Opublikowano czwartek o 21:461 dzień 1 minutę temu, grzybiarz napisał(a):A dałeś chociaż plusa czy minusa?:)jak nie pisałeś o cdaction to nie był minus
Opublikowano wczoraj o 13:37 1 dzień Mi też. Już myślałem, że to jakiś nadgorliwy moderator :)Może jakiś konunikat na głównej, że są takie problemy techniczne?
Opublikowano wczoraj o 15:19 1 dzień Autor "We do have an open issue on this at present, we are looking into"
Opublikowano wczoraj o 15:39 1 dzień Mi akurat nie skasowało, ale widziałem jak inne gdzieś wcięło, choć były jako "ostatnia odpowiedź"
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. @Perez Trochę dziwna sprawa. W temacie o SH2R odpisałem innemu użytkownikowi bez żadnych spoiler tagów. Patrzę teraz, a tam część otagowana, chociaż nie pisałem niczego o fabule. Błąd foruma, czy nadgorliwa moderacja? Link do posta poniżej.