Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, chris85 napisał:

Co rozumiesz przez gowniane dokumenty? Oglądałeś coś ostatnio na Discovery Channel albo History? 

Np Taśmy Teda i Porwana w biały dzień byly dobre. 

Tasmy Bundiego byly slabe jak dla mnie, zapowiadano jako wstrzasajace a wyszlo jak zwykle.

Making a Murder, tendencyjny i przeciagniety do granic mozliwosci, mogli skompresowac w 2-3 odcinki. 

Osho podobnie i w sumie to nic z niego nie wynika. Jakies bezsensowne sceny jak czlowiek mowi o czyms co niby ma byc wazne i w ogole juz do tego nie wracaja.

A to i tak jedne z lepszych. Takiego (pipi) jak ten o M. McCain, The Evil Genius, The innocent Man to nawet nie chce mi sie komentowac. 

Szczerze nie wiem co gorsze, te tasmowo wypuszczane dokumenty czy kupsztale o marvelowskich bohaterach.

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 602,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Mi z dokumentów całkiem spoko ogląda się Cesarstwo Rzymskie z narracją Seana Beana. Niedługo trzeci sezon :ohboy: Sporo ciekawostek, których próżno szukać w szkolnych podręcznikach. W sumie mało obiektywna opinia, bo wszystko, co w tych klimatach, ma u mnie plusa na starcie

To o wojnie w Wietnamie dobre merytorycznie, ale niesamowicie rozciągnięte. Odcinki trwające ponad 2h? No kaman... :/

Edytowane przez Frantik

Opublikowano
46 minut temu, Il Brutto napisał:

Tasmy Bundiego byly slabe jak dla mnie, zapowiadano jako wstrzasajace a wyszlo jak zwykle.

Making a Murder, tendencyjny i przeciagniety do granic mozliwosci, mogli skompresowac w 2-3 odcinki. 

Osho podobnie i w sumie to nic z niego nie wynika. Jakies bezsensowne sceny jak czlowiek mowi o czyms co niby ma byc wazne i w ogole juz do tego nie wracaja.

A to i tak jedne z lepszych. Takiego (pipi) jak ten o M. McCain, The Evil Genius, The innocent Man to nawet nie chce mi sie komentowac. 

Szczerze nie wiem co gorsze, te tasmowo wypuszczane dokumenty czy kupsztale o marvelowskich bohaterach.

Malo wstrząsający? W takim razie polecam stronki typu Best Gore. 

3 minuty temu, Frantik napisał:

Mi z dokumentów całkiem spoko ogląda się Cesarstwo Rzymskie z narracją Seana Beana. Niedługo trzeci sezon :ohboy:

W sumie mało obiektywna opinia, bo wszystko, co w tych klimatach, ma u mnie plusa na starcie

To o wojnie w Wietnamie dobre merytorycznie, ale niesamowicie rozciągnięte. Odcinki trwające ponad 2h? No kaman... :/

Bo to dokument kompletny,  a nie jakieś tfu "10 faktów o wojnie w Wietnamie" na YouTube. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

No ale chyba nic nie stało na przeszkodzie, by zrobić więcej krótszych odcinków niż takie kobyły na parę godzin :dunno:

30-45 minut byłoby optymalne

Opublikowano

Dziś każdy powinien obejrzeć Naszą planetę. 

Opublikowano

Laska i murzyn myśle, że ujda, ale chińczyk to do końca życia będzie mi się kojarzył z głupkowatymi komediami.

Opublikowano
5 godzin temu, Rudiok napisał:

Dziś każdy powinien obejrzeć Naszą planetę. 

Właśnie słyszałem reklamę w radiu, czytaną przez Panią Czubównę. 

Opublikowano

Nasza planeta - jakie to jest złoto :banderas:

Czubówna + zdjęcia powodujące opad szczęki (jak oni niektóre zrobili to nie mam pojęcia) + majestatyczna muzyka + humor (tańczące ptaki) + akcja (ucieczka antylop) + emocje (pisklęta flamingów). A to dopiero pierwszy odcinek... Coś wspaniałego. 

Opublikowano
4 minuty temu, Rudiok napisał:

Nasza planeta - jakie to jest złoto :banderas:

Czubówna + zdjęcia powodujące opad szczęki (jak oni niektóre zrobili to nie mam pojęcia) + majestatyczna muzyka + humor (tańczące ptaki) + akcja (ucieczka antylop) + emocje (pisklęta flamingów). A to dopiero pierwszy odcinek... Coś wspaniałego. 

Puściłem pierwszy odcinek. Dolby Atmos 4K na OLED robi. 3letnia córka siedziała zafascynowała a na małym flamingu się popłakała. A Czubówna robi do tego też dobrze. Miód!

Polecam też serial o F1. Gały wypala.

Edytowane przez marbel007

Opublikowano
Puściłem pierwszy odcinek. Dolby Atmos 4K na OLED robi. 3letnia córka siedziała zafascynowała a na małym flamingu się popłakała. A Czubówna robi do tego też dobrze. Miód!
Polecam też serial o F1. Gały wypala.
Jak dla mnie najładniejszy program na netflixie dolby vision i atmos naprawdę dają radę coś pięknego. Szkoda tylko że muszę wybierać między panią Krystyną a Atmosem ale wybór jest prosty. Swoją drogą czy ktoś wie czy jest szansa że na polskich ścieżkach doczekamy się atmosa ?

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano
W dniu 5.04.2019 o 21:40, marbel007 napisał:

3letnia córka siedziała zafascynowała a na małym flamingu się popłakała.

U mnie 31letnia kobita również się popłakała :)))
Te ujęcia... cały czas się zastanawiam, jak oni to kręcili? Czy to jakieś rendery?
Odbiór audio-wizualny 10/10. Polecam każdemu dokument "Nasza Planeta".

Opublikowano

W następnych będzie dużo żółtego, niebieskiego, zielonego... Dziś dokończę drugi i czekam na trzeci. Mnie takie filmy bardzo relaksują, a ten ma chyba najlepsze ujęcia jakie widziałem.

Opublikowano

Trzeci odcinek naszej planety :banderas: taniec ptakow, srajaca wiewiorka, grzyby atakujace owady :obama: czwarty tez niczego sobie.

Wizualnie kazdy odc 12/10, recepta jest taka Sama: troche zachwytu, troche bekowej akcji, smutnej sceny gorzkiej prawdy o ludzkiej destrukcyjnej dzialalnosci.

Opublikowano

Nasza Planeta to wspaniałe dzieło. Ujęcia są niesamowicie piękne, a oglądam na tv full HD. Na dużym, porządnym tv, to musi robić mocno. Oglądam i jestem pod wrażeniem, jak oni uchwycili większość tych ujęć, miazga.

Morsy w drugim odcinku... człowiek ogląda i wie, że się do tego przyczynił :frog:

Opublikowano

J*ebać całą ekipę Netflixa za to, że nie obskrobali tej soli z nóżek małego flaminga :( :( :( :(

Edytowane przez selene