Skocz do zawartości

Spyro Reignited Trilogy

Featured Replies

• Odpowiedzi 319
  • Wyświetleń 36,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dobrze wspominam wszystkie 3 części ale jak przypomnę sobie ilość kryształów i innych rzeczy do zbierania słabo mi się robi :)  Ganienie niektórych złodziei jajek też dawało niezły w(pipi).

• 5 tygodni później...
Opublikowano

edyta: sprite był o minutę szybszy z gameplayem :P 

Wygląda to fajnie, ale mam nadzieję, że im dalej w las tym jest trudniej i gra będzie stanowić jakieś wyzwanie.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Można będzie przełączać OST między oryginałem a rearanżowanym:

Opublikowano
W dniu 12 July 2018 o 09:28, MBeniek napisał:

edyta: sprite był o minutę szybszy z gameplayem :P 

Wygląda to fajnie, ale mam nadzieję, że im dalej w las tym jest trudniej i gra będzie stanowić jakieś wyzwanie.

Te gry nigdy nie byly specjalnie trudne, odwrotnie do Crasha. Spodziewam sie raczej ze bede chcieli utrzymać ten poziom

Opublikowano

I fajnie - nie każda gra musi być przecież o masterowaniu skilla i walce z frustracją - to w końcu rozrywka i może od czasu do czasu zapewniać relaks.

Opublikowano

Nie no Crash, może poza jedynką, to też lekka gra, jeśli chodzi o zwyczajne zaliczenie bez masterowania, ze Spyro powiedziałbym, że było podobnie (szukanie wszystkich gemów czy niektóre zadania za orby/jajka takie lajtowe nie były). 

Fajny patent z tą zmianą aranżu, chętnie sprawdzę nowe wersje, bo na tym przykładzie słyszę, że są całkiem wierne oryginałom.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda na to, że na płycie będzie tylko pierwsza część Spyro - resztę trzeba dociągnąć. Kupuję zatem z drugiej ręki...

Opublikowano
17 minut temu, ping napisał:

Wygląda na to, że na płycie będzie tylko pierwsza część Spyro - resztę trzeba dociągnąć. Kupuję zatem z drugiej ręki...

przecież już Activision zdementowało i powiedziało, że chodzi o day one patche dla spyro 2 i 3 

https://www.gameinformer.com/2018/08/01/spyro-reignited-trilogy-requires-an-update-for-two-of-the-games

Opublikowano

News który wkleiłeś niczego niestety nie dementuje.

Jeżeli S2+3 nie będą grywalne bez dociągnięcia z sieci plików, to pudełko można równie dobrze wyrzucić po zakończeniu supportu PS4/XO.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Premiera opóźniona do 13 listopada.

Nie wiem czy wydawanie gry parę tygodni po rdr2 to taki najlepszy pomysł, no ale niech im będzie. Może przynajmniej wrzucą dwójkę i trójkę od razu na płytę. 

Opublikowano

Coraz bardziej śmierdzi mi to jakimś jednorazowym kodem odblokowującym dwie pozostałe części :/ 

Opublikowano

Po takich newsach morda mi się cieszy - nie dość, że nie mam kolejnej zaległości (no bo gierka nie wyszła, kiedy wyjść miała), to jeszcze spadło ciśnienie na kupno.
Dorwie się kiedyś w promocji za 69,99, oczywiście nówkę w folii, bo pewnie będzie tak jak piszesz - kod do wklepania.

Opublikowano

A w jednym temacie użytkownik @_Be_ zakrzyczał mnie że podaje newsa o ściąganiu 2 i 3 części a już zdementowany. To jak w końcu jest blubi będę miał na tej płycie wszystkie części czy nie? Jak tam twoi insajderzy?

Opublikowano

YongYea gadał, że podobno developerzy cisnęli Acti o opóźnienie, żeby dało się wcisnąć wszystkie części na płytkę - nie oglądałem tego filmiku, więc nie wiem, jakie tam źródła są.

Opublikowano

Ciekawe jak to zrobią. Znaleźli nowy sposób kompresji danych ?:D No nic poczekamy zobaczymy. W sumie i tak ponad połowa gier aaa która wychodzi obecnie jest prawie niegrywalna bez patchy. Takie czasy że jak padnie psn lub xbox live to zostaniemy z płytkami z wybrakowaną zawartością.

Opublikowano

To też prawda. No, ale lepiej mimo wszystko mieć niezpatchowane 3 części niż tylko jedną część. Dla mnie wypuszczanie fizycznych kolekcji z częścią zawartości w postaci kodu to niefajna praktyka.

Czy tylko mi się wydaje, czy motion blur w tej grze jest wyjątkowo widoczny?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
14 minut temu, Shagohad napisał:

Wygląda na to, ze maja jakiś tam sposób na odświeżenie większości gier z szaraczka. A sam patent wymaga poniekąd mapowania, gdzie pracowników można zastąpić botami. W miarę gładka robota ;) Nie zdziwię sie, jezeli to samo studio pomaga przy dewelopingu mojego MediEvilka :usmiech: 

Co następne....   MGS  ? 

Edytowane przez MEVEK

• 1 miesiąc temu...