Opublikowano 29 stycznia 20241 r 10 godzin temu, Czoperrr napisał: a ja idę zaraz na piwo bo kilka miesięcy nie piłem będąc w gotowości Daj spokój z tym piwem. Ja już 2.5 roku bez bo tyle ma syn:) Taka okazja do rzucenia juz sie nie trafi
Opublikowano 29 stycznia 20241 r Komedia. Stare chłopy a nie napiją się piwa bo urodziło im się dziecko. Połóżcie się krzyżem najlepiej, alkoholicy.
Opublikowano 22 marca 20241 r Dziś pierwsza lekcja w szkole rodzenia. Jak zwykle jestem klasowym śmieszkiem
Opublikowano 22 marca 20241 r Szkoła rodzenia Dobrze że była pandemia i nawet do szpitala nie mogłem wejść, a gdzie obecność przy porodzie
Opublikowano 23 marca 20241 r 13 godzin temu, iluck85 napisał: Dobrze że była pandemia i nawet do szpitala nie mogłem wejść, a gdzie obecność przy porodzie ja wchodziłem za okazaniem PASZPORTU COVIDOWEGO @yaczes syn czy córa? nieźle osiwiałem przy pierwszym, Ty masz problem z głowy
Opublikowano 23 marca 20241 r Potezny SYN Teraz mam motywacje zeby sklep stacjonarny jeszcze pociagnac Zeby pamietal kiedys sklep starego z gierkami
Opublikowano 23 marca 20241 r @yaczes Gratuluję i zapraszam do tego właściwego tematu o rodzicielstwie
Opublikowano 23 marca 20241 r Uuuu widzę, że pada ostatni bastion. To kto następny? Kabi? Pupo? @yaczesGratulacje i powodzenia, bo rodzicielstwo, to dość trudna gierka
Opublikowano 23 marca 20241 r Oj to będzie ciężko się schylać ja trochę żałuję że tak późno, bo nieraz brakuje energii. ostatnio sobie wypiłem na weekend energy drinka o 19:00 żeby pograć trochę czy poczytać gazetki, a tu zonk, bo 22:00 już spałem
Opublikowano 23 marca 20241 r No to fakt, to jest spoko dla młodych. IMO 25-28 powinno się uderzać. Kobiety mają gorzej i tak. U mnie jest porównanie, bo 1 urodziła jak miała 23, a drugie 35 i jest dzień do nocy. + problemy z kręgosłupem już wychodzą.
Opublikowano 23 marca 20241 r Godzinę temu, yaczes napisał: Potezny SYN Teraz mam motywacje zeby sklep stacjonarny jeszcze pociagnac Zeby pamietal kiedys sklep starego z gierkami Gratki i powodzenia
Opublikowano 23 marca 20241 r W szkole rodzenia byli Panstwo ktorzy beda mieli chlopca (w sensie ma siuraka), ale tak naprawde nie wiadomo czy to jest chlopiec dopoki nie bedzie mial kilku lat i wybierze plec.
Opublikowano 23 marca 20241 r Dejw pamiętaj że jak dziecko będzie chciał grać w robloxa i powie że cyfra>pudła to nie możesz go uderzyć bo to by nic nie dało. Nie dałoby nic.
Opublikowano 23 marca 20241 r 15 minut temu, yaczes napisał: W szkole rodzenia byli Panstwo ktorzy beda mieli chlopca (w sensie ma siuraka), ale tak naprawde nie wiadomo czy to jest chlopiec dopoki nie bedzie mial kilku lat i wybierze plec. Może być tak, że wtedy po wyborze płci przez tego chłopca siurek odpadnie
Opublikowano 23 marca 20241 r Też chciałem syna, ale u sąsiada jest syn i wybrał inna drogę jeżeli chodzi o miłość. Z perspektywy czasu jednak lepiej jak będą siedziały dwie za ścianą niż dwóch Ważne żeby zdrowe, potem zdrowie starych żeby dali radę.