Opublikowano 24 września 20195 l 7 minut temu, Kyo napisał: Nope. W tej scenie to oby dwie są na dole przed klikaczem - garbata ma włosy w kok, Ellie normalnie.
Opublikowano 24 września 20195 l Kolekcjonerka moja, ciekawe jak cena :] Edytowane 24 września 20195 l przez YETI
Opublikowano 24 września 20195 l Początek roku tłoczny, trzy miesiące i trzy sztosy. Będzie orka na ugorze z tym tytułem, nie ma szans, żeby coś tam nie wypaliło. Day one jak nic.
Opublikowano 24 września 20195 l Bardzo propsuję, że Sony swoje duże gry wydaje w tych edycjach ze steelbookami. Nie dość, że świetnie wyglądają to jeszcze nie należą do najdroższych. IMO gratka dla kolekcjonerów i sam sobie taką sprawię.
Opublikowano 24 września 20195 l Ależ wspaniały trailer, świetnie zmontowany, trochę jak film Droga klimat. Do tego ta brutalność
Opublikowano 24 września 20195 l 16 minut temu, XM. napisał: Cis pięknego Po co Ellie maska? Obstawiam najprostsze rozwiązanie - po prostu ukrywa ten fakt przez całą resztą. Pewnie tylko Joel i Tommy wiedzą.
Opublikowano 24 września 20195 l No wleci day one i zarazem goty 2020 ez mode. W ogóle jest w co grać na tym PS4, zaraz Death Stranding, a potem szybko się zleci do tego lutego i jarando.
Opublikowano 24 września 20195 l TLOU 2 - 21 luty 2020 FF7 remake - 3 marca troche blisko siebie Cyberpunk 16 kwietnia.
Opublikowano 24 września 20195 l Ta z plecakiem idealana dla pawcia, będzie mógł piórnik z kredkami i zeszytem ładnie spakować do szkoły.
Opublikowano 24 września 20195 l @Dave Czezky od razu informuj odnośnie limitki jeśli będziesz cokolwiek wiedział
Opublikowano 24 września 20195 l Odpaliłem ten trailer na tv, to nie może chodzić na PS4, zwłaszcza na amatorze.
Opublikowano 24 września 20195 l Mimo wczesniejszego wycieku, to nie do konca wierzylem w tak szybka premiere.
Opublikowano 24 września 20195 l "What we realized pretty early on is that we were putting together Naughty Dog’s most ambitious and longest game in our 35 year history." -@Neil_Druckmann. GOTG nadchodzi.