Skocz do zawartości

100 milionów bitcoinów

Featured Replies

Opublikowano
Cytat

może jednak zalozymy sobie nowy temat o krypto, by nie smrodzic tutaj?

tak nie ok?

• Odpowiedzi 856
  • Wyświetleń 116,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• D.B. Cooper
    D.B. Cooper

w końcu się za to wzięli, bo już mi dupa pękała gdy czytałem jak konsolomaniaki wyciągają hajsy za nic nie robienie.    inwestorzy ku.rwa się znaleźli 

• Ja tam dokupiłem 1 sztukę ethera na tych zjazdach kupuj jak się krew leje

• ogólnie to trochę brzmi jak w ogóle w to nie wchodź   ja w sumie od początku roku już wyje,bane na krypto i życie jest dużo spokojniejesze

Opublikowano

tak jak pan jezus powiedział

Opublikowano

chu.jowa nazwa

Opublikowano

To jak tam ten btc, zmalał czy urus?

Opublikowano

Istnieją 2 portfele BTC, które zawierają od 100k do 1mln coinów, jeden należy do Satoshi Nakamoto i jest nieruszony od zdaje się 2011 roku do dziś zawiera 1mln btc, drugi należy do FBI z mniejszą ilością z coinami z silk road.

Ot taka ciekawostka.

Opublikowano

A co sie teraz kopie? Może bym pokopał jakieś tańśze waluty? Mam i7, 16GB, GTX970. Tylko poważne odpowiedzi :lapka:

Opublikowano
6 minut temu, grzybiarz napisał:

A co sie teraz kopie? Może bym pokopał jakieś tańśze waluty? Mam i7, 16GB, GTX970. Tylko poważne odpowiedzi :lapka:

xd

Opublikowano
56 minut temu, grzybiarz napisał:

A co sie teraz kopie? 

roziego lowkickiem na ten głupi łeb

Opublikowano
  • Autor
37 minut temu, MaZZeo napisał:

Zmieńcie nazwę na kryptopedaly plz

dział o seksie i dewiacjach już jest, zapraszam tutaj.

Opublikowano

No nieładnie się zachowałeś stasiu, jak pamiętam forumek jednogłośnie opowiedział się za kryptopedałami ;/

Że się kojarzy? I co z tego? To tylko ruchanie w dupę, czyli jak najbardziej w temacie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
20 godzin temu, grzybiarz napisał:

Kopie się lamusów po nerkach i mówi, wyskakuj z hajsu i telefonu.

Opublikowano

malo ktory telefon po 8 latach kosztuje 100000% ceny startowej :(

Opublikowano

Nieważne, liczy się szacunek ludzi ulicy.

Opublikowano

Świetny dokument!  jeśli kogoś choć troche interesuje świat krypto powinien obejrzeć to jako pierwsze.

Postacie które były w samym centrum bitcoina, pierwsza transakcja btc, boom, kryzys, historia Silk road.

No i największa zagadka kim jest Satoshi Nakamoto twórca bitcoina?  choć to raczej łatwo rozwiązać.. :)

Opublikowano

https://cointelegraph.com/news/germany-wont-tax-cryptocurrencies-used-to-make-purchases/amp

Cytat

Germany Won’t Tax Cryptocurrencies Used To Make Purchases

(...) 

These guidelines distinguish Germany from the US where The Internal Revenue Service (IRS) treats Bitcoin like property, meaning that each purchase using Bitcoin is technically considered to be a sale of property and is, therefore, subject to capital gains tax.

Można się domyślić jak będzie w polsce... 

Edytowane przez Sebas