Opublikowano 17 maja 20222 l Jo. Inaczej w sumie chyba się nie da bo na jednym przejściu raczej nie ulepszysz wszystkich broniek
Opublikowano 17 maja 20222 l No pewnie jeszcze zależy ile znajdziek się odkryje na pierwszym przejściu. Mi platynka wpadła po ulepszeniu wszystkich broniek gdzieś w okolicach Spoiler odprowadzenia chinoli do kontenerów przez Abby
Opublikowano 17 maja 20222 l No mi chodziło o minimum. Ja np. pominąłem kilka znajdziek pod koniec więc musiałem przejść pełne dwa razy.
Opublikowano 17 maja 20222 l Grounded obalone panowie? Polecam. Rwanie wlosow i uczucie wychujania bez przerwy.
Opublikowano 17 maja 20222 l Ze stealth’em jest ciezko na Grounded, a niektore otwarte starcia powoduja wsadzenie sobie lufy do pyska. Osobiscie uwazalem, ze miec calaka w takiej grze (badz w Bloodborne) to kwestia docenienia softu, ale Grounded zdecydowanie nie jest dla kazdego. Czasem dzieja sie straszne bzdury i padamy na strzala vide poczatkowa obrona Tommy’ego targajacego wagonik linowy czy walka wrecz z grzybami po oswobodzeniu Yary.
Opublikowano 17 maja 20222 l 7 minut temu, Yap napisał: Czasem dzieja sie straszne bzdury To jest domena najwyższych poziomów trudności w grach ND, nie potrafią w nie. W remasterze jedynki jak sobie przypomnę bibliotekę na Grounded to mi się zbiera na wymioty, kurwa jakieś telepirty, czy kilometrowe kije przeciwników XD. W Unchartedach na miażdżącym też się odpierdalały cyrki plus spongeboby lepsze niż bossowie w The Division
Opublikowano 17 maja 20222 l 8 minutes ago, Figuś said: To jest domena najwyższych poziomów trudności w grach ND, nie potrafią w nie. W remasterze jedynki jak sobie przypomnę bibliotekę na Grounded to mi się zbiera na wymioty, kurwa jakieś telepirty, czy kilometrowe kije przeciwników XD. W Unchartedach na miażdżącym też się odpierdalały cyrki plus spongeboby lepsze niż bossowie w The Division Kurde, przede mna Brutal’e w trylogii. Mam nadzieje, ze nie uslyszycie o bialym ekstremiscie, ktory w akcie furii growej rozwalil pol miasta. Widzialem jedno playthrough Seraphim17 (dobry kolo nawiasem mowiac) gdzie Crushing przy tym to wyrozumialy i sprawiedliwy kod.
Opublikowano 17 maja 20222 l Teraz, Yap napisał: Kurde, przede mna Brutal’e w trylogii. @michu86- chyba się brał za nie, i nie polecał i to są poziomy dodane przez Bluepoint specjalnie pod remastery, ja bym olał Crushingi jak się zna mechanikę gry to do przejścia w standardowym czasie.
Opublikowano 17 maja 20222 l w U1 na brutalnym chyba zaszedłem gdzieś do połowy. Potem olałem. Da się przejść ale 0 przyjemności. Zapamiętywanie spawnow, liczenie amunicji i przeciwnikow + same heady trzeba walić, miażdżący przy tym to nic. Edytowane 17 maja 20222 l przez michu86-
Opublikowano 18 maja 20222 l Z tym poziomem to pochwali po bandzie, w jedynce doszedłem do wraku samolotu w 4-5 chapterze? I tyle, taki Killzone 2 na najwyższym nie stanowił problemu czy CoDy i te słynne granaty pod nogami w World at War. Ale tu to jest srogie oderwanie od rzeczywistości, gdybym nie widział gostka z kompletem w trylogi to bym sądził, że ten stopnień jest nie do skończenia. Ale to temat TLoU 2, mam pytanie, nie śledzę branży. Coś wiadomo o multi, czy to już temat martwy? Pewnie samo Sony i ND już nie wie czy będzie czy nie Edytowane 18 maja 20222 l przez Arkady
Opublikowano 18 maja 20222 l 26 minut temu, Arkady napisał: Coś wiadomo o multi, czy to już temat martwy? Pewnie samo Sony i ND już nie wie czy będzie czy nie Tyle że niby dalej sie robi, może po dwóch latach od premiery singla w końcu w tym roku u Geofa na konfie dostaniemy jakieś szczegóły.
Opublikowano 18 maja 20222 l Będzie beka jak wrzucą to za trzy i pół bomby. Ktoś tam wcześniej pisał, ze powinno być f2p i chyba tak byłoby najlepiej.
Opublikowano 18 maja 20222 l Mnie się wydaje, że mogą wydać pełen pakiet, czyli remake tlou na silniku i z gameplayem dwójki, do tego tlou 2 z multi i być może singlowy dodatek z transformersami. Ewentualnie oddzielą remake od wersji GOTY.
Opublikowano 18 maja 20222 l W sumie jakby dzięki temu że dołączą to do rimejku jedynki dostanę mapki z pierwszej części to bym kupił kruci uwielbiam to multi, niech tego nie popsują gnojki
Opublikowano 18 maja 20222 l Płatne multi to z automatu mniejsza baza graczy, może im się marzy gierka f2p z masą mikrotransakcji, w tym siedzi kasa.
Opublikowano 18 maja 20222 l Ludzie, bądźmy poważni, jakie płatne multi w 2k22? xd Niech wydadzą to w modelu F2P i jest szansa na dużą bazę graczy, a z racji bycia grą jedynie na konsole przynajmniej nie będziemy mieli plagi cheaterów.
Opublikowano 18 maja 20222 l 23 godziny temu, Yap napisał: Kurde, przede mna Brutal’e w trylogii. Mam nadzieje, ze nie uslyszycie o bialym ekstremiscie, ktory w akcie furii growej rozwalil pol miasta. Widzialem jedno playthrough Seraphim17 (dobry kolo nawiasem mowiac) gdzie Crushing przy tym to wyrozumialy i sprawiedliwy kod. Witam "Cycu" Że sie tak wyrażę. Póki co to u mnie czasóweczki jeszcze leżą i czekają i Crush i Brutal w Uncharted. Reszta Trofków w 2 i 3 już jest na 100% LoU 1 to sobie inne odpuszczę, może drzwiczki pootwieram, Niesmiertelniki, rozmówki poodsłucham brakujące, ale to kiedyś, ale by na Hardzie lub wyższym pograć, to póki co podziękuję. A LoU 2 to gdy zakupię, to nie wiem czy od razu pyknąć Normal czy Hard Jedynie co widzę od tego studia, że mają jakieś problemy w aspektach skradankowych. Bo i Unczuś i LoU mają jakieś problemy z podkradaniem się do przeciwnika i zauważaniem nas. Raz wszystko ok, a raz to jakby z 10 metrów za grubym murem dojrzeli. Mnie wpienia to właśnie w tych tytułach. Już samo strzelanie jest średnie ale skradanie to skopane. Czasami się zastanwiałem jak komuś udało się do klikacza dojść od frontu i Stealth Kills wykonać
Opublikowano 18 maja 20222 l 5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Ludzie, bądźmy poważni, jakie płatne multi w 2k22? xd Niech wydadzą to w modelu F2P i jest szansa na dużą bazę graczy, a z racji bycia grą jedynie na konsole przynajmniej nie będziemy mieli plagi cheaterów. Nie bądź taki pewny. Te chłopy w 2014 sprzedawały op bronie za pieniążki do swojego płatnego remastera xDD