Opublikowano wczoraj o 18:54 1 dzień Kupiłem Crysis na próbę no i muszę przyznać, że świetna jest ta gierka. Chyba zaraz dokupię resztę gier z serii, bo nadal są na promki na Gogu. Może i jest liniowo, ale podoba mi się to, że ciągle coś się dzieję. Wybuchy, strzelaniny, ratowanie zakładników, wysadzanie w powietrze strategicznych celów, do tego jakaś obca rasa pojawiła się na wyspie i kasuje moich kompanów jednego po drugim. Nie ma żadnych zapychaczy w postaci odbijania baz i odhaczania znaczników. Od początku jest wjazd w sam środek akcji i po 5 godzinach tempo jest cały czas tak samo intensywne jak na początku. Aż mi się Titanfall 2 przypomniał, który może nie miał długiej kampanii, ale była tak treściwa i zajebiście zaprojektowana, że z chęcią do niej wracam co jakiś czas.
Opublikowano wczoraj o 19:29 1 dzień Crysis to pierwsza gierka którą ogrywałem na laptopie kupionym na studia. Był to 2011 rok, MSI z Geforcem 520M. Gierka ledwo działała w 720P ale było przynajmniej te 30-40 klatek na ustawieniach mieszane medium xd Wtedy tej częsci nie było na konsolach i nie miałem innej możliwości a na dobrego PCta nie było mnie stać.
Opublikowano wczoraj o 19:36 1 dzień Jedynka ma ch.ujowy gamplay i spier.dolony system uzywania tych wszystkich mocy. Dwojka naprawila to wszystko i jest lepsza. Trojka tak jak kazda ostatnia czesc fpsow w tamtych czasach po prostu sredniak.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ja przeszedłem jedynkę dopiero jak wyszła na xboxa 360 . Jak w szkole wszyscy się jarali tym crysisem to miałem za słabego kompa.