Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Oglądał ktoś "Dom z papieru"? Ponoć mega dobry serial i się zastanawiam..

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 599,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano
Oglądał ktoś "Dom z papieru"? Ponoć mega dobry serial i się zastanawiam..
Mocne 7/10. Początek bardzo dobry, później drażnią glupstewka, nielogiczne zachowania poszczególnych postaci, które w grupie która zdecydowała się napaść na bank, po prostu nie powinny się wydarzyć. Poza tym kilka fajnych zwrotów akcji i trzeba dodać, że serial nie kończy się na pierwszym sezonie.

Jeżeli nie masz do nadrobienia jakiegoś bardzo dobrego serialu, to śmiało oglądaj.
Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

Jeżeli nie masz do nadrobienia jakiegoś bardzo dobrego serialu, to śmiało oglądaj.

No właśnie nie mam, stąd pytanie, bo mnie zaciekawił opis. Sprawdzę zatem.

Opublikowano
19 godzin temu, balon napisał:

Jestem po dwóch odcinkach Bloodline. Od dawna miałem na liście ale co chwile coś mnie odciągało aby zacząć. W końcu odpaliłem no k urwa Panie Jeremiaskzu jakie te dwa pierwsze odcinki były dobre:banderas:

Przecież tam nic kompletnie się nie wydarzyło XD  syn marnotrawny wraca do domu, serial dopiero się zaczyna, gdy zaczną "paczki przerzucać", będziesz wiedział o co chodzi.

Opublikowano
W dniu 6.03.2018 o 18:41, balon napisał:

Czemu? Może dlatego, że nie gra w reklamach, serialach made in TVN czy filmach Vegi? ;)

Ja choćby za to mocno szanuję. Inna sprawa, że ostatnio ciężko mi wchodzi polskie kino.

Odkopuję, bo teraz dopiero widzę. Pisałem o Więckiewiczu... dlaczego nie mogę na niego już patrzeć?
Jakoś tak się trafia, że co jestem w kinie na polskim filmie, to zawsze go widzę. Jakby już nie było innych aktorów.

http://www.filmweb.pl/person/Robert.Wieckiewicz

Ja go i tak zapamiętałem jako typa z Samego Życia:)

Opublikowano

Ostatnio widziałem Triple 9 - mocne, męskie kino. Brud, syf, gangi ,skorumpowani gliniarze i Woody Harrelson. Całkiem okej.

Edytowane przez Banny

Opublikowano

A dzisiaj to wjechalo na lazarski rejon. Chyba wieczorem odpale.

Ostatnio jeszcze wypuscili 'Flint Town' o pracy policji w jakims pato miescie w usa. Podobno sztosik, ktos ogarnial juz?

Opublikowano

Outsider - oglądałem w nocy i kolejny zawód od netflixa, zaczyna się świetnie, pierd.olnięcie od razu na początku, brutalność yakuzy, ale na końcu okazuje się że to film o niczym lol, 5+/10. 
Czekam na Anihilacje 12 marca, musi się w końcu udać!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

To Bauer, oni mają duże  wymagania co do ilości sprzedanych egzemplarzy. Pamiętacie takie pismo jak PlayBox? Podobno sprzedawało całkiem nieźle, a i tak poszło do piachu.  

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Polećcie jakiś dobry film do obejrzenia z kobietą na wieczór? Tak w sumie szukam i jakoś zbytnio zdecydować się nie mogę.

Opublikowano

Dziś na Netflixie wylądowało bardzo ładne anime:

In This Corner of the World (Kono Sekai no Katasumi ni)

Kto lubi spokojniejsze animacje, mocniej osadzone w rzeczywistości, a przy tym chwytające za serce, ten niech ogląda, bo warto.

Edytowane przez Wojtq

Opublikowano

Miał ktoś taki problem z apką w Smart TV, że aplikacja Netflixa normalnie się uruchamia i krzaczy się i wywala po 3-4 sekundach po otworzeniu filmu? Ktoś się z tym spotkał?

Opublikowano
24 minuty temu, krupek napisał:

Miał ktoś taki problem z apką w Smart TV, że aplikacja Netflixa normalnie się uruchamia i krzaczy się i wywala po 3-4 sekundach po otworzeniu filmu? Ktoś się z tym spotkał?

Internet w UPC?

Opublikowano

Mortal Kombat z 1995 r. wskoczy na Netfliksa pierwszego kwietnia. Chętnie kolejny raz obejrzę w goty jakości :ohboy:

Opublikowano
7 godzin temu, _Be_ napisał:

Internet w UPC?

Vectra, a to coś może być na rzeczy w internetem? Na kompie śmiga normalnie.

Opublikowano
32 minuty temu, krupek napisał:

Vectra, a to coś może być na rzeczy w internetem? Na kompie śmiga normalnie.

Ja tak mam na aplikacji Netflix w tv.  Dlatego oglądam na PlayStation. Jakiś czas było ok, potem znowu zaczęło się yebac. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

No ja oglądam na iksbonie, więc bez lipy. Taki problem pojawił się u brata, niedawno kupiony Smart TV Sharp i nie bardzo ma na czym innym wygodnie oglądać.