Opublikowano 5 czerwca 20213 l A to jakieś oficjalne info o tym multi bo imo to pokażą i singiel i multi. Ale na wrześniową premierę to bym się nie obraził bo do listopada czekać to jeszcze prawie pół roku. Edytowane 5 czerwca 20213 l przez lpcl
Opublikowano 5 czerwca 20213 l 1 godzinę temu, lpcl napisał: A to jakieś oficjalne info o tym multi bo imo to pokażą i singiel i multi. Ale na wrześniową premierę to bym się nie obraził bo do listopada czekać to jeszcze prawie pół roku. Domysły "insiderów". Grafika promujaca show jest ewidentnie z multi. Pewnie cos pokażą z singla, ale raczej szybki trailer niż taki długi gameplay jak ostatnio. W końcu single to tylko część halo i dla wielu wcale nie ta najważniejsza.
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Singla to mozna raz pyknac na legendary a potem moze z kolegami dla zabawy. Multi to w halo jest to do czego sie naprawde wraca. No ale po tej wtopie powinni pokazac wszystko multi i singla, a potem po kolei na szubienice. H5 srednio mi sie podobalo stylistyczni, zobaczym co tu dowioza ostatecznie.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Pierwszy, prawdopodobny leak z telewizyjnej serii Halo - wiadomo kto na obrazku.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l W dniu 30.04.2021 o 10:06, Ukukuki napisał: GRaficznie nie urywa ale ta seria nigdy tym nie stała. Trzymam kciuki za dobrą kampanię jak za czasów Bungie. H1:CE rozwalało graficznie system. Woda do dziś prezentuje się lepiej w oryginale niż remastrze.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Multiplayer wygląda mega miodnie, ale czekam na rozgrywkę z Areny. No i na plus, że F2P co daje szansę na potężne community.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Linka budzi mój niepokój. Ciekawe czy w slayerze też będzie czy tylko w warzone? Tam jeszcze capture the flag jest ale taki z pojazdami. Ogólnie to nie jara mnie nawalanka z pojazdami więc czekam na materiały z 4 vs. 4.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Obejrzałem sobie materiały w dobrej jakości, serio, ładnie naprostowali to Halo przez rok. a multi wygląda mega miodnie, szkoda że nie ma bety
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Mutli totalnie nie dla mnie ale sprawdzi się i tak. Za to kampania zapowiada się interesująco. Oby Cortana faktycznie padła bo w ostatnich częściach mega mnie denerwowała. Liczę też na powrót flood.
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Ciekawe jak wyprostują końcówkę z piątki, której nawet jeszcze dziś nie potrafię przełknąć. Z tego bagna zapewne ciężko będzie wyjść.
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Halo Infinite Multiplayer Reveal | Halo Infinite | Halo - Official Site (halowaypoint.com) Masa info. M.in. tryb treningowy i możliwość skonfigurowania botów zarówno w nim jak i w Custom Game.
Opublikowano 14 czerwca 20213 l To ja jeszcze dzisiaj proszę o jakąś betę. Swoją drogą, rzuciła Wam się w oczy poprawiona animacja spartan?
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Autor dzisiejsza prezentacja multi ma potrwać 12 minut ciekawe kiedy pokażą coś podobnego z singla, mam nadzieje że nie będziemy czekać do XO
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Już mnie nie dziwią problemy Halo Ininite skoro headem studia 343 jest kobieta
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Ale żeby było idealnie to mogliby wrzucić ta betę. Liczyłem na taki suprise.