Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano
26 minut temu, mario10 napisał(a):

Jak chcesz napisać posta to masz w tej belce z redakcją czarne koło z plusikiem, jak rozwiniesz opcje to ostatnią jest właśnie spojler. Jak klikniesz to wrzuci Ci okienko do posta, w którym wpisujesz treść.

Dobra, chyba wykminilem...

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 380,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Przy próbie wrzucenia screenów (nie przekraczających dopuszczalnego rozmiaru, w odpowiednim formacie) dostaję taki "komunikat":

obraz.png

Spotkał się ktoś z czymś takim? Żeby było ciekawie, tutaj mi screen wskoczył xD

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

Kurde, mam ten sam problem. Normalny post, nie jakiś dwuzdaniowy, ale też nie wypracowanie na kilka stron A4, do tego dwa screenshoty mieszczące się w dolnych granicach limitu i "OK". :/

Usunięcie screenshotów nic nie daje. Nie mogę wysłać normalnego tekstowego posta. Nawet ani jednej emotki w nim nie ma.

Edytowane przez DarkStar

Opublikowano

Tak jak pisałem gdzie indziej, możecie próbować przycinać posta np. akapitami, a potem ciąg dalszy wkleić jako kolejną odpowiedź. Przy krótkim odstępie czasu forumek połączy posty. Co nie zmienia faktu, że to tylko obejście problemu. Wiem, że nie każdy tu lubi ściany tekstu, ale jednak jest to irytujące przy pisaniu.

Opublikowano

Zadziałało, dzięki!

Ale to naprawdę nie był jakiś elaborat. Może to jakieś domyślne ustawienie, które się włączyło po aktualizacji? Media społecznościowe już ogłupiają ludzi, nie róbmy z forum Twittera z limitem znaków.

Opublikowano
  • Autor

Poszukiwania trwają, bo to się pojawiło jakoś niedawno, ostatnio też się na to nadziałem. Niby nie widać, żeby jakieś limity znaków doszły czy coś w ten deseń.

Opublikowano
W dniu 16.07.2025 o 13:09, kotlet_schabowy napisał(a):

Przy próbie wrzucenia screenów (nie przekraczających dopuszczalnego rozmiaru, w odpowiednim formacie) dostaję taki "komunikat":

obraz.png

Spotkał się ktoś z czymś takim? Żeby było ciekawie, tutaj mi screen wskoczył xD

wyskoczyło mi wczoraj jak chciałem wrzucić film ze streamable

Opublikowano

A oznaczanie tematów jako przeczytanych klikając na ikonkę jest nie do przeskoczenia ? Bo tego mi bardzo brakuje

Opublikowano
  • Autor

Możliwe, że ten alert miał jakieś powiązanie z limitem znaków, który wprowadził typ od wtyczki do statusów. To mi tak zaświtało po recenzji numeru @Kmiot i tym screenie z info o zbyt dużej liczbie znaków.

Już do gościa napisałem, bo to do poprawy (jeśli to jest to), bo limit ma dotyczyć tylko statusów/komentów, a chyba poszło po całości.