Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 309,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Kilka minusów teraz:
- przycięcia na XOX, gra na moment staje i lecie dalej
- skromny a nawet bardzo skromny ruch samochodów postronnych
- wolny, ale to pewnie wina małej ilości osób matchmaking w rankingowych grach
- nie zmieniony powrót do pominiętego punktu kontrolnego 3 sek + następne dwie na wczytanie
- tu już może się czepiam, ale nie oszukujmy się tryb photo daje małe opcje zabawy w porównaniu np do tego z The Crew 2
- ekonomia pdk

Na razie tyle mi przychodzi do głowy

Opublikowano

Kolejna gra, którą odpaliłem "na chwilę" w wsiąkłem. Na chwilę obecną (i do wygaśnięcia GP) idealny tytuł dla mnie, w krótkich sesjach można i się pościgać, i "poczilować".

Śmigam na symulacji, poziomie "ponadprzeciętnym" i braku przewijania, na moje możliwości i poziom stresu wystarczy :)

Opublikowano

No mnie to rozczarowało troszkę. Już się cieszyłem, że niedługo przytulę pieniążki za bonka, a zaraz się okaże, że trzeba będzie gamepassa przedłużyć :yakubu:

Opublikowano

Mała sztuczka przydatna przy ustawieniu skrzyni ze sprzęgłem

Opublikowano

Będzie jakieś DLC z samolotami xD ? Bo niektóre tablice wydają się niemożliwe do stracenia samochodem np ta na kościele w Broadway. 

Opublikowano
4 minuty temu, chris85 napisał:

ta na kościele w Broadway.

podbij trochę poziom danger signów, przy którymś lvl pojawi się tam rampa z nowym danger signem ;) 

Opublikowano
6 godzin temu, second napisał:

Też to kupiłem, ale póki co żadnego stałego zysku nie przynosi. Chyba trzeba wszystkie gwiazdki zdobyć. 

ja mam jedna gwiazdke i dziennie zysku ok 6K

Opublikowano

Brak słów, magicy. Przecież to jest najładniejsza obecnie gra, jaka można zobaczyć na konsolach. 

Opublikowano
5 godzin temu, kubson napisał:

ja mam jedna gwiazdke i dziennie zysku ok 6K

Mi też już zaczęło dawać hajsy, mam 2 gwiazdki, w poszczególnych zadaniach brakuje mi tylko 3 i daje niecałe 11 tys

Opublikowano

Najgorzej jak się ma wheelspina i trafiają się kalosze, umiejscowione na tej ruletce między jakąś fajną fura a 250 tys... 

Opublikowano

BMW M6 FE z bonusem do driftów pozdrawia :cool2:

Opublikowano

Już mi się nawet nie chce kręcić tych wheelspinow. Leci samo (pipi) w postaci klaksonow i swetrów.  Pulse, Base Arena i Block Party, to już tak naprawdę jedno radio. Wiem, że Rap średnio pasuje do takiej gry, ale czasem lubiłem sobie włączyć i posłuchać podczas luznego buszowania w polu buraków. A teraz lecą tam zwykle popowe piosenki z murzynem w tle. 

Mam też wrażenie jakby tego festiwalu w ogóle tam nie było, nie czuć tego klimatu z drugiej i trzeciej części. 

Opublikowano

Dlaczego w Blizzard Mountain śnieg był śliski a w FH4 jest tak samo przyczepny jak suchy asfalt? Czy zimowa fizyka jazdy dojdzie w płatnym DLC?

Edytowane przez szejdj

Opublikowano
7 minut temu, chris85 napisał:

Leci samo (pipi) w postaci klaksonow i swetrów.

No, też mi tego sporo leci, ale z racji, że jest tego skończona pula, to wyobrażam sobie, że z czasem będzie tego coraz mniej i mniej. Nie żeby spinów było mało, bo dostaje się je dosłownie za wszystko. Plus te przebieranki i klaksony to nawet dają frajdę, więc póki co nie jestem jakoś sceptycznie nastawiony, ale może wkurzać, faktycznie. No i jeszcze jest ten aspekt, że wygrywanie dobrych samochodów za szybko zepsułoby delikatną ekonomię gry #pdk :kaz:

Opublikowano
9 godzin temu, PlastikowySmalec napisał:

Mi brakuje mgieł w jesieni i w zimie, brakuje włączania samemu świateł mijania, drogowych. Zamiast tych metro pedalskich awatarów mogli do tego się przyłożyć

Mgła w jesieni jest, wczoraj pierwszy raz widziałem :D

Opublikowano
56 minut temu, Andreal napisał:

Jak odblokować misję z Halo?

Graj i rób resztę wyścigów pokazowych. W tej grze przez 95% czasu na pytanie "jak odblokować xxxxxxxx?" odpowiedź brzmi "graj, samo wpadnie po drodze".

Opublikowano

Na zdrówko, mam nadzieję, że pomogłem i pozdrawiam cieplutko

Opublikowano
1 godzinę temu, szejdj napisał:

Dlaczego w Blizzard Mountain śnieg był śliski a w FH4 jest tak samo przyczepny jak suchy asfalt? Czy zimowa fizyka jazdy dojdzie w płatnym DLC?

Może dlatego że w BM były zimówki niezbędne i bez nich nie dało się praktycznie jeździć ? Tutaj nie widziałem takiego wyboru ale też podczas jesieni mogą nie być dostępne w menu wyboru/kupna