Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Kyo napisał:

Nope. 

W tej scenie to oby dwie są na dole przed klikaczem - garbata ma włosy w kok, Ellie normalnie. 

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 713,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bym dodał że fabuła w trakcie gry jest gorsza niż jakby obejrzeć ją na YT, bo jako film by się lepiej broniła. Tutaj natomiast gra traktuje gracza jak dziecko i zmusza cie do robienia czegoś złego

• Mazzeo, gdybyś był wielkim fanem jedynki to byś po prostu zagrał w drugą część i tyle.

• Ale niektórzy się tu odpalają z wyzwiskami i groźbami, jakby ta rozmowa była prowadzona na żywo niejeden krewki sebix by wypłacił ciosa każdemu kto nie daje 10/10. Panowie, spokojnie, to tylko gra.

Opublikowano

Kolekcjonerka moja, ciekawe jak cena :]

PlaintiveClearcutCanvasback-size_restric

:fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Stawiam, że będzie droooogo

Opublikowano

Początek roku tłoczny, trzy miesiące i trzy sztosy. Będzie orka na ugorze z tym tytułem, nie ma szans, żeby coś tam nie wypaliło. Day one jak nic.

Opublikowano

Bardzo propsuję, że Sony swoje duże gry wydaje w tych edycjach ze steelbookami. Nie dość, że świetnie wyglądają to jeszcze nie należą do najdroższych. IMO gratka dla kolekcjonerów i sam sobie taką sprawię.

Opublikowano
16 minut temu, XM. napisał:

Cis pięknego :fsg:

Po co Ellie maska? :)

Obstawiam najprostsze rozwiązanie - po prostu ukrywa ten fakt przez całą resztą. Pewnie tylko Joel i Tommy wiedzą.

Opublikowano

Piękna edycja że steelem- bankowo wjeżdża. 

Opublikowano

No wleci day one i zarazem goty 2020 ez mode. W ogóle jest w co grać na tym PS4, zaraz Death Stranding, a potem szybko się zleci do tego lutego i jarando.

Opublikowano

TLOU 2 - 21 luty 2020

FF7 remake - 3 marca

troche blisko siebie

Cyberpunk 16 kwietnia.

Opublikowano

Ta z plecakiem idealana dla pawcia, będzie mógł piórnik z kredkami i zeszytem ładnie spakować do szkoły.

Opublikowano

Odpaliłem ten trailer na tv, to nie może chodzić na PS4, zwłaszcza na amatorze.  :mog:

Opublikowano

Teoretycznie powinna być jeszcze Joel Edition.

Opublikowano

Mimo wczesniejszego wycieku, to nie do konca wierzylem w tak szybka premiere.

Opublikowano

No fajne jeżdżenie koniem po pustych polanach. 

Opublikowano

"What we realized pretty early on is that we were putting together Naughty Dog’s most ambitious and longest game in our 35 year history." -@Neil_Druckmann.

GOTG nadchodzi.