Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Far Cry 5

Featured Replies

Opublikowano

Psychoza i nieobliczalność. Taki Lazaveric będzie pitolił monologi i idee aż nie zaśniesz a Vaas to typ Jokera, jest po prostu (pipi)nięty na łeb nie chciałbym trafić na takiego typa w realu.

• Odpowiedzi 654
  • Wyświetleń 63,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• beeeeka, rayos zachwyca sie jakimis thumperami, tetrisami, bombermanami a FC5 jest słaby bo nie wyszedł na switcha XDDDD

• Znacznie zbliżej dzisiejszym realiom byłoby jakbyśmy wybijali ISISowców, no ale kto się osmieli zrobić grę w której się zabija ciapatych?  Znacznie łatwiej jest stworzyć gierkę w której główni źli to

• Do zakup FC5 nakłoniła mnie bardziej ciekawość niż nadzieja, że będzie to naprawdę dobra gra. Oczekiwań nie miałem praktycznie żadnych, tym bardziej, że forma tej serii jest w moich oczach bardzo nier

Opublikowano

o gurwa ale bym sie obesrał gdyby taki ziomek zaszedl mnie w pustej alejce

Opublikowano

A chwilę później? Taki z doopy wyjęty fragment ma dowodzić czego?
No i w takim razie zarzuć mi tu przykładami lepszych czarnych charakterów z gierek video.

Opublikowano

Edgar Ross z RDR, Glados z Portala, Shodan z System Shocka 2 ok? 

Opublikowano

Nieźle, ale Edgar Ross? Serio? Zwykły stary dziad, no i ciężko go tak jednoznacznie nazwać złym, skoro to stróż prawa, a John jest kryminalistą - to że dziada nie lubimy, nie znaczy, że jest czarnym charakterem tej opowieści. Vaas jest charakterystyczny, ekspresyjny, ebnięty, no i świetnie zagrany, więc dla mnie nadal jest w czołówce. A to z jakim uporem UBI stara się go sklonować w kolejnych odsłonach, pokazuje że nie tylko ja tak uważam.

Opublikowano

Co? Przecież typ był skorumpowany, użył żony i dziecka Johna do własnych celów (kto nie grał w RDR niech nie otwiera spoilera) 

a potem zrobił z nim to co zrobił, jak już synem Johna przyjechałem do niego i zakończyłem jego połów ryb - dawno zabicie przeciwnika w grze nie wywolalo u mnie takiej satysfakcji

A Vaas? No super śmieszny koleś, coś tam pogadał potem zginął w jakiś durnych okolicznościach tyle pamietam. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Vaas mega przehajpowany boss. Czy w ogóle mozna go bossem nazwać? Przejechałem po nim jak po szmacie, a całe jego gadki przez grę sprawiały wrażenie, że walka będzie trudna i w ogóle wymagajaca.

Opublikowano
2 godziny temu, Rozi napisał:

Ezio to najlepszy protagonista w grach ever.

Ezio Auditore da Firenze to ty szanuj!

Ezio_Auditore_52.jpg

Wszyscy bohaterowie innych gier ubi nawet nie dorastają mu do pięt. 

Edytowane przez blantman

Opublikowano
24 minuty temu, blantman napisał:

Ezio Auditore da Firenze to ty szanuj!

Wszyscy bohaterowie innych gier ubi nawet nie dorastają mu do pięt. 

Ja tam wolałem altaira.

Edytowane przez bloody_gipsy

Opublikowano

Fakt, Altair ciekawszy, przynajmniej do czasu Brotherhood, bo jak w dwójce dali mi jakiegoś młodzieńczego lovelasa, to lekko mnie zirytowali. Dopiero w Brotherhood zacząłem go lubić (jak i całą serię AC), a Revelations było takim stemplem jakości na zayebistości Ezio.

Heh... Swoją drogą ostatnie dwie strony tego tematu pokazują, jak bardzo mamy wyebane w FC5, mimo że to temat akurat odnośnie tego tytułu :)

Opublikowano

No mnie do zagrania przekonuje klimat rednecków i możliwość przejścia w co-opie całej gry. Może skusze się na jakąś używke, żeby nie dać zarobić ubi :kaz: 

Opublikowano

U mnie dokładnie taka sama sytuacja, grą zacząłem się interesować dopiero bardziej w momencie gdy się okazało, że całą będę mógł przejść w coopie, a do tego jeszcze 2 moich dobrych kumpli jest zainteresowanych wspólnym graniem. 

Szkoda trochę, że nie postarali się trochę bardziej i nie wprowadzili do serii jakiś większych zmian tak, jak to zrobili w ac origins, który jest tak wychwalany. No, ale będziemy mogli ocenić dopiero po premierze ;)

Opublikowano

No redneckie klimaty zawsze na propsie, podobnie jak co-op'owanie całej gierki, ale jeśli historyjka ma mnie wciągnąć to wyklucza granie z kumplami. A na pewno nie będzie aż tak fajna, by chciało się przechodzić drugi raz :)

Opublikowano
13 godzin temu, _Be_ napisał:

No mnie do zagrania przekonuje klimat rednecków i możliwość przejścia w co-opie całej gry. Może skusze się na jakąś używke, żeby nie dać zarobić ubi :kaz: 

Już nie mogę się doczekać twoich wpisów jaką to gównianą grę Ubi zrobiło. :kaz: 

A Vaas bardzo spoko postać. Ubi wcześniej nie miało tak wyrazistego czarnego charakteru w swoich grach aż do czasu FC3. Szkoda tylko, że jednocześnie jest to niewykorzystany potencjał i postać szybko znika z gry. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Pagan Min też dał radę. Ubi dobrze kreują bohaterów w swoich flagowych tasiemcach, to trzeba przyznać. Ciekawe jak ten nowy watażka się sprawdzi.

Opublikowano
8 minut temu, Nemesis napisał:

Pagan Min też dał radę. Ubi dobrze kreują bohaterów w swoich flagowych tasiemcach, to trzeba przyznać. Ciekawe jak ten nowy watażka się sprawdzi.

Spoiler

:mog::mog::mog::mog::mog::mog::mog::mog::mog::mog::mog:

No raczysz Pan teraz żartować. Powiem więcej - ta wypowiedź zahacza o trolling :sapek:
Pagan to taki cartoon character, że to aż niewiarygodne, że kogoś tak słabo napisanego i tak... tandetnego, wrzucili jako głównego antagonistę.
Widać było, że na siłę chcą mieć jakiegoś socjopatę, który by zapełnił lukę po zeszłym Vaasie, ale wyszła z tego parodia - ten nowy ma zadatki na kolejnego Pagana właśnie i to jest kolejny powód do zmartwień.

Opublikowano

umówmy sie że Vaas był spoko jak na mało wyszukane standardy fabularne marki FC. ponoc ludzie chwalili pozniej Pagana z 4 ale to juz nie wiem bo 3 mi stykła za calą przygode z serią [*]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
31 minut temu, chris85 napisał:

Nieźle, czyżby GTA Online w końcu miało jakąś konkurencję?

Tak na pewno.