Opublikowano 1 sierpnia 20195 l Są biali, więc można.No ale jeśli nadarzy się choć jeden murzyński statysta w armii Emhyra to już nie
Opublikowano 6 sierpnia 20195 l Polecam te koreanska produkcje http://asianwiki.com/Stranger_(Secret_Forest)
Opublikowano 6 sierpnia 20195 l Daaamn, ale mi szkoda tego OA No, ale przynajmniej nie zdążyli rozwodnić tego wyśmienitego serialu. Tylko dwa sezony, ale oba fantastyczne.
Opublikowano 6 sierpnia 20195 l 9 godzin temu, Square napisał: Warto się brać za te dwa sezony czy od razu odpuścić? To serial który zaliczam do kategorii "dziwnych", ale mi się go spoko oglądało. 2 sezony ładnie się nawet zamykają i nie powinno rpzeszkadzać ze nie ma kolejnych.
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l Ostatnio były plotki, że netflix ma zacząć w końcu iść w jakość, a nie w ilość, a tu nagle taki news Twórcy "Gry o tron" przechodzą do Netfliksa za 200 mln dolarów Nie ma to jak 200mln wyrzucić w błoto
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l 200 baniek dla ekipy ktora wykastrowala swietny material zrodlowy i zrobila przecietny serial? Kto bogatemu zabroni.
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l No może nie mówmy od razu "ekipa", bo jednak goście od choreografii, scenografii, kostiumów, efektów, walk odwalili kawał dobrej roboty. Tu chodzi tylko o tych dwóch panów:
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l Też nie ma co ich demonizować bo kilka sezonów za(pipi)iscie napisali jak mieli materiał źródlowy więc może w przypadku nowego serialu tez tak będzie.
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l Mimo wszystko jest sztuka zrobić kilka tak dobrych sezonów, nawet na podstawie doskonałego materiału źródłowego. Wierzcie mi, że "GoT" serialowe można było pokazowo spieprzyć, a goście jednak dali radę. Dalsze, pozaksiążkowe sezony to poniekąd pochodna literackich decyzji Martina, który sam się zakiwał na smierć w intrygach i eliminacji bohaterów. Nie bez przyczyny na ostatnie 2 tomy czekamy tyle czasu. I nie sądzę, by wyszło z nich cos lepszego niż z serialu. Dlatego nie skreślałbym tych panów, bo pisać potrafią. Prędzej bałbym sie wciągnięcia w korporacyjne standardy Netfliksa, skutkujące wypluciem kolejnego bezpiecznego odtwórczego serialu
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l Pozostaje mieć nadzieję, że będą realizować cudze scenariusze, a nie swoje.
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l W dniu 6.08.2019 o 09:55, Shen napisał: Polecam te koreanska produkcje http://asianwiki.com/Stranger_(Secret_Forest) Sztos. I ciągle nie ma informacji, czy będzie drugi sezon
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l 8 godzin temu, Masorz napisał: Sztos. I ciągle nie ma informacji, czy będzie drugi sezon Serial ma juz 2 lata, nie licz na to.
Opublikowano 10 sierpnia 20195 l W dniu 9.08.2019 o 06:08, Shen napisał: Serial ma juz 2 lata, nie licz na to. To jest zamknięta historia, czy po prostu koniec sezonu? Od siebie polecam Jak nas widzą, ten mini serial rozkłada na łopatki.
Opublikowano 10 sierpnia 20195 l Wyglądało na koniec pierwszego sezonu. Nie ma jakichś dużych cliffhangerów, ale wydawało mi się, że pokażą kolejne przygody głównej pary bohaterów.
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l I Pokemon Indigo z 1997 No mogliby jeszcze Dragon Ball Z wrzucić i chyba bym miesiąc z domu nie wyszedł.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Z fb netflixa: Cytat Daleko jeszcze? Niedaleko: Mindhunter sezon 2 - dziś Trzynaście powodów sezon 3 - 7 dni Ciemny Kryształ sezon 1 - 14 dni Szkoła dla elity sezon 2 - 21 dni Rozczarowani część 2 - 35 dni Brooklyn 99 sezon 5 - 41 dni The Crown sezon 3 - 93 dni B99, wreszcie
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Jeden z trzech ulubionych seriali wreszcie z kolejnym sezonem na Netflix wspaniale !
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l https://www.youtube.com/watch?v=VRyP5pvMAXM Bardzo fajny dokumencik dotyczący anime - nie tylko dla obrzydliwych, zaślinionych nerdów tulących się do swoich waifu-poduszek. Luźny język prowadzącej nie szczędzący fucków i zabawnych uwag, niezły montaż, sporo ciekawych wywiadów ze znanymi i mniej znanymi twórcami japońskich animacji.
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l 8 godzin temu, Josh napisał: https://www.youtube.com/watch?v=VRyP5pvMAXM Bardzo fajny dokumencik dotyczący anime - nie tylko dla obrzydliwych, zaślinionych nerdów tulących się do swoich waifu-poduszek. Luźny język prowadzącej nie szczędzący fucków i zabawnych uwag, niezły montaż, sporo ciekawych wywiadów ze znanymi i mniej znanymi twórcami japońskich animacji. Dla mnie to zwykła reklamówka anime od Netflix. Obejrzałem, ale nie polecam.