Opublikowano czwartek o 07:424 dni 11 minut temu, Josh napisał(a):NG2 w Master Collection jest tak samo zwalone czy trochę lepsze?W NG2 Black nie grałem, ale bazuje na Sigmie 2, która była totalnym downgradem. Jak chcesz ruszać dwójkę, to najlepszą opcją dalej pozostaje odpalenie oryginalnej wersji z X360.
Opublikowano czwartek o 09:214 dni PoP: The Lost Crown.Jaki to jest sztos. Ostatni raz się tak dobrze bawiłem przy Hollow Knight.
Opublikowano czwartek o 15:144 dni 7 hours ago, Josh said:NG2 w Master Collection jest tak samo zwalone czy trochę lepsze?Wydaje mi sie, ze jest podobnie. To w sumie Sigma 2 z krwia zamiast chmurek. Gra sie fajnie, ale MN jest naprawde trudne, a miejscami przepierdolone. Na szczescie tych durnych momentow nie ma az tyle i poczucie progresji jest odczuwalne. Na kazdego przeciwnika sa sposoby i stosowna bron. Ja wciaz molestuje Guillotine Throw, staram sie przechodzic z UT do UT/ET no i naduzywam Lunara i jego mlynkowe UT (lewa gala dookola plus Y/).
Opublikowano sobota o 18:041 dzień Forza Horizon 5 (PS5)Cena jak na kilkuletnią grę wysoka, ale ilośc zabawy jaka nas tu czeka raczej to usprawiedliwia. Już na starcie dostajemy masę aut, więc jest w czym wybierać. Meksyk czeka na mojego lachona, już zdążyła uświnić beemkę.