Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super Mario Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

A ja tam po jakimś czasie grania na pro wróciłem do joyconów w Mario :usmiech:. Wiadomo, padzik jest spoko, ale podoba mi się opcja z trzymaniem obu części joycona osobno w rękach.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 232,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończyłem ostatnio tego sztosa, fajne, takie 8/10, Crash na pewno lepszy, a nawet Sackboy .

• By uchronić branze od dewastacji, By zjednoczyć wszystkich graczy do Nintendo nacji, Microsoftowi i Sony nie przyznać racji, By gwiazd w Mario dosięgnąć będziemy walczyć, Ragus, Rayos, Zespół R

• W sumie początek i wyczucie sterowania może być rzeczywiście odrobinę konfundujące, ale w moim przypadku od razu mi siadło i z dziką przyjemnością popylałem Mariem , robiąc nim kółeczka (gdy tak urocz

Opublikowano

Sam używam i pro i joy-ów, zależy od humoru, czasem po prostu jestem zbyt leniwy żeby odpiąć joye od konsoli żeby pograć na TV :rayos:

Opublikowano

Pograsz troszkę dłużej w Mario i wrócisz z powrotem do pro. Zobaczysz :lapka:

Pograłem 40h w mario na joyconach i jakoś nie miałem potrzeby grania na pro. Nie jestem pewny, ale możliwe, że kruku pogra trochę dłużej w Mario i będzie grał na tym na czym mu wygodniej.

Opublikowano

Ino joycony i w 80% na tv. W ogole to te joycony swietnie sprawuja sie przy takim SV. Lezy czlowiek na lozku jedna reka za glowa, druga na brzuchu i mozna farmowac xD W mario juz niestety troche gorzej z takimi pozycjami w trakcie grania, ale tez da rade

Opublikowano

Pograsz troszkę dłużej w Mario i wrócisz z powrotem do pro. Zobaczysz :lapka:

Pograłem 40h w mario na joyconach i jakoś nie miałem potrzeby grania na pro. Nie jestem pewny, ale możliwe, że kruku pogra trochę dłużej w Mario i będzie grał na tym na czym mu wygodniej.

Mi też pasuje takie granie, w końcu nie mam związanych rąk :).

Opublikowano

Ja zauwazylem ze niektore rzeczy lepiej mi sie robi grajac przenosnie inn na joyconach osobnych musze zagrac jeszcze z gripem

Opublikowano

Nie no dla mnie te gałki z joyconów do platformera 3d tak średnio. Znaczy no da sie, ale jak masz alterantywe w postaci pro to dla mnie wybór prosty.

Opublikowano

Dokładnie tak. Gałki z joy conow to pomyłka.

nie wyobrażam sobie lepszych galek w handheldzie :lapka:

Opublikowano

Jak galki z joyconow to pomylka to czym byly galki w kazdym innym handheldzie? A jakos kazdy gral i wyboru nie bylo

Opublikowano

Nadal to tylko substytut normalnych (czyt. xboksowych) gałek, chociaż jak się patrzy na Switcha jak na konsolę przenośną, to są faktycznie najlepsze w historii. Z tego co wiem sporo osób cierpi grając w niektóre gry przenośnie, więc w kategorii stacjonarnej dostali parę młodzieńczych pryszczy do wyciskania.

Opublikowano

Źle się wyraziłem. Chodzi mi o gałki joy-conów w momencie jak używamy ich jako oddzielny pad. W handheldzie jest ok, ale jakbym miał grać z gripem to by było słabo.

Opublikowano

No ale jak wy te 100+ daliście na tym sznurze to ja nie mam pojęcia... :/

Opublikowano

Klepiesz sluchajac babki, po 40 wciskasz skok delikatnie, zeby mario za wysoko nie podskoczyl bo nie zdazy wrocic na ziemie i dostanie sznurem po wąsach.

Opublikowano

Słuchając babki, czyli dokładniej: po każdym "hej" należy wcisnąć krótko skok. Wyczuj rytm i pójdzie.

Opublikowano

skacz z zamkniętymi oczami i uderzaj do rytmu :D mi tak sie najwygodniej to robiło 

Opublikowano

Próbowałem wczoraj przez pół godziny no i nie dało rady XD No nie pomaga to, że uderzenie skakanki o ziemie jest głośniejsze niż to cholerne "hey". No i 1/3 prób schrzaniona, bo nie udało mi się dobrze wejśc pod skakanke XD

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

Próbowałem wczoraj przez pół godziny no i nie dało rady XD No nie pomaga to, że uderzenie skakanki o ziemie jest głośniejsze niż to cholerne "hey". No i 1/3 prób schrzaniona, bo nie udało mi się dobrze wejśc pod skakanke XD

Nie stój na lini z trzymającymi skakankę, ja stałem najdalej jak się da, czyli po uderzeniu skakanki o ziemię miałem jeszcze chwilę czasu. No i ważne jest, żeby złapać rytm przy 40, bo jak za późno złapiesz to źle, bo każdy mały błąd, wyższy skok, oddala od setki. Ustawienie kamery też jest ważne, ja miałem z boku, lekko z góry, no ale jak komu lepiej :).

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Kutwa, ale te księżyce są tak dobrze poukrywane albo to ja źle szukam, od razu mówię, że żadnych jutubów i tego typu badziewia nie oglądam, na takiej pierwszej lokacji Bonetton chyba ze 3 godziny zajęło mi poszukiwanie, a nadal wszystkich nie znalazłem.

Opublikowano

Kutwa, ale te księżyce są tak dobrze poukrywane albo to ja źle szukam, od razu mówię, że żadnych jutubów i tego typu badziewia nie oglądam, na takiej pierwszej lokacji Bonetton chyba ze 3 godziny zajęło mi poszukiwanie, a nadal wszystkich nie znalazłem.

bo nie znajdziesz wszystkich, część jest dostępna tylko w endgame :potter: 

Opublikowano

80-90% mozna znalezc, jak papuga przestanie dawac wskazówki albo wspomni cos o

artcie

to znaczy ze mozesz ruszac dalej.

Opublikowano

A to by tłumaczyło dlaczego nie mogę wszystkich znaleźć XD. Dobra, pozostało ukończyć tego Mario i uzbierać wszystkich. Ale to tak zawsze mam w grach, że przed ukończeniem gry staram się wszystko uzbierać, porobić i mieć ładnie statystyki nabite.