Opublikowano 8 grudnia 20195 l Oglądał ktoś juz? Obejrzałem wczoraj wieczorem i jest raczej średnio, ale lepiej niż poprzednio. Bardzo fajna muzyka, bardzo dobre zdjęcia, wiedźmin spoko zrobiony i sołtys, cała reszta słaba. Walki słabe, sceny dynamiczne kuleją, Żebrowski lepiej to robił, trochę smaczków z gry, ale wrzuconych jakby na siłę. Merigold grała kobieta od Jagi z Legend Allegro i tam nieźle jej to wyszło, tutaj już beznadziejnie. Fajny motyw z doplerem i scen z nim związanych. Edytowane 8 grudnia 20195 l przez Plugawy
Opublikowano 12 grudnia 20195 l kurla te pancerze nilfgardzkie xd no i jennifer wymachooujaca mieczem jak zawodowiec jak mi nie pasuje do tego pjerdolnika. poza tym wyglada nienajgorzej
Opublikowano 12 grudnia 20195 l I znowu żydostwo amerykańskie wbija nóż w plecy Słowianom niszcząc ich kulturę.
Opublikowano 12 grudnia 20195 l Co jak co, ale poza Ciri i Geraltem wszystko wyglądało dosyć tandetnie i tanio. Poprzedni zwiastun wyglądał lepiej.
Opublikowano 12 grudnia 20195 l Obejrzałem sobie ten 'finałowy' zwiastun i w ogóle nie mam podjarki. Postaci poza Geraltem strasznie nijakie, walki wyglądają jak rodem wyjęte z Avengersów (zero krwi czy jakiejkolwiek brutalności z książek/gier), a do tego te nilfgardzkie zastępy orków. Jak zmęczę pilota to będzie sukces.
Opublikowano 12 grudnia 20195 l Ja tam jeszcze wierze, że będzie takie 7/10. Kojarzy ktokolwiek czy Yennefer w książkach posługiwała się mieczem? bo coś nie kojarze.
Opublikowano 12 grudnia 20195 l Ja też nie kojarzę i w zasadzie ostatnie filmiki na jej temat utwierdzają mnie, że budowa postaci Yen będzie płytka i prosta co by przeciętny śmieć widz zrozumiał Edytowane 12 grudnia 20195 l przez Bartolinsky
Opublikowano 13 grudnia 20195 l O dalej są pancerze z bibuły i 0 duszy no trudno, ważne że się starali!
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Klatka piersiowa Yennefer Spoiler
Opublikowano 16 grudnia 20195 l W dniu 14.12.2019 o 23:58, Bartolinsky napisał: Klatka piersiowa Yennefer Pokaż ukrytą zawartość I Ja to szanuje. Teraz Triss proszę.
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Ta Yen Gdybym zobaczył te trailery, nie wiedząc że to Wiedźmin, to pierwsza myśl byłaby taka że to jakiś nowy serial o przygodach Legolasa. Edytowane 18 grudnia 20195 l przez smoo
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Jeszcze tylko jutro i piątek o 9 rano już będzie można oglądać, ale i tak trzeba będzie czekać do wieczora, wpierw robota, a potem swawola. Czuję, że to będzie miało większą oglądalność niż ten dziadoski strenger tłings. Edytowane 18 grudnia 20195 l przez Faka
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Osobiście w to wątpię. Jutro jadę z pół wieku poezji i będzie świetny wstęp przed wersją netflixa