Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 277
  • Wyświetleń 31,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cóż, uber hiper pad jest jednak uszkodzony. Wczoraj coś mi nie pasowało już w FIFA, ale dziś zrobiłem test na pisaniu wiadomości i przyciski Y i X co któreś wciśnięcie nie reagują. No co za szajs sa 7

• Mendrek, trzeba było sobie chociaż troszkę zmienić nicka na alterze.   Jaki dzban xD  

• Ja już mam. Miałem też Elite 1, który uważałem za genialny pad. Niestety też zaczęła odchodzić guna, a potem pękł na trigerze.   2 jest... jeszcze lepsza[emoji41][emoji41][emoji41] Brak zielonych elem

Opublikowano

Oba pady z zestawu z amazonu nie zawsze rejestruja mi, ze naciskam A. Po wysłaniu do nich cos z tym zrobia czy zbagatelizuja?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wymienią.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy już wiadomo kiedy i po ile kabziory będzie dostępna ta nowa iteracja pada Elite zaprezentowana przez MS na tegorocznej konfie E3?

Opublikowano

Ciekawe czy Mikroszfot od razu ściąga kasę przy preorderze czy dopiero w okolicach wysyłki?

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko ten akumulator :/ 

Opublikowano

Nawet nie sprawdzałem, zaraz sprawdzę 

£160 xd

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ja to chyba sobie zażyczę zbiorczy prezent od żony,matki, teściów, szwagra w postaci tego pada. Niech się wszyscy złożą na to co chcę, a nie jakieś z osobna bluzeczki i skarpetki, których mam od chuya :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzieciak dorwał się do pada. W efekcie przycisk RB jest wciśnięty na amen. Polecicie jakiś serwis, który mi to naprawi?

Opublikowano

Jak cena spadnie do normalnego pułapu to pewnie tez wezmę tylko kurde po co ten akumulator:/ 

Opublikowano
27 minut temu, kubson napisał:

Jak cena spadnie do normalnego pułapu to pewnie tez wezmę tylko kurde po co ten akumulator:/ 

No nie wiem, mamy XXI wiek przyda się coś takiego jak akumulator w padzie. 

Opublikowano

Akumulator na 40 godzin to dobry wynik, ale wolałbym jakby jednak dało się go ładować po wyjęciu z pada. Niestety recenzenci zwykle opisywali sloty AA aktualnego pada jako wadę, a wielu userów nie ogarniało, że nie muszą wcale jechać na jednorazowych bateriach.

Pamiętam granie na PS4 i podłączanie ich do ładowania zawsze po graniu było upierdliwe, chociaż nie aż tak jak granie na kablu przy najdłuższych sesjach.

Opublikowano
W dniu 28.06.2019 o 10:25, kubson napisał:

#teameneloop4ever 

i wszystko w temacie. Te akumulatory w DS3 i DS4, no nie mam z nimi miłych wspomnień.

Opublikowano

Tu pewnie będzie lepiej, na święta na bank sobie go sprawie 

Opublikowano

Po roku padzik z eski zaczął świrować.rb,rt klikają sie na przemian:(Ktoś miał podobnie?Da coś rozkręcenie pada czy nadaje się na szrot.Pad mi nie spadł ani razu i nim nie rzucałem.I nie widzę śrub to pady są na zaczepy czy klejone jednorazowo.