Skocz do zawartości

Schorzenia po trzydziestce

Featured Replies

Opublikowano

Żadnych schorzeń (pipi)! 30 to najlepszy wiek , młodym dupetką się podobasz a i starsze łypią z oka!

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 161,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Długo się zastanawiałem czy opisać swoją przygodę. No i koniec końców stwierdziłem, że forum o giereczkach to tak samo dobre miejsce do wyżalenia (wypłakania) się jak każde inne. No ale po kolei. Gd

• Mało pozytywów w tym wątku, więc pochwalę się. Wczoraj zadzwonił do mnie lekarz i powiedział, że wyniki moich badań wskazują, że mój organizm dobrze reaguje na chemioterapię  Tak więc może jest jeszcz

• Homelander
    Homelander

To może dla odmiany dobra wiadomość. Minął rok od mojej operacji usunięcia nowotworu z nerki i mój robiony kilka dni temu tomograf wykazał, że wszystko jest czyste i nic nie odrasta. Czyli wygląda na

Opublikowano

No patrząc na Ciebie, to i nawet mi się podobasz, a nie jestem homoseksualistą.

Opublikowano

Potem grzybi sie dziwi, ze trafia do tematu o grzybiarz things.

Kusi zeby spytac jak pachnie wojtas.

Opublikowano

no już tu zostawcie grzybiarza, przecież jak wojtas fote wrzucil to pol forum "bylo pod wrazeniem" :D

Opublikowano

Red jaki krypton

Opublikowano

No lubię żartować nieco zboczono, ale gdyby ten tekścik o Wojtasie napisał inny user, przeszłoby to bez echa. A tak, zaraz wyląduje ten post w WKP. Mnie to już nudzi i trochę wkur.wia, że czasem nie chce mi sie już pisac:/

Opublikowano

Przykro mi, od maski się nie ucieknie. Raz wspomniany excel pozostaje excelem.

Opublikowano

Taaaaaaaa, 

Grzybo łatki na forum są kur wa nie do zdarcia. Albo to akceptujesz albo umierasz. Ja zawsze będę bucem - 3xtyle, ty trynkiewiczem forum, a red chodzącym exelem. Takie parszywe eżycie. Choć w kogutach moim zdaniem powinna być większa merytoryka z powodu na statecznych i poważnych userów!

Opublikowano

@up: z tym osłabieniem i brakiem energii coś jest na rzeczy bo też tak często mam. Trzeba będzie chyba zaopatrzyć się w jakieś tabsy czy inne specyfiki by jakoś temu zaradzić.

zrobcie sobie badania tarczycy. jesli ktos w rodzinie z was mial problemy z nadczynnoscia/niedoczynnoscia, to z genetyki moze to u was tez wystapic. matka moja miala operacje tarczycy, ja tez mam jazdy i na(pipi)iam jakies tabsy. generalnie niskie cisnienie to senny killer przy tej dolegliwosci.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

No lubię żartować nieco zboczono, ale gdyby ten tekścik o Wojtasie napisał inny user, przeszłoby to bez echa. A tak, zaraz wyląduje ten post w WKP. Mnie to już nudzi i trochę wkur.wia, że czasem nie chce mi sie już pisac:/

w takim razie pisz normalnie a nie jak perwersyjny autyk

Opublikowano

Co ty pier.dolisz , chyba najgorsze dla forum byloby to ze grzybiarz zaczalby pisac "normalnie"

Mi wojtas tez sie podoba, gdybym byl pedalem z checia chcialbym miec takiego wojtaska. Robilibysmy razem pompusie. Silnie heteroseksualny mezczyzna nie boi sie doceniac urody innego mezczyzny.

Opublikowano

W sumie ten na gorze nawet podobny do woktasa

Opublikowano

Z jednym ziomkiem do podstawowki chodzilem. Normalny typulo a tu patrze na jego fejsa - po 30ce połączenie genów Wojtasa (aparycja) i Lazara (aparycja i muskle), modelling i coaching personalny.

Gdzie popełniłem błąd w zyciu.

Opublikowano

obstawiam ze kolega nie marnuje czas na gierki i forum internetowe. 

Opublikowano

Pewnie podnosi jakies śmieszne hantelki i je twarogi.

Opublikowano

Cyca z ryzem 3x dziennie, 7x w tygodniu, 30x w miesiacu, 365x w roku.

Opublikowano

Co ty pier.dolisz , chyba najgorsze dla forum byloby to ze grzybiarz zaczalby pisac "normalnie"

no nie wiem ile mogą śmieszyć posty o cycuszkach i penisach pisane przez dorosłego faceta ze składnią językową oraz zasobem słownictwa dziecka z gimnazjum 

Opublikowano

Jak to czytam to zawsze pojawia mi sie usmiech na buzi :)

Opublikowano

prosty humor dla prostego człowieka

Opublikowano

Humor w komediach Shopenhauera mi nie leży. Cycuszki i młode buzie są lżej strawne

:)

Opublikowano

no nie wiem ile mogą śmieszyć posty o cycuszkach i penisach pisane przez dorosłego faceta ze składnią językową oraz zasobem słownictwa dziecka z gimnazjum

Będę pisał tak jak mi sie podoba.

:lapka:

Opublikowano

(pipi)ac hejterow, nie zmieniaj sie