grzybiarz 10 289 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 10 godzin temu, Czoperrr napisał: a ja idę zaraz na piwo bo kilka miesięcy nie piłem będąc w gotowości Daj spokój z tym piwem. Ja już 2.5 roku bez bo tyle ma syn:) Taka okazja do rzucenia juz sie nie trafi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Komedia. Stare chłopy a nie napiją się piwa bo urodziło im się dziecko. Połóżcie się krzyżem najlepiej, alkoholicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Kto się nie napił? Na pewno nie byłem to ja Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Dziś pierwsza lekcja w szkole rodzenia. Jak zwykle jestem klasowym śmieszkiem 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Maly Czezky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Szkoła rodzenia Dobrze że była pandemia i nawet do szpitala nie mogłem wejść, a gdzie obecność przy porodzie Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca To ja obcinający pępowine to wyjątek? Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Tak, normalnie się przegryza. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca 13 godzin temu, iluck85 napisał: Dobrze że była pandemia i nawet do szpitala nie mogłem wejść, a gdzie obecność przy porodzie ja wchodziłem za okazaniem PASZPORTU COVIDOWEGO @yaczes syn czy córa? nieźle osiwiałem przy pierwszym, Ty masz problem z głowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Potezny SYN Teraz mam motywacje zeby sklep stacjonarny jeszcze pociagnac Zeby pamietal kiedys sklep starego z gierkami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca No fakt obecność przy porodzie to niezapomniane wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca @yaczes Gratuluję i zapraszam do tego właściwego tematu o rodzicielstwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Uuuu widzę, że pada ostatni bastion. To kto następny? Kabi? Pupo? @yaczesGratulacje i powodzenia, bo rodzicielstwo, to dość trudna gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca @yaczes A który jesteś rocznik? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Najlepszy - 1985 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Oj to będzie ciężko się schylać ja trochę żałuję że tak późno, bo nieraz brakuje energii. ostatnio sobie wypiłem na weekend energy drinka o 19:00 żeby pograć trochę czy poczytać gazetki, a tu zonk, bo 22:00 już spałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca No to fakt, to jest spoko dla młodych. IMO 25-28 powinno się uderzać. Kobiety mają gorzej i tak. U mnie jest porównanie, bo 1 urodziła jak miała 23, a drugie 35 i jest dzień do nocy. + problemy z kręgosłupem już wychodzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Godzinę temu, yaczes napisał: Potezny SYN Teraz mam motywacje zeby sklep stacjonarny jeszcze pociagnac Zeby pamietal kiedys sklep starego z gierkami Gratki i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Dzieki chlopaky Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca W szkole rodzenia byli Panstwo ktorzy beda mieli chlopca (w sensie ma siuraka), ale tak naprawde nie wiadomo czy to jest chlopiec dopoki nie bedzie mial kilku lat i wybierze plec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Dejw pamiętaj że jak dziecko będzie chciał grać w robloxa i powie że cyfra>pudła to nie możesz go uderzyć bo to by nic nie dało. Nie dałoby nic. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca 15 minut temu, yaczes napisał: W szkole rodzenia byli Panstwo ktorzy beda mieli chlopca (w sensie ma siuraka), ale tak naprawde nie wiadomo czy to jest chlopiec dopoki nie bedzie mial kilku lat i wybierze plec. Może być tak, że wtedy po wyborze płci przez tego chłopca siurek odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Też chciałem syna, ale u sąsiada jest syn i wybrał inna drogę jeżeli chodzi o miłość. Z perspektywy czasu jednak lepiej jak będą siedziały dwie za ścianą niż dwóch Ważne żeby zdrowe, potem zdrowie starych żeby dali radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Moje kondolencje Dawid. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi