Opublikowano 17 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Perez napisał: Początek końca… Reklamy przestały mi się wyswietlac mimo wyłączonych blokerów, to samo na firefoxie i na chromie, z wyjatkiem tych na dole
Opublikowano 17 kwietnia 20241 r Autor Taa, też tak czasami mam. Potrzymamy to jeszcze do końca miesiąca, ale raczej na odstrzał te reklamy. Już lepiej będzie wrzucić baner z nowy numerem i niech 5 osób może kupi i to samo wyjdzie :).
Opublikowano 17 kwietnia 20241 r 4 godziny temu, ProstyHeker napisał: Mam to samo na mobilnym Edge, Firefox, Operze. Cytatu też nie mogę usunąć - muszę zamknąć przeglądarkę i wyczyścić zapamiętany tekst. Mam jeszcze inny kejsik, na Operze zniknęły mi obwódki wokół reakcji, guzika cytuj i plusa, tych na dole postów. Albo one były w innym kolorze? No było inaczej jeszcze ze 2 dni temu i nie wiem, czy to tu mnie, czy zmiana na samym forum. Mam to samo, dodatkowo wciąż to irytujące info o ciasteczkach przy zjechaniu na dół strony w wersji mobilnej.
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r 9 godzin temu, Shankor napisał: Mam to samo, dodatkowo wciąż to irytujące info o ciasteczkach przy zjechaniu na dół strony w wersji mobilnej. Właśnie mi wróciły obramowania wokół przycisków. Cookies w ogóle mi nie wyskakuje, może już kliknąłem i nie pamiętam. Opera mobile (zwykła).
Opublikowano 19 kwietnia 20241 r U mnie czasami wyskakuje a czasami nie. Nie wiem od czego to zależy. No chyba, że każdy pojedynczy w danym temacie trzeba przeklikać co w sumie trochę bez sensu bo powinno ogarniać całe forum.
Opublikowano 20 kwietnia 20241 r To info o ciasteczkach na dole wyskakuje co chwilę, irytując niemiłosiernie:/ naprawdę to musi cały czas tam wisieć, nie wystarczy raz zaakceptować ustawień? Nie kojarzę, żeby na jakiejkolwiek innej stronie było to aż tak upierdliwe
Opublikowano 20 kwietnia 20241 r Autor Właśnie to wyłączam i wycinam reklamy - potestowane, ale nie ma sensu przy takich groszowych tematach się z tym kopać. Wraca zwykły baner - niech 5 osób numer kupi dzięki niemu i wyjdzie to samo co z reklamami :).
Opublikowano 20 kwietnia 20241 r 27 minut temu, Perez napisał: Właśnie to wyłączam i wycinam reklamy - potestowane, ale nie ma sensu przy takich groszowych tematach się z tym kopać. Wraca zwykły baner - niech 5 osób numer kupi dzięki niemu i wyjdzie to samo co z reklamami :). Ja kupuję mimo numerów autorskich (bo też dostanę, tak?), więc to już jeden ponadpodstawowy!
Opublikowano 20 kwietnia 20241 r 31 minut temu, Perez napisał: Właśnie to wyłączam i wycinam reklamy - potestowane, ale nie ma sensu przy takich groszowych tematach się z tym kopać. Wraca zwykły baner - niech 5 osób numer kupi dzięki niemu i wyjdzie to samo co z reklamami :). Moze jeszcze reklama patronite, o ile przejdzie ten lifting
Opublikowano 20 kwietnia 20241 r Autor 6 minut temu, Shen napisał: Moze jeszcze reklama patronite, o ile przejdzie ten lifting Dzieje się! Wczoraj spotkanie z Cenegą i nieśmiało jest plan, aby na stałe wrzucić w Patronite'a gadżety z Good Loota. Tak że już mnie nie stresuj :P. Na razie progi poczyszczone, trochę pierdółek zaktualizowane i teraz tylko dograć jeszcze z jeden próg i aktualkę obecnych.
Opublikowano 20 kwietnia 20241 r 5 minut temu, Perez napisał: Dzieje się! Wczoraj spotkanie z Cenegą i nieśmiało jest plan, aby na stałe wrzucić w Patronite'a gadżety z Good Loota. to ma byc jako osobne losowanie, czy do tej paczki juz istniejącej?
