Opublikowano 8 grudnia 20204 l Miałem na grę wyjebane od pierwszego gameplayu, ale wczoraj napisał do mnie brat czy kupimy Cyberpunka i się skusiłem. Żałuję że obejrzałem zwiastun prezentujący rozgrywkę w sklepie bo zdradził mi trochę fabuły, a tak zagrałbym całkiem na slepo
Opublikowano 8 grudnia 20204 l 8 minutes ago, suteq said: 50 gb w 9h do premiery akurat, a potem day one patch
Opublikowano 8 grudnia 20204 l 8 godzin temu, suteq napisał: 50 gb w 9h Przepraszam kurwa, ale ja mieszkam w skromnej wsi zwanej Zakopane.
Opublikowano 8 grudnia 20204 l Dajcie znać czy na slimce rzeczywiście wygląda jak opustoszały kaszalot Trzymam kciuki żeby jednak było ładnie.
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Miałem czekać na patcha pod next-geny, ale obejrzałem launch trailer: Edytowane 9 grudnia 20204 l przez Ins
Opublikowano 20 grudnia 20204 l Dostałem od kolegi w prezencie bon na 50zł do MS Store, szybki rzut oka na promocje i chyba ta najbardziej wpadła mi w oko, no to cyk.
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Symulator życia w Japonii kupiony w Brazylii przez Polaka grającego na amerykańskiej konsoli Edytowane 22 grudnia 20204 l przez Gość
Opublikowano 29 grudnia 20204 l U mnie mięsko PSVR. Podobno dobry stuff a przeceny 75-90%. Zobaczymy...
Opublikowano 30 grudnia 20204 l Uzupełniam bibliotekę mniejszymi, ale ciekawymi tytułami, które chciałem ograć. Edytowane 30 grudnia 20204 l przez Dante
Opublikowano 6 stycznia 20214 l Sprzedałem ponad tydzień temu pudełko i zaopatrzyłem się w cyfrę by kumpel z którym dzielę konto również mógł pograć w nowego asasyna: Edytowane 6 stycznia 20214 l przez Ins
Opublikowano 14 stycznia 20214 l Dziękuję pan Eneba, że mogłem wrócić do Azeroth (no w sumie to nie do końca), w dodatku za 50zl taniej niż w sklepie Blizzarda.
Opublikowano 21 stycznia 20214 l On 1/14/2021 at 6:30 AM, Bzduras said: Beat'em upy? Tak, poproszę, dziękuję, całuję rączki, do widzenia. Pamiętam jak musiałem kupować kod na PS3 przez gamestop bo ze store ściągnęli, a GS nie akceptowal zagranicznych kart wiec trochę zabawy bylo
Opublikowano 22 stycznia 20214 l A jak VR to wiadomo co musiało wpaść obowiązkowo* *na Alyx przyjdzie czas jak zaopatrzę się w mocniejsze pc Edytowane 22 stycznia 20214 l przez MBeniek