teddy 6 854 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 4 minuty temu, kermit napisał: zachodze do jelenia z karabinku snajperskiego centralnie miedzy oczy - stan skóry "zly", stan jelenia "zly" myslalem ze jak jest clean shot to zawsze bedzie dobry Musisz patrzec ile gwiazdek ma jelen i walic heady z łuku. Ja właśnie dorwalem recepte na zatrute strzaly, ależ będzie polowanko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Na początku gry spotkałem gościa który budował dom z synami i ich trochę cisnal że mają dwie lewe ręce, nawet jedna ściana im odpadła xD. Teraz sobie jadę, jakieś losowe zdarzenie, zostali zaatakowany przez bandytów których się pozbylem. Podchodzę bliżej i albo mi się zdaje albo dom jest już bardziej wybudowany xD Na początku była tylko jedna ściana a teraz już szkielet całego budynku Coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Można podejrzeć gdzieś ostatnie dialogi w opcjach? Zawsze to było w grach R*, a tutaj nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 1 minutę temu, c0ŕ napisał: Na początku gry spotkałem gościa który budował dom z synami i ich trochę cisnal że mają dwie lewe ręce, nawet jedna ściana im odpadła xD. Teraz sobie jadę, jakieś losowe zdarzenie, zostali zaatakowany przez bandytów których się pozbylem. Podchodzę bliżej i albo mi się zdaje albo Ukryj zawartość dom jest już bardziej wybudowany xD Na początku była tylko jedna ściana a teraz już szkielet całego budynku Coś pięknego Takich smaczków jest pełno. Pomogłem pewnej kobiecie która była porwana i koleś uciekał z nią na koniu. Kilka godzin później w mieście spotykam ją i daje mi droga biżuterię. Właśnie po napadzie chciałem podreperowac honor. Fajnie że można go sobie zwiększać przez łowienie i wypuszczanie ryb, witanie się z ludźmi oraz prace w obozie. To pierwszy sandboks w ktorym każda aktywność poboczna mnie wciąga. Najlepiej zrobione łowienie, najlepiej zrobione polowanie, najlepiej zrobione gry hazardowe etc. (pipi)a wczoraj odkryłem przez pomoc jakiemuś kolesiowi miejscówkę z high stakes poker i zarobiłem 300 dolców. Ponad godzinę grałem w pokera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Zwróciliście uwagę, że czasami niektóre ikony, czy to zadania fabularnego czy też poboczne aktywności, pulsują na mapie? Zastanawia mnie, czy to gra sugeruje coś na zasadzie "teraz zrób to w następnej kolejności?" or what? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Też mnie to zastanawiało z tą pulsującą ikoną. Co do fast travel to jakie są na to opcje? (Choć i tak pewno nie skorzystam) - pociąg - dliżans - rozbudowa obozu Coś jeszcze? Jakiś myk z ujęciem filmowym? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 18 minut temu, XM. napisał: Można gdzieś podejrzeć licznik stanu gry? Start -> Progress, no nie chowali tego za bardzo xd Przy robieniu save'a (Start -> Story -> Save Game, od razu uprzedzam kolejne pytanie) też jest podana dokładna procentowa wartość. Cytuj Odnośnik do komentarza
BEBZ 52 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 18 minut temu, orion50 napisał: Rozkminiłem jak wejść w rejestr zadań pobocznych. Otwieracie torbę, szukacie jakiejś mapy, otwieracie i potem odkladacie. W prawym dolnym rogu jest informacja żeby nacisnąć prawy dpad żeby otworzyć ponownie. Jak wcisniecie lewy to otworzy się rejestr z zadaniami pobocznymi. Czekam na złoty deszcz z plusów Przecie to nie trzeba torby otwierać i "szukać jakiejś mapy", żeby wejść do rejestru m.in. z zadaniami pobocznymi. Normalnie krótko naciskasz lewy dpad i ten rejestr się otwiera. Za to jak przytrzymasz lewy dpad, to Arturo wyciągnie swój dziennik, który skrycie nocami zapełnia literkami i obrazkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) 9 minut temu, ragus napisał: Można podejrzeć gdzieś ostatnie dialogi w opcjach? Zawsze to było w grach R*, a tutaj nie widzę. Ty no właśnie tego też mi brakuje i nie widzę nigdzie. Są zapiski w dzienniku, no ale to nie to samo. Edytowane 28 Października 2018 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 8 minut temu, Sobies napisał: Zwróciliście uwagę, że czasami niektóre ikony, czy to zadania fabularnego czy też poboczne aktywności, pulsują na mapie? Zastanawia mnie, czy to gra sugeruje coś na zasadzie "teraz zrób to w następnej kolejności?" or what? A nie po prostu ktoś mówi głośno i przez