Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assassin’s Creed: Origins

Featured Replies

Opublikowano

zamiast chwalić żę wrócili do 5 letniej gry że w ogóle im się chciało to pisza o jakimś niedojebaniu XD

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 161,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To co teraz napiszę to są wyłącznie moje subiektywne odczucia na temat tej gierki.   Nie bawiłem się tak dobrze w open worldzie od czasu grania w ostatnią Zeldę. Grając czuć, że UBI nie tworzyło tej

• Prawie wszystko w tej grze poki co mi siadlo, swiat, jego spojnosc, graficzka i nawet gameplay, system walki moglbym okreslic jako 'drewno souls' jednak mimo tej 'szorstkosci' ktorej nie ma w soulsach

• Gram na PS4 pro, już nabite 30 godzin i ani razy mi grafika nigdzie nie zwolniła. Gra jest piękna to raz i zaj3bista to dwa. Moje prywatne GOTY tego roku.   

Opublikowano

Po prostu Faka nie doczytał i myślał, że tego patcha robi Upisoft, no i nieszczęście gotowe.

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Taka mała rada, róbcie po kilka questów pobocznych w aktualnej lokacji - unikniecie w ten sposób konieczności grindu w późniejszych etapach gry. Gram na normalu, jestem 3 level poniżej zalecanego dla aktualnego zadania i niestety muszę farmić. :/ 

Plus jest taki, że nawet jak masz za niski lvl to praktycznie w ogóle tego nie czujesz.

Opublikowano
5 minut temu, PanKamil napisał:

Plus jest taki, że nawet jak masz za niski lvl to praktycznie w ogóle tego nie czujesz.

Przy różnicy 3 poziomów wrogowie mają przy levelu duże tarcze sygnalizujące, że obskok będzie szybki. :/ 

Opublikowano

Jak tak długo się z tym bawili to mogli się trochę bardziej postarać niż tylko odblokować framerate do 60.

Opublikowano

No ja właśnie ogrywam sobie zaległe dodatki i mimo, że stara gierka to w 4K/60FPS prezentuje się świetnie. Mogliby jedynie poprawić popup przy zapitalaniu na koniu.

Opublikowano

Wtedy musieli by włożyć trochę pracy i pewnie by wydali nową wersję z dopiskiem Directors Cut xd

Opublikowano

Ja się akurat cieszę, mogło być gorzej. Mogli obniżyć grafikę w celu osiągnięcia tych stałych 60 a tak jest git.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dotarłem jakoś do 18 levelu i chyba nie dam rady dalej. Niektóre miejscówki pustynne są przepiękne, ale ogólnie sama gra to jedna wielka makieta, bezsensowne i nic nie znaczące sidequesty. Jedyne co daje mi przyjemność to zabijanie całego campu w trybie stealth. Bezpłciowa gra w chuj, na plus niezła mimika twarzy. 

Opublikowano

Smutna sprawa, mam nadzieje że kiedyś sony zrobi ghost of egipt bo chciałbym dobrą grę w starożytnym egipcie a na tego asasyna nie mogę patrzeć

Opublikowano

ile godzin trzeba spędzić, żeby wbić 18 level? pewnie z co najmniej piec, jak nie więcej 

w takim razie i tak szacun, bo przynajmniej staral sie zobaczyć co i jak - ja nie miałem tyle cierpliwości i bardzo szybko wyjebalem z dysku

Opublikowano
58 minut temu, Pupcio napisał:

Smutna sprawa, mam nadzieje że kiedyś sony zrobi ghost of egipt bo chciałbym dobrą grę w starożytnym egipcie a na tego asasyna nie mogę patrzeć

Ja chcę Soulsy w Egipcie. Albo chociaż God od War.

Opublikowano

Przydałaby się jakakolwiek dobra gra w Egipcie która nie jest od tych francuskich parobasów :pechowiec:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

GoWik w Egipcie? Bardzo proszę. :sonkassie:Zaś AC:Origins super gierka, niesamowite widoczki i przyjemna eksploracja. Jakby ten grind wyyebać to już w ogóle 10/10, a herterzy d00pa cicho.

Po zagraniu w Valhallę uważam, że w Origins nie ma żadnego grindu. :sonkassie:

A Egipt w tej grze to majstersztyk.

2 minuty temu, Figuś napisał:

Również się zgadzam że Origins to bardzo spoko AC zwłaszcza w porównaniu z osraną Valhallą XD

Wystarczy samo słowo Valhalla.

AnguishedCoarseFlamingo-size_restricted.

Opublikowano

to tak zle bylo z ta valhalla? juz mialem sciagac z plusa, obiecali niby ze nie bedzie grindu

a Origins > Odyseja, przynajmniej nie trzeba plywac co chwile miedzy wysepkami

Opublikowano
1 minutę temu, Il Brutto napisał:

to tak zle bylo z ta valhalla? juz mialem sciagac z plusa, obiecali niby ze nie bedzie grindu

Dla własnego zdrowia nie graj w to. Spędzisz 80 godzin wykonując fatalnie napisane, nudne misje i zdobywając sojusze. Potem pomyślisz że to już koniec męczarni, ale nie, fabuła wchodzi na kolejny bieg i biegaj po Anglii przez kolejne kilkadziesiąt godzin robiąc to samo. 

Figuś do dziś się nie otrząsnął. A ostrzegałem.

Opublikowano

Inaczej, nie wiem czy jest ten "tryb dla szkół" gdzie po prostu możesz sobie pozwiedzać. Jeżeli jest to można ściągnąć i włączyć żeby pobawić się w wirtualnego turystę. Jak nie ma to olać bo to gówno i grindfest okrutny.

Opublikowano

Valhalla jest spoko, ale jakoś o 15 razy za długa, za duża i o 30 razy za dużo w niej znaczniczków z pierdołami na mapie. Zresztą przypomnijmy klasyka :kaz: