Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Jako dorosły człowiek możesz wszystko, co w simsach, robić w rzeczywistości :ohboy:

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 441,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano
11 minut temu, maciucha napisał:

No to zobaczmy jak to chodzi na ultra :master:

Ale w 5k czy 7k po odblokowaniu opcji dynamicznej rozdziałki?

Opublikowano

Na pewno w rozdziałce której nie osiągną nawet trzy Switche sklejone taśmą.

Opublikowano

GTA V - bo uwielbiam ten tytuł i po prostu chcę go mieć przy sobie. To dla mnie taka bezpieczna przystań, zawsze bawię się dobrze niezależnie kiedy grę odpalę i niezależnie od nastroju

Portal 2 i Orange Box - Portale mnie ominęły, a przecież to genialne gry według... hmmm... wszystkich? Poza tym za 1$ to wstyd nie brać. No i zrobię podejście do Half Life 2. Jedynkę uwielbiałem, dwójka mnie odrzuciła jeszcze na 360. Od tego czasu nie grałem, zobaczymy

Days Gone - no kurde muszę, po prostu muszę tej grze dać drugą szansę. Przed TV mi się nie chce, może przenośnie da radę

IMG_3206.png

Opublikowano
33 minuty temu, Homelander napisał:

No i zrobię podejście do Half Life 2.

Oo człowieku, siadaj i graj. Życiowa topka 

Opublikowano
33 minutes ago, drozdu7 said:

Oo człowieku, siadaj i graj. Życiowa topka 

Trochę tej gry się obawiam. To gra z 2004 roku, a FPSy to chyba najszybciej starzejący się gatunek. Co prawda w Halo 1 czy 2 gra mi się super, ale do gier i serii mam ogromny sentyment. Grałem w obydwie na premierę. Z Half Life 2 to właściwie będzie drugie podejście, pierwsze w ramach Orange Boxa na X360 mnie szybko odrzuciło, ale też za długiej szansy jej nie dałem. Zobaczymy. Hejtował nie będę na pewno :)

Opublikowano

Czekałem na jakieś fajne promo bo pierwszy Ghostrunner bardzo, bardzo mi się spodobał i w końcu się doczekałem. Co ciekawe: sama dwójka kosztuje na przecenie 89,50zł, natomiast bundelek dwóch części (z których jedynka już od premiery leży w bibliotece) magicznie zbił się do ceny widocznej poniżej. Ciężko przejść obojętnie gdy cebula sama się obiera z warstw :)

image.png.a0cd62200f63a7dff012556fb4347315.png

Opublikowano

Ja powstrzymuje się z szałem zakupów na Steamie jak tylko mogę. Wczoraj siłą odciągałem się od Supreme Commander 2 za chyba 3$, dziś kusi Assetto Corsa za 5, Sudden Strike 4 też za 5, Control za 10, a nawet Cyberpunk za 30. I nie kupuję, nie ma szans lol

Opublikowano

No i od tego posta kupiłem Songs of Conquest za 10$ i Total War Warhammer za 10$. Przyznam jednak, że mocno na te gry chorowałem

IMG_3243.jpeg

Opublikowano
W dniu 1.04.2024 o 23:28, Homelander napisał:

No i od tego posta kupiłem Songs of Conquest za 10$ i Total War Warhammer za 10$. Przyznam jednak, że mocno na te gry chorowałem

IMG_3243.jpeg

Potężny total war, przestałem grać tylko dlatego, że nie miałem na czym, ale pojawił się w chmurze GeForce now więc zacieram rączki by wrócić :red: pewnie warto od razu dokupić 2 i 3

Screenshot_2024-04-07-08-27-29-469_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

Opublikowano

18eb9ee230951-screenshot-Url.jpg

To juz z pewnoscia nie bedzie nudna Niedziela :obama:

Opublikowano

Korpo-indyczek? Jezcze jak :banderas:

Schowek01.jpg