pulsowanie go "słyszysz", że tam jest jakaś ciekawa sytuacja? Z tym rejestrem zadań pobocznych xddddd Gra w języku polskim, a i tak czytanie trudna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 6 minut temu, balon napisał: Też mnie to zastanawiało z tą pulsującą ikoną. Co do fast travel to jakie są na to opcje? (Choć i tak pewno nie skorzystam) - pociąg - dliżans - rozbudowa obozu Coś jeszcze? Jakiś myk z ujęciem filmowym? Podobno nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 10 minut temu, raven_raven napisał: Start -> Progress, no nie chowali tego za bardzo xd Przy robieniu save'a (Start -> Story -> Save Game, od razu uprzedzam kolejne pytanie) też jest podana dokładna procentowa wartość. Źle zadałem pytanie - chodziło mi o ilość h przegrane. Dobra beka - gość coś kombinuje przy półkowe konia, pytam czy nie potrzebuje pomocy, ten do mnie "czemu nie?" Strzał w pysk przez konia,typ zgon i koniec spier.dolil xD Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 2 minuty temu, XM. napisał: Źle zadałem pytanie - chodziło mi o ilość h przegrane. Na Xbox One X w aplikacji Osiągnięć w statystykach jest liczba przegranych godzin. Na konsolach Sony wiadomo, nie ma takiej opcj ¯\_(ツ)_/¯ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Macie też tak, że czujecie się jakbyście grali w jakieś potężne RPG, a nie w kolejnego sandboska od R* xd? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Jakaś lampa naftowa mi się przyczepila do torby, da się ja zdjąć? W ekwipunku i pod l1 nie mogę znaleźć. Dobra, jest tam gdzie nóż pod l1 xd Edytowane 28 Października 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) 2 godziny temu, balon napisał: Też mnie to zastanawiało z tą pulsującą ikoną. Co do fast travel to jakie są na to opcje? (Choć i tak pewno nie skorzystam) - pociąg - dliżans - rozbudowa obozu Coś jeszcze? Jakiś myk z ujęciem filmowym? To tyle, użyłem na razie 1 raz pociągu i ze 3 razy dyliżansu z jednego końca mapy na drugi, generalnie bilety są tanie. Panowie ta kara za głowe zniknie z czasem czy tylko można się jej pozbyć płacąc na poczcie? W jednym stanie mam 120$, przypadkiem u szeryfa dałem mu w morde nie ten guzik i się zaczęło XD Edytowane 28 Października 2018 przez Fanek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 trafił ktoś na wóz co wiózł murzynkę w klatce na egzekucję? uratowałem babkę i wypuściłem z klatki, zaczęła się gadka o jakimś składzie broni na który można napaść, niestety w trakcie rozmowy pojawili się świadkowie co widzieli co się stało z eskortą no i trochę dialogu mi uciekło, gdzie tego szukać teraz nie mam pojęcia. Oj przydałby się jakiś log z ostatnimi pogaduszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 23 minuty temu, balon napisał: Też mnie to zastanawiało z tą pulsującą ikoną. Co do fast travel to jakie są na to opcje? (Choć i tak pewno nie skorzystam) - pociąg - dliżans - rozbudowa obozu Coś jeszcze? Jakiś myk z ujęciem filmowym? To wszystkie opcje. Ta ostatnia z obozu najwygodniejsza. Bo na własnym koniu dojezdzasz w konkretne miejsce. Ujęcie filmowe to tylko autopilot podpatrzony w ostatnich 2 ac. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 11 minut temu, ragus napisał: Macie też tak, że czujecie się jakbyście grali w jakieś potężne RPG, a nie w kolejnego sandboska od R* xd? ja sie lapie na tym ze 30 min łowie ryby, zmieniajac przynety i czytajac o okazach jakie udalo mi sie zlowic xd albo chodze w kuckach po lesie 40 min naslu(pipi)ac ptaszkow i czekajac na zwierzyne to nie gra to życie Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 kermit, ale lepiej niż w state of decay 2? Bo podniecenie widze podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 wracaj do cw robaku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 zastanawia mnie, dlaczego w recenzjach jest podnoszone, że to RDR na sterydach. moim zdaniem, przeskok między RDR, a RDR2 jest większy, niż w przypadku GTA IV i V Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 1 minutę temu, ragus napisał: zastanawia mnie, dlaczego w recenzjach jest podnoszone, że to RDR na sterydach. może uważają że to zaleta xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Oczywiście, że tak. Między RDRami jest różnica całej generacji. Między GTA IV i V jest przeskok, ale nie ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi