Opublikowano 11 października 20186 l 15 minut temu, pleju napisał: Ja liczę na cameo Sapka, coś w stylu Stana Lee Jedyna rola jaka do niego pasuje, to pijany żebrak
Opublikowano 11 października 20186 l No może za paździocha robić w tej wersji. Edytowane 11 października 20186 l przez blantman
Opublikowano 11 października 20186 l Albo za trolla pilnujacego mostu. "Przejścia nie ma. Daj wódki, będzie" Performens na miarę Golluma w LOTR się szykuje
Opublikowano 11 października 20186 l Nie pamiętam tej Yennefer z castingów a oglądałam wszystkie przecieki to nie wróży dobrze.
Opublikowano 12 października 20186 l Co Gazeta.pl odyebala. XD Wizualizacja jak u naszego wielkonosa. Edytowane 12 października 20186 l przez Gość
Opublikowano 12 października 20186 l 18 minut temu, Mojave napisał: Co Gazeta.pl odyebala. XD Wizualizacja jak u naszego wielkonosa. pełna profeska
Opublikowano 12 października 20186 l W dniu 10.10.2018 o 19:50, maciucha napisał: masz może w wyższej rozdzielczości? generalnie szukam jakiegoś dobrego fanarta żeby sobie wydrukować i powiesić w antyramie w formacie ~A2, ktoś coś? https://i.imgur.com/OBnsIV4.jpg Może być?
Opublikowano 12 października 20186 l 8 godzin temu, Kyo napisał: https://i.imgur.com/OBnsIV4.jpg Może być? jeszcze jak dziękuję, piekny kawalerze
Opublikowano 14 października 20186 l 42 minuty temu, Masorz napisał: Fajna kobita. Ella fajna, ale jak ma się jej osoba do serialu? To nie jest jej siostra jakby co.
Opublikowano 14 października 20186 l 1 godzinę temu, Masorz napisał: Była w googlach jako Freya Allan Niestety, też wolałbym Ellę albo chociaż jej siostrę Saskię, ale zatrudnili inną Freye bez powiązań z tamtymi dwiema. Byle dobrze zagrała.
Opublikowano 31 października 20186 l Patrząc na jakość seriali jakie netflix ostatnio wypuszcza to współczuje wszystkim liczących na coś więcej niż meh
Opublikowano 31 października 20186 l To jakiś troling? XD mogli mu jakąś brodę dać. Żebrowski >Superman
Opublikowano 31 października 20186 l 42 minuty temu, Ryo-San napisał: xD No i niestety, ale już to wygląda lepiej. Nowa strona, więc w piz.dę smutna prawda. Edytowane 31 października 20186 l przez Hum