Opublikowano 19 marca 20251 r Niestety te odsłony na 3DS wyszły tylko po japońsku, więc mnie ominęły, zajebista promka teraz jest, więc trzeba nadrobić
Opublikowano 19 marca 20251 r Coś mnie przyciąga do Shadow Mana ale nigdy nie udało mi się go skończyć. Grałem na N64, Dreamcaście, o wersji na PSX nie wspominam bo to kupa. Grałem też ostatnio w wersję klasyczną z GOG ale sterowanie sprawiało problemy na Steam Decku. W końcu wpadła promka na wersję remastered więc spróbuję raz jeszcze.
Opublikowano 21 marca 20251 r Dwie raczej niszowe gierki wyrwane po taniości na Steam. Obie powinny być w sam raz na partyjki na Steam Decku.
Opublikowano 27 marca 20251 r Kupione, bo residentowcy forumkowi wyścigowcy mówili, że to super residencik z duszą
Opublikowano 27 marca 20251 r 1 minute ago, oFi said: Kupione, bo residentowcy forumkowi wyścigowcy mówili, że to super residencik z duszą Oj grało się w to na Wii. Darkside lepsze bo bazuje na RE2.
Opublikowano 27 marca 20251 r Widziałem na tubie ze cutsceny nawet z dużym budżetem i strzelanko jest przyjmne na szynach - dziwi fakt, że te odsłony nie były bardziej promowane.
Opublikowano 27 marca 20251 r Po zakupie Prosiaka nie było jak ogrywać płytki, więc wleciała cyfra na promo.
Opublikowano 31 marca 20251 r Kupka wstydu powoli rośnie, a człowiek i tak powiększa bibliotekę o kolejny tytuł… Zakup raczej nieplanowany, ale w ostatnim czasie wiele dobrego na yt o tej grze słyszę. No i sam setting to dla mnie must have. Za 57 ziko żal było nie wziąć.
Opublikowano 2 kwietnia 20251 r Myślicie, że jest szansa na rekord? - cyfra w pełnej cenie - preorder - gra od Cuckmana - dei woke - pc - w dodatku kupiłem kolejny raz, tym razem na inną platformę Liczę na Was!
Opublikowano 19 kwietnia 20251 r Doom to zakup obowiązkowy, do kompletu kolejne części Fear do nadrobienia po świetnej jedynce, no i wpadło jeszcze Singualirty na dobitkę, bo ludzie zachwalają, więc warto dać szansę.
Opublikowano 20 kwietnia 202520 kwi Kupiłem sobie pierwszego Turoka, jest w promce na Xbox Store. Polecam, wracają wspomnienia z dzieciństwa. Teraz zauważyłem, że gościu ma ten sam odgłos przy skoku jak w Quake 2.
Opublikowano 23 kwietnia 202523 kwi Wiosenna promka na ps store, naszła mnie ochota ostatnio na gry z Kuniem, akurat wpadły na wyprzedaz, dorzuciłem jeszcze Homebody które ktoś ostatnio polecał i Road 96: Mile 0 które nawet nie wiedziałem, że istnieje, ale podstawka była dobra.