Opublikowano 18 kwietnia18 kwi Co do BM to teraz dopiero obejrzałem odcinek Bawidelko i myślę że to lektura obowiązkowa dla każdego forumowicza. Bohaterem jest redaktor z gazety o grach, który pod wpływem LSD... a zresztą, sami zobaczcie. Sporo sprzętów się przewija, w tym retro, bo spora część odcinka stanowią retrospekcje z polowy najntisów.
Opublikowano sobota o 18:035 dni Bardzo fajny odcinek i odegranie acid tripów pierwsza klasa. Natomiast odcinek gdzie czarnoskóra przenosi się do czarnobiałego filmu, aby odegrać rolę białego mężczyzny trochę, że tak powiem śmierdzi ideologiami.
Opublikowano sobota o 21:295 dni Nie wiedziałem, że wrzucili Total Recall z Arniem. Najlepszy film, bo ten remake to sraka, co z tego, że zagrał Farell. Nie ma podjazdu do pierwowzoru.
Opublikowano niedziela o 00:425 dni Nie mogę powiedzieć, bo Charlize to piękna kobieta i utalentowana aktorka, jak zobaczyłem fotosy z "Klątwy skorpiona", to Jurek stoi do dziś. Ale zajebistym zbiegiem okoliczności ona jest "dzielną samotną matką", a jej adoptowane dziecko w nieoczekiwanym zwrocie wydarzeń okazało się transem w wieku 7 lat - no kurwa raczej z głową to ona nadaje się do leczenia.
Opublikowano niedziela o 18:314 dni Dojrzewanie. Pierwszy ep spoko, szkoda tylko ze wraz z jego koncem nie ma juz za bardzo po co ogladac. No moze do polowy dugiego. Dluzyzny w kolejnych sa mega meczace a watki dosc oklepane. Graham chyba w ostatnio swojej ulubionej roli typa pod presja przepraszajacego za wszystko. Najlepszy byl syn policjanta.
Opublikowano poniedziałek o 09:093 dni Projekt UFO? Oglądał ktoś, bo opinie mocno mieszane. Pan Kojima obejrzał za jednym razem i zachwala.
Opublikowano poniedziałek o 09:373 dni RezydencjaFajne, zabawne, nawet niegłupie, na świąteczne przedpołudnie (popołudnie też) jak znalazł.Jak ktoś uczulony na amerykańskie stereotypy przełączyć przełączniczek w głowie i też można się dobrze bawić.
Opublikowano poniedziałek o 09:393 dni Jaki kraj, takie stranger things. Po tematyce, i fakcie że akcja dzieje się w Polsce itd. Myślałem że będzie super. Ledwo co dobrnąłem do końca 1szego odcinka. Moim zdaniem kupa straszna.