Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ściernisko cdp to na własne życzenie się zniszczyło, a Techland póki co, to może się w tym czuć lepiej, póki nie wydali gry, to nie ma co jeszcze rzucać wyrokiem. CDP to może się odkują na Wieśku, ale to i tak będą się musieli postarać, co by odzyskać zaufanie graczy, bo teraz są gównem. 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 137,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No, jeszcze parę łatek się pewnie przyda. Moja sytuacja z dzisiaj xd    

• kocham tą grę     choć to bardzo rasistowski tytuł   a ten się wysrać nie może   no co    

• Oby była to informacja o uśmierceniu wersji na stare sprzęty i skupieniu sie na PS5/XSX.

Opublikowano

Techland to są gorsi wyrobnicy niż CD Projekt i nie nastawiałbym się na jakiś hit z ich strony. Ile ono już robią to Dying Light 2? Efektów zero, pewnie się boją roastu jak z Cyberem i gra będzie przekładana wiecznie.

Opublikowano

Ale chociaż nie podgrzewają niepotrzebnie atmosfery.

Opublikowano

Pierwsza część przypadła mi do gustu i liczę, że druga też będzie spoko mimo zamieszania :)

Opublikowano
Cytat

The feedback they received was "pedalski", which translates to "too f**got-like".

Oho! Kolejne polskie studio będzie miało swoje 5 minut na reseterze :gsr:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego mam wrażenie, że to wcale nie będzie jakiś dobry news?

Pewnie ujawnią, że dalej są w czarnej dupie i premiera "when it's ready".

Opublikowano
  • Autor

Jest taka możliwość, nie zdziwiłbym sie też jakby dali upgrade jedynki na PS5 i XSSX bo cały czas przy niej skrobią

Opublikowano

Ja tam jestem dobrej myśli, że może jednak dobrze klepią tę grę, a przede wszystkim nie poszli drogą cdp. Niech kodują porządnie.

Opublikowano
15 godzin temu, Figuś napisał:

Jest taka możliwość, nie zdziwiłbym sie też jakby dali upgrade jedynki na PS5 i XSSX bo cały czas przy niej skrobią

I w sumie byłbym ukontentowany i zagralbym po raz trzeci jakby wpadło 60 klatek.

Opublikowano

Jutro ma odbyc sie streaming? Cos wiecej wiadomo o której godz. gdzie tp?

Edytowane przez Pauli87

Opublikowano

Oby była to informacja o uśmierceniu wersji na stare sprzęty i skupieniu sie na PS5/XSX.

Opublikowano
1 hour ago, Wredny said:

Oby była to informacja o uśmierceniu wersji na stare sprzęty i skupieniu sie na PS5/XSS.

W sumie byłoby to bardzo mądre posunięcie patrząc jak CDP na tym wyszło. 

Opublikowano

Ja pier.dole jaki downgrade. Wygląda jak dl1 na lekkich sterydach.

Opublikowano

Czyli chyba jednak celują też w starą generację.

Chuj tam, i tak będę grał jak pojebany nawet jeśli to będzie "tylko" dl1 na sterydach.

Opublikowano

Nie wygląda to kurcze za ciekawie. Miałem nadzieję że zrobią tak jak z jedynką gdy olali ps3 i x360

Opublikowano

No szkoda, że to będzie pastgen, pewnie dlatego, że już zaczęli to robić na starym silniku, przed pojawieniem się nowych konsol i zrobienie od nowa, albo przerzucenie na lepszy silnik to raczej nie na ich możliwości finansowe i zasoby ludzkie, tak mniej więcej obstawiam. Tak czy siak, czekanko, bo widać, że coś się w końcu dzieje. 

Opublikowano

To tyle czasu czekania żeby zobaczyć to coś ? Wogole to ten fragment co pokazali wygląda mega słabo. I oni klepią już to tyle lat