1cb61616c028c0f58a5211d1d23cf28f

Czasem w poprzednich sezonach trafiały się jakieś fajniejsze dupeczki np Chrissy, tutaj trzeba się zadowolić milfami, ewentualnie zwalić sobie do Mike'a, bo gość z sezonu na sezon wygląda coraz bardziej kobieco. Oczywiście teraz wyolbrzymiam, są z tym sezonem znacznie większe problemy niż brzydkie babeczki, ale trendy widzę trzymają się mocno nie tylko w grach wideo.

Opublikowano

Z nowych postaci młody grubas spoko i akurat humorystyczne akcenty z nim bez cringu

Na minus Sara Connor ale raczej nie za samą grę aktorską tylko że obecnie totalnie bezpłciowo napisana I zbędna postać

Opublikowano
15 godzin temu, Josh napisał(a):

Pierwsze cztery odcinki to niezły dramat (niemalże tragedia), więc sądzę że będą to kontynuować.

Ciekawe, bo 4rty odcinek to drugi najwyżej oceniany odcinek w historii serii. Mnie osobiście też się podobał, nie wiem, czy aż tak, ale fakt pierwsze 3 były słabe i powolne, też przysypiałem na 2gim chyba. 4rty natomiast nazywać gniotem to już chyba lekko dla samego czepiania się, ale co kto lubi :).

image.png

Ja tam czekam na finalne epizody i samym ep4 czuję się zachęcony do dalszego oglądania, forma zwyżkowa.

16 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):

Jak nikogo nie lubisz to raczej dużo się nie zmieni.

No zobaczymy. Zostało 4 odcinki. Kompletnie nie mam pojęcia w którą strone pojdą. Mocny dramat, czy kino akcji z nutką komedii.

najlepiej w oba :)