Opublikowano 20 kwietnia 20241 r Autor Godzinę temu, Shen napisał: to ma byc jako osobne losowanie, czy do tej paczki juz istniejącej? Losowanie odpada, do tego trzeba pozwolen. Natomiast docelowo to by mialo zastapic te Extreme Boxy, czyli prog od 13 zl. A myslalem bardziej, ze moze jakas opcja „kto pierwszy ten lepszy”, ale z zastrzezeniem, ze mozna wygrac raz na jakis czas, zeby tez inni mieli szanse.
Opublikowano 20 kwietnia 20241 r 3 godziny temu, Perez napisał: Właśnie to wyłączam i wycinam reklamy - potestowane, ale nie ma sensu przy takich groszowych tematach się z tym kopać. Wraca zwykły baner - niech 5 osób numer kupi dzięki niemu i wyjdzie to samo co z reklamami :). Spodziewałem się lepszych wyników przy takim ruchu jaki jest na forum, ale warto było zrobić eksperyment.
Opublikowano 20 kwietnia 20241 r Autor 17 minut temu, LeifErikson napisał: Spodziewałem się lepszych wyników przy takim ruchu jaki jest na forum, ale warto było zrobić eksperyment. Forumek ma ok. 18-20k odslon dziennie, dla porownania PPE jakies 350k. Tak ze z samych reklam z sieci ciezary, bo odslon reklamowych jest ze 12-13k, czasami jakies puste przeloty, wiec no malo. Ale ogolnie sama mozliwosc jest oki, mozna np. to crossowac z pismem i dac strone reklamy plus baner.
Opublikowano 20 kwietnia 20241 r Eno, ktoś tam jeszcze na forumek wchodzi. Mamy 2024 rok, fora zdechli! Z konkurencji nie zostało właściwie nic, cień dawnych społeczności. Perez, jak coś to blikniemy na utrzymanie forumka
Opublikowano 21 kwietnia 20241 r Autor 15 godzin temu, ProstyHeker napisał: Eno, ktoś tam jeszcze na forumek wchodzi. Mamy 2024 rok, fora zdechli! Z konkurencji nie zostało właściwie nic, cień dawnych społeczności. Perez, jak coś to blikniemy na utrzymanie forumka Damy rade :). Tu akurat tylko hosting i licencja IPB.
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r Coś od wczoraj mi się forum rozjechało w lewą stronę na telefonie... Wcześniej były wyśrodkowane wszystkie tematy. EDIT: Już naprawiłem, po prostu przez pomyłkę zmieniłem widok listy tematów. Edytowane 28 kwietnia 20241 r przez k0ntra
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r 2 godziny temu, k0ntra napisał: wczoraj mi się forum rozjechało w lewą stronę Figaro approves.
Opublikowano 3 maja 20241 r Autor Coś tam klikacie po tym forumku - 11k userów, ponad 0,5 mln wyświetleń za ostatnie 30 dni.
Opublikowano 9 maja 20241 r Całkiem spoko wygląda reklama nowego numeru na czarnym motywie, bo się fajnie zlewa z tłem.
Opublikowano 16 maja 20241 r Autor Nawet mi to mignelo, ale nie usunalem. Jakby przy cytowaniu wywalalo jakas emotke i wjezdzal po prostu link.
Opublikowano 16 maja 20241 r W dniu 3.05.2024 o 09:56, Perez napisał: Coś tam klikacie po tym forumku - 11k userów, ponad 0,5 mln wyświetleń za ostatnie 30 dni. U mnie nawyk jest wchodzić. A forum po kilkanaście razy na dzień. W sumie taki nawyk, że zawsze jak mam chwilę wolnego i chwycę za telefon to zawsze zaczynam od zajrzenia na forum, no chyba, że ktoś coś napisze na komuniaktorze.
Opublikowano 16 maja 20241 r Jak wyżej, wchodzę codziennie po parę razy na chwilę, żeby zobaczyć co się dzieje, nawet jak nie mam nic do napisania.