May 22, 20179 yr Na silniku CryEngine. 26 maja 'worldwide reveal'. Jak tam nuta zaczela brzdekac pod koniec to troszeczke mi sie Justified skojarzylo, jesli tego nie spierdziela i klimatu nie zmarnuja to kto wie, moze cos z tego bedzie.
May 22, 20179 yr Jak tam nuta zaczela brzdekac pod koniec to troszeczke mi sie Justified skojarzylo, jesli tego nie spierdziela i klimatu nie zmarnuja to kto wie, moze cos z tego bedzie. Mam tak samo, przyznam że jestem ciut zainteresowany.
May 22, 20179 yr No hype jest zwłaszcza, że to ma być dziki zachód to jestem jak najbardziej na tak. Oby do piątku, to może coś już więcej pokażą :)
May 22, 20179 yr pełny teaser, dla tych którym nie smak kilkać 4 osobnych 10 sekundowych filmików https://www.youtube.com/watch?v=OLqeAH5D1uo Edited May 22, 20179 yr by asax
May 22, 20179 yr Mnie intryguje 3 teaser, niby kościół ale bez krzyża na czubku do tego dziwna flaga na przodzie. Widzimy jeszcze chyba zbiornik na gaz więc to czasy współczesne
May 22, 20179 yr Warto też spojrzeć na ubrania. To zdecydowanie nie jest western. A czy tylko mi ten kościół i miasteczko/hrabstwo o nazwie Hope przypomina Hitmana Absolucje?
May 22, 20179 yr No w sumie jakoś to nie wygląda na dziki zachód tak jak napisaliście, że czasy współczesne. Ale tak sobie myślę w jakich latach to może być rozgrywane jak strzelanie do rednecków będzie. Te klimaty, co podali na teaser kojarzą mi się z 60-70 lat, gdzie jest rolnictwo, pasanie krów, czy jazdą konną - nie no, za dużo ten teaser to nie mówi ;) Edited May 22, 20179 yr by Faka
May 22, 20179 yr Haha, no też przed chwilą zauważyłem jak wali tym łbem o dzwon i na plecach miał jakby karabin M4 albo snajperka? Edited May 22, 20179 yr by Faka
May 22, 20179 yr Stawiam na snajperkę, M4 raczej nie zakłada się na plecy. Możliwe że mamy tu motyw polowania na ludzi, zemsta ?
May 22, 20179 yr Dopiero zacząłem grać w Primala, a tu kolejny sandbox z serii "oczyść mapę z roślinek"? :O
May 22, 20179 yr Jeśli będzie w klimatach współczesnych to ja jestem na tak. Ale przyznam ze, płynąca kobieta w wodzie robi robotę :-) Edited May 22, 20179 yr by eX4cT_PL
May 22, 20179 yr Czuje polowanie na ludzi w klimatach amerykańskiej wioski coś jak np Surviving The Game
May 22, 20179 yr Nie powiem...te mini trailery zrobiły mocno. Mi się kojarzy z amerykańskim zadupiem. Klimat powieści Lee Childa. Źli miejscowi notable czują się bezkarni w swoim bezprawiu i wówczas wkraczamy my, tzn ja, czyli Jack Reacher :) Edited May 22, 20179 yr by Czezare
May 22, 20179 yr The general thrust of this game is that it will take place in present day, and feature the protagonist taking on a Jim Jones or David Koresh-like religious cult in a small town in Montana that's been populated by, essentially, Doomsday-preppers bent on furthering their cause. https://np.reddit.com/r/farcry/comments/6bsg0b/speculation_time_what_will_farcry_5_be_like/dhpju38/
May 22, 20179 yr Meh... Słaby setting na kolejną UBIgierkę... Jakieś miasteczko, pola, lasy i ośnieżone górskie szczyty, które od razu skojarzyły mi się z nudnym FC4... Tę serię może ratować jedynie ciekawy setting, jak w Primal np, więc ewentualnie jakieś post-apo/zombie, albo prawdziwy dziki zachód (obca planeta może...).Inaczej widzę powtórkę z FC4.