Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Octopath Traveler

Featured Replies

• Odpowiedzi 541
  • Wyświetleń 62 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, teraz tak. Po 85 godzinach ukończyłem Octopath Traveler, jeśli za ukończenie uznać zaliczenie wszystkich chapterów głównego wątku. Sidequesty wypełniałem tylko te, które miałem po drodze i

• Xenoblade 2 stworzyło 50 osób, patrząc więc Twoim tokiem rozumowania takie GTA IV nad którym pracowało blisko 1000 osób powinno kosztować ok. 4000 PLNów.  Albo inaczej, skoro na takie Xeno 2 żądano 20

• Odmienne zdanie możesz mieć ale jedyne na co patrzysz to aspekt graficzny. W takim przypadku nie wiem co wszyscy myśleli dajmy pod koniec milenium, gdy wyszło Shenmue deklasując graficznie wszystko co

Opublikowano

Mnie to tam zwisa, że historia to zlepek puzzli z 8 różnych opakowań. To i tak będzie solidny kawał kodu do grania.

Opublikowano

OQ-lost in translation-GOZO

Opublikowano

Ciagle gdybam czy kupic na premiere, w demie zaczalem historie tancerki i ta mnie naprawde wciagnela, jestem ciekawy co bedzie dalej.

Opublikowano

Wedle preview różnych stron to większość historii od 2-ego chapteru jest naprawdę dobra i ciekawa i zachęca do grania. Od początku byłem nastawiony na zlepek 8-miu mniejszych historii i mnie to odpowiada. Oby tylko KiG nie pokpił sprawy a na weekend będę się cieszył nowym nabytkiem. 

Opublikowano

Ogladalem material od Gamespot. Ponoc nie ma zadnej historii laczacej wszystkich bohaterow. Scenki/dialogi w ogole nie reaguje, czy wykonujesz zadanie sam, czy z pozostalymi 7 postaciami.

Szkoda, liczylem bardzo na przenikanie sie watkow i mocne zazebianie sie historii. Na pewno odpuszcze na premiere.

Opublikowano

Coś w stylu Live A Live ze snesa?

Edytowane przez Yamaneko22
Ślepym

Opublikowano
42 minuty temu, blantman napisał:

Ciekawe co za chory człowiek kupi kolekcjonerkę. Jedna z gorszych jaką w ostatnich latach widziałem

Chcialbys znowu gowniana figurke? xd

Opublikowano
22 minuty temu, Dave Czezky napisał:

Chcialbys znowu gowniana figurke? xd

wyrosłem z figurek i rozdałem wszystko xD Stare czasy demony przeszłości :) Dawaj mi tu zwykłą wersje będzie grane :D

Opublikowano

Zaraz bedzie gotowa do wysylki Panie Blantman :lapka:

Opublikowano

W GO w krakowie juz mjest. Gratisowo mozna dostac zestaw kart z bohaterami. 205zł prosze panstwa.

Opublikowano
  • Autor

85% na metacritic na razie, glowne dwa zarzuty to wlasnie te nieszczesne 8 osobnych historii i dosc spory grind miejscami, reszta rewelka

Opublikowano

Kotaku: "piękna gra, z jednym z najlepszych soundtracków, jakie słyszałem. System walki wymiata i miejmy nadzieję, że będzie używany przez SE w następnych grach. Jest tu wiele dobrych pomysłów. Ale gra ma za dużo grindu, za dużo powtarzania, za dużo problemów ze strukturą, by widzieć w niej coś więcej, niż kolejny nieudany eksperyment jRPG".

Verge: "pod niemal każdym względem, to jest to, co chcę od klasycznego RPG. Ogromny świat do zwiedzania, zapadające w pamięć postaci, wymagający bossowie i złożony zestaw systemów pozwalających budować swoich bohaterów. I idealnie sprawdza się na Switchu - w podróży można bezmyślnie grindować levele, a potem na kanapie chłonąć piękną grafikę i muzykę. To jest klasyczne Final Fantasy na 2018 rok. Szkoda tylko, że nie trzyma się kupy".

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano
6 godzin temu, blantman napisał:

Ciekawe co za chory człowiek kupi kolekcjonerkę. Jedna z gorszych jaką w ostatnich latach widziałem

Jestem chory i mam kolekcjonerkę :xboss:

Opublikowano

Wspolczuje, tez mialem brac ale anulowalem jednak, zwlaszcza ze nasza jest okrojona wzgledem USA.

Opublikowano

Niby czego? Wiadomo było co w niej jest, jakby mnie nie interesowało to bym wziął zwyklaka, tylko stówka więcej.

Opublikowano
6 godzin temu, Dr.Czekolada napisał:

Ta z bayonetty dla mnie słabsza ale fakt po xenoblade2 za takie pieniądze człowiek jest przyzwyczajony do czegoś lepszego.

W kolekcjonerce Bayonetty masz chociaż kapitalny steelbook, a tu masz kolekcjonerski karton :D Żeby chociaż soundtrack był.

Opublikowano

Ja już chcę piątek, oj będzie grane. 

Opublikowano
29 minut temu, Velius napisał:

Wspolczuje, tez mialem brac ale anulowalem jednak, zwlaszcza ze nasza jest okrojona wzgledem USA.

To samo było z Limitką Zeldy Breath of the Wild tak jednak ludziom to nie przeszkadzało i szybko się rozeszły po niższych cenach. Kto chce ten kupi, proste. Ja wziąłem limitkę i jakoś mi to nie przeszkadza (to moja 3-cia gra w pudełku, więc rybka mnie to). 

Opublikowano
24 minuty temu, Rezoo7 napisał:

Ja już chcę piątek, oj będzie grane. 

W tym roku na żadną grę tak nie czekałem jak na Travelersów. Recenzje tylko podręciły zajawkę. Paczka z grą już w drodze :fsg:

Opublikowano

W prolog pograłem dwie godzinki i mi się podobało, ale jak czytam o tym grindzie czego nienawidzę to nie wiem;/ już te 8 osobnych historii mi w ogóle nie przeszkadza