Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rodzicielstwo

Featured Replies

Opublikowano

Arek przelej c0rwa te pieniądze. Twoje dziecko nie ma co do konsoli włożyć ty chory bydlaku

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 199,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 hour ago, areka said:

Tak czy inaczej, gratuluję opieki naprzemiennej - jestem w szoku że się udało i życzę powodzenia! 

Bez problemu, nie wiem czy to bardziej kwestia sędzi, czy dobrze napisanego przez prawnika porozumienia rodzicielskiego. Jakby ktoś kiedyś potrzebował to chętnie pomogę. 

Opublikowano
5 godzin temu, areka napisał:

Tak czy inaczej, gratuluję opieki naprzemiennej - jestem w szoku że się udało i życzę powodzenia! 

pomógł fakt, że ojciec uznał, że jest odpowiedzialny za to stworzenie, pojebane co nie?

Opublikowano
On 2/4/2023 at 2:31 PM, Bartg said:

Bez problemu, nie wiem czy to bardziej kwestia sędzi, czy dobrze napisanego przez prawnika porozumienia rodzicielskiego. Jakby ktoś kiedyś potrzebował to chętnie pomogę. 

No i inna kwestia że niestety niewielu facetów o to wnioskuje

Opublikowano
  • Autor

Trochę jak w San Andreas jak mapy nie odkryjesz i chcesz gdzieś polecieć. Wysiadasz i od razu 4 gwiazdki :obama:

Opublikowano

Niepłacenie alimentów na dzieci to szczyt skurwysyństwa. Ale zamiast płaszczyć

dupsko na pryczy w pierdlu niech zapierdala w kamieniołomach i oddaje kasę

Opublikowano

Takie sytuacje okazują że trzeba być już skończonym debilem żeby polskiej policji udało się ciebie złapać. Jak można być ściganym 4 listami gończymi i przylecieć do kraju który cię szuka samolotem rejsowym, najbardziej monitorowanym środkiem transportu na świecie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pany koguty (i Mejm ;) ) potrzebuję porady praktyków. Wymieniam w tym roku basen na ogrodzie i co położyć jako izolacje pod basen? Coś stosujecie specjalnego?

Myślę aby zakupić takie „płyty” aby było wygodniej oraz izolowało od ziemi. 
https://allegro.pl/oferta/styrodur-xps-300kpa-3cm-podklad-pod-basen-12323621603

Może macie jakieś lepsze o tańsze rozwiązania? 

Opublikowano

To ja mam pytanie jeszcze o polecenie sprayu do czyszczenia klamek w waszych jachtach.

:kekyayaya:

Nie no żartuje, jedyny basen jaki mam to miska z Ikei.

Opublikowano

Tak obstawiałem, że prawdopodobnie pierwszy odpiszesz :) 

Ale powiem ci, że basen to zło, same wydatki! Basen, pompa, chemia, akcesoria, izolacja, tysiące litrów wody. Brrrr:red:

Spoiler

Jednak radość dzieci bezcenna, no a wieczorkiem zimne proseco i z żonką się tam relaksujemy. Wysokie tuje rulez :banderas: 

Opublikowano

@balon

Ten basen przemysl, bo wiele osób poległo na tym. Oprócz miejsca, litrazu, to trzeba przy tym „chodzić” W skali sezonu w naszym kraju różowo nie jest.

Potem przechodzili na dmuchane jacuzzi i chwalili sobie. 
Jezdze po odbior do typa co tym handluje i sporo tego mieli. Baseny to jak pogoda- ubiegły rok był tragiczny. Te jacuzzi zawsze szlo. 

Opublikowano

Nie, No to basen stelażowy (rozkładany na wiosnę/lato) ale z pompą itp. Już jeden miałem ale mniejszy i bez izolacji. Teraz w większy celuje. No i chcę lepiej odizolować od gruntu oraz żeby był trochę bardziej miękki na dnie.

Jacuzzi tak, ale to na taras i nie dla dzieci, ale to już chyba next year. W tamtym roku na tarasie mailem mniejszy dmuchany basen ale nie zdał egzaminu :) 

Opublikowano

Udało się w końcu skończyć domek. Pomalowałem reszte, położyłem gont na dach, zrobiłem oświetlenie wnętrza i dorobiłem z palety balkonik ze zjeżdżalnią.

20230514_125113.thumb.jpg.0dd05a8a43d732b943f19cd33f3d46bc.jpg

Opublikowano

Solarne girlandy, świecą wieczorami jak marzenie. Coś w tym stylu: 

main.thumb.webp.3cbff5d88445eb97ae3e9796f5723be1.webp

Opublikowano

Tylko kwestia, jak długo te chińskie girlandy poświecą. 

Opublikowano
44 minuty temu, Crazy Horse napisał:

Tylko kwestia, jak długo te chińskie girlandy poświecą. 

Prawie wszystko jest chińskie więc bez sensu.