Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo Infinite

Featured Replies

Opublikowano

A to jakieś oficjalne info o tym multi bo imo to pokażą i singiel i multi. 

Ale na wrześniową premierę to bym się nie obraził bo do listopada czekać to jeszcze prawie pół roku. :(

Edytowane przez lpcl

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 567,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak komuś nie pasuje to nich nie gra i spierdala z tematu. Zauważyłem że na necie ludzie czepiają się tej gry i analizują wszystko co się da. Żadna inna grą nie była tak brana tak pod lupę jak Halo In

• Gra jest automatycznie jebana i dostaje niższe oceny za to ze jest na xboxie. Ten sam tytuł na Switchu albo plejstejszon by miał wyższe oceny, to oczywiste.   -5% za bycie exem xboxa i -3% z

• No bieganie po pustej kwadratowej hali z perkami. Zupelnie nic mi to nie przypomina. Nic a nic.  343 studio co robisz?  A kizwa kwadraty do multi Crunchuja nas. Musimy cos szybko wymys

Opublikowano
1 godzinę temu, lpcl napisał:

A to jakieś oficjalne info o tym multi bo imo to pokażą i singiel i multi. 

Ale na wrześniową premierę to bym się nie obraził bo do listopada czekać to jeszcze prawie pół roku. :(

Domysły "insiderów". Grafika promujaca show jest ewidentnie z multi. Pewnie cos pokażą z singla, ale raczej szybki trailer niż taki długi gameplay jak ostatnio. W końcu single to tylko część halo i dla wielu wcale nie ta najważniejsza.

Opublikowano

Singla to mozna raz pyknac na legendary a potem moze z kolegami dla zabawy. Multi to w halo jest to do czego sie naprawde wraca. No ale po tej wtopie powinni pokazac wszystko multi i singla, a potem po kolei na szubienice. :yao: H5 srednio mi sie podobalo stylistyczni, zobaczym co tu dowioza ostatecznie.

Opublikowano

Pierwszy, prawdopodobny leak z telewizyjnej serii Halo - wiadomo kto na obrazku.

OiZ2bXB.jpg

Opublikowano
W dniu 30.04.2021 o 10:06, Ukukuki napisał:

GRaficznie nie urywa ale ta seria nigdy tym nie stała. Trzymam kciuki za dobrą kampanię jak za czasów Bungie. 

H1:CE rozwalało graficznie system. Woda do dziś prezentuje się lepiej w oryginale niż remastrze. 

Opublikowano
  • Autor

trzeba przyznać że widać znaczną poprawę pod względem oprawy

Opublikowano

Linka budzi mój niepokój. Ciekawe czy w slayerze też będzie czy tylko w warzone? Tam jeszcze capture the flag jest ale taki z pojazdami. Ogólnie to nie jara mnie nawalanka z pojazdami więc czekam na materiały z 4 vs. 4.

Opublikowano

Obejrzałem sobie materiały w dobrej jakości, serio, ładnie naprostowali to Halo przez rok.

a multi wygląda mega miodnie, szkoda że nie ma bety

Opublikowano

Multi wyglada bdb, nie mogę się doczekać :banderas:

Opublikowano

Mutli totalnie nie dla mnie ale sprawdzi się i tak. Za to kampania zapowiada się interesująco. Oby Cortana faktycznie padła bo w ostatnich częściach mega mnie denerwowała. Liczę też na powrót flood. 

Opublikowano

Ciekawe jak wyprostują końcówkę z piątki, której nawet jeszcze dziś nie potrafię przełknąć. Z tego bagna zapewne ciężko będzie wyjść. 

Opublikowano
  • Autor

reżyseria cutscenek top

Opublikowano
  • Autor

dzisiejsza prezentacja multi ma potrwać 12 minut

ciekawe kiedy pokażą coś podobnego z singla, mam nadzieje że nie będziemy czekać do XO