Opublikowano 6 października 20186 l ins o czym ty piszesz xdddd fatycznie, hiphop w wyścigach = spanko. człeniu w 2005 już się bujało do rapsów
Opublikowano 6 października 20186 l 9 minut temu, ragus napisał: ins o czym ty piszesz xdddd fatycznie, hiphop w wyścigach = spanko. człeniu w 2005 już się bujało do rapsów Jezu jakie góówno. Utwór do ukołysania jak dla mnie. Do wyścigów musi być coś co podnosi adrenalinę, a nie powoduje że człowiek robi facepalma. Czy to rock, metal, dnb czy jakaś elektronika, nie istotnie, bpm musi być odpowiednie. Edytowane 6 października 20186 l przez Ins
Opublikowano 6 października 20186 l Nie jest zła muzyczka w tej części. Jak narazie Pulse i Bass dają radę. Jest lekko, komercyjnie i brytyjsko. Chiciaż od 4 części nie doczekałem stacji grającej mniej popową elektronikę
Opublikowano 6 października 20186 l Stacja radiowa tylko z muzyką klasyczną Edytowane 6 października 20186 l przez Malibu
Opublikowano 6 października 20186 l 7 minut temu, Malibu napisał: Stacja radiowa tylko z muzyką klasyczną Chyba obok Pulse jedyna alternatywa.
Opublikowano 6 października 20186 l 7 godzin temu, kubson napisał: ja dalej nie mam w garazu 2002 Mazda Rx-7 oraz 2018 Nissan Sentra, mimo tego ze na dysku je mam sciagniete ;/ cos ten car pass szwankuje Ale kupiłeś te auta w salonie? Bo one nie dodają się automatycznie do garażu. W zakładce salon masz auta z car passa i tam je odbierasz za darmo.
Opublikowano 6 października 20186 l Pierwsze dwa dodały mi sie same do garażu, zaraz odpale Forze i sprawdzę
Opublikowano 6 października 20186 l No i jestem w klubie a ktoś tu pisał że nie ma miejsca dla mnie. Pytanie, jak wrzucić jakieś zdjęcie na tą klubową ściankę?
Opublikowano 6 października 20186 l Pozdrawiam wszystkich Jamesów Bondów. - biedak, który brał Was na 1 zakręcie No a poza tym, to byłoby , gdyby servery działały
Opublikowano 7 października 20186 l W paru aspektach wychodzi potworek z tego FH4 no i ten dźwięk tragiczny...
Opublikowano 7 października 20186 l @Hum hahaha pozdro dla zgolonych przez Ładnie ich zrobiliśmy. @Bzduras bo dawałeś pogłos i wszystko było słychać podwójnie
Opublikowano 7 października 20186 l 2 minuty temu, creatinfreak napisał: @Bzduras bo dawałeś pogłos i wszystko było słychać podwójnie Wiem, sprawdzam problem, ale potrzebowałbym kogoś na kilka minut na party żeby sprawdzić, czy udało się go rozwiązać.
Opublikowano 7 października 20186 l W tej generacji już nic ładniejszego w temacie racerów raczej nie zobaczymy xD
Opublikowano 7 października 20186 l 13 minut temu, Daddy napisał: W tej generacji już nic ładniejszego w temacie racerów raczej nie zobaczymy xD Owszem ale w niektórych szczegółach i zbliżeniach jednak wychodzi potworek gorszy od FH3...
Opublikowano 7 października 20186 l Ktoś tu się skarżył na kilkusekundowe slow-motion. Chyba znam przyczynę problemu, moim zdaniem winę ponoszą opóźnienia w połączeniu, w czasie których gra próbuje schynchronizować wydarzenia na ekranie z serwerem gry. Przejście w tryb offline bodajże nazywa się to Horizon Solo, całkowicie rozwiązuje ten problem. Co do samej gry to dobiłem właśnie do 20 poziomu i odblokowałem Horizon Live i jestem przytłoczony bogactwem przeróżnych zadań, czasowych stale zmieniających się Forzathonów itd.. Rare z ich Piratami, powinno uczyć się od Playground jak robić dobre gry usługi, które od początku oferują dużo rzeczy do robienia. Obowiązkowa wzmianka o grafice: Wiosna jest prześliczna, obawiałem się że będzie zbyt podobna do lata, ale Playground zdecydowanie odrobiło zadanie domowe. Do tego stopnia że wiosną kwitną chyba nawet zupełnie inne rośliny xD
Opublikowano 7 października 20186 l dużo lepsze oświetlenie, warunki pogodowe, zabrudzenie samochodów, detale/roślinność/woda vs to że lambo nie jest jaskrawe jak kreskówki i samochody nie świecą się jak psu jajca, kwestia gustu, dzięki temu FH4 wygląda realistycznie
Opublikowano 7 października 20186 l imo yebac ten festiwal w singlu - prawdziwe mieso zaczyna sie od 20lvl i to naprawdę stanowi trzon tej gry, wtedy dopiero czuc prawdziwy zywy festiwal w ktorym uczestniczy cały świat genialna gra
Opublikowano 7 października 20186 l Czy dzisiaj cos ktos gra?Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka