Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Co do BM to teraz dopiero obejrzałem odcinek Bawidelko i myślę że to lektura obowiązkowa dla każdego forumowicza. D

Bohaterem jest redaktor z gazety o grach, który pod wpływem LSD... a zresztą, sami zobaczcie. Sporo sprzętów się przewija, w tym retro, bo spora część odcinka stanowią retrospekcje z polowy najntisów.

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 554,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Bardzo fajny odcinek i odegranie acid tripów pierwsza klasa. Natomiast odcinek gdzie czarnoskóra przenosi się do czarnobiałego filmu, aby odegrać rolę białego mężczyzny trochę, że tak powiem śmierdzi ideologiami.

Opublikowano

image.png

jedynka była bardzo spoko to i dwójkę chętnie się obejrzy popcorn

Opublikowano

Nie wiedziałem, że wrzucili Total Recall z Arniem. Najlepszy film, bo ten remake to sraka, co z tego, że zagrał Farell. Nie ma podjazdu do pierwowzoru.

Opublikowano

Nie mogę powiedzieć, bo Charlize to piękna kobieta i utalentowana aktorka, jak zobaczyłem fotosy z "Klątwy skorpiona", to Jurek stoi do dziś. Ale zajebistym zbiegiem okoliczności ona jest "dzielną samotną matką", a jej adoptowane dziecko w nieoczekiwanym zwrocie wydarzeń okazało się transem w wieku 7 lat - no kurwa raczej z głową to ona nadaje się do leczenia.

Opublikowano

Dojrzewanie. Pierwszy ep spoko, szkoda tylko ze wraz z jego koncem nie ma juz za bardzo po co ogladac. No moze do polowy dugiego. Dluzyzny w kolejnych sa mega meczace a watki dosc oklepane. Graham chyba w ostatnio swojej ulubionej roli typa pod presja przepraszajacego za wszystko. Najlepszy byl syn policjanta.

Opublikowano

Projekt UFO? Oglądał ktoś, bo opinie mocno mieszane. Pan Kojima obejrzał za jednym razem i zachwala.

Opublikowano

Rezydencja

Fajne, zabawne, nawet niegłupie, na świąteczne przedpołudnie (popołudnie też) jak znalazł.

Jak ktoś uczulony na amerykańskie stereotypy przełączyć przełączniczek w głowie i też można się dobrze bawić.

Opublikowano

Jaki kraj, takie stranger things. Po tematyce, i fakcie że akcja dzieje się w Polsce itd. Myślałem że będzie super. Ledwo co dobrnąłem do końca 1szego odcinka. Moim zdaniem kupa straszna.