Opublikowano 27 stycznia 20223 l Było potwierdzane w gameplayach różnych, które wyszły teraz, że progres z coopa bezproblemowo działa i płynnie przechodzi z singla na coopa i vice versa.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l 3 godziny temu, LiŚciu napisał: Ja bardzo optymistycznie podchodzę do Tech. Grałem w Dead Island na premierę, Riptide na premiere, Dying na premiere i gry były dobrze działające. Porównywanie do CD to troche z dupy bo Wiedźmin 3 też słabo wyglądał na premiere i łaty dopiero naprawiły. Dead Island miało zjebanego autosave od premiery - chyba z 6 razy zaczynałem grę od samego początku, co bolało zwłaszcza mocno, gdy udało się zaliczyć jakieś dłuższe posiedzenie. Za to Wieśka zacząłem grać jeszcze przed day one patch i było zajebiście - dopiero każda kolejna łatka coś psuła. 2 godziny temu, Bartg napisał: jestem jak Fox Mulder i trust no one. Też jestem jak Mulder, ale...
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Cytat On consoles, the game will release in each region at midnight local time. Jak dobrze jest żyć w Nowej Zelandii
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Fajnie, jakby jutro była premiera. A nie za tydzień w piątek. No, ale chłopaki z Techlandu dobrze wiedzą, że gra najlepiej sprzeda się po pierwszym, jak emerytury wejdą na konto, a nie na koniec miesiąca, gdzie każdy porządny gracz karmę na zeszyt w warzywniku bierze, i praktycznie rzecz biorąc nie może myśleć o wyebaniu dwóch i pół bomby na nową grę.
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Kusi, bo za tydzień w piątek mam wolne Ale kij, najpierw wymaksować jedynkę, później i tak Alojka przenajświętsza, więc DL2 poczeka
Opublikowano 28 stycznia 20223 l No mam tak samo, tylko chyba odpuszczam maksowanie DL bo skończę tylko platyne i 100% w The Following. Te Challenge mnie nie interesują. I dopiero potem wskoczę do DL2. Najpierw Forbidden West i Elden Ring. No ale tak planuje. A co wyjdzie? Zobaczymy.
Opublikowano 28 stycznia 20223 l 2 minuty temu, Figuś napisał: zabijanie zombie>>>>>>>>>bicie kapucyna do rudej alohy Ja niedawno zabijałem zombiaki w State of Decay, więc teraz koniowanko
Opublikowano 28 stycznia 20223 l 16 minut temu, Figuś napisał: bicie kapucyna do rudej lochy Ale czekam na tą grę /dl2/ jprd dawno tak nie miałem. Nie chcę po raz czwarty rozpoczynać "jedynki", no ale nie wiem. W rudą też bym pograł, no ale szkoda mi 3 i pół bomby na gierkę dla dzieci puścić.
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Ogarnia ktoś czy gierka kupiona na Xbox działa też na PC? Czy to się tyczy tylko gier od MS?
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Jebaniutki o 60 sekund mnie ubiegł, ale można było się tego spodziewać po najlepszym newsmanie portalu dla graczy PPE.pl
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Autor Akurat przerwa na fajeczkę przy U4 i sobie klikłem co tam nowego w subskrypcjach Ogólnie wygląda to spoko, pokazali "nie reżyserowany" kawałek z najsłabszych konsol, wersja na bazowego bonera trochę zblurowana się wydaje Jak nie będzie większych dropów w bardziej wymagających sytuacjach to posiadacze starszych konsol powinni się dobrze bawić, a z free upgradem mogą podziwiać co oferują obecne konsole jak już staną się takowej posiadaczem
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Ważne, że dali lock na 30 klatek. Pamiętam, że jedynka na PS4 odrzuciła mnie tym pływającym klatkażem wahającym się pomiędzy 30-60, strasznie źle to wyglądało w ruchu. Podobnie było przy launchu na Switchu (choć tam bardziej zakres 20-40), ale w patchu narzucili ładny lock na 30FPS i ponoć fajnie to teraz działa.
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Autor Ta, na prosiaku niby wyciągało prawie stabilne 60 w trybie boost ale przez to gra się krzaczyła i wywalało do XMB później to chyba załatali i dali właśnie locka na 30
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Teraz też sporo ludu czeka na obiecanego patcha pod next-gen dla jedynki, ale to już chyba po premierze drugiej części. Niemniej chcę wierzyć w Techland, że dowiozą z dwójeczką godnie i zerwą z przeświadczeniem, że hajp na polską grę = wtopa.
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Teraz większość gier na premierę ma problemy, nie ważne czy z Polski czy innego regionu. Zwłaszcza, że przy Covidzie praktycznie każde studio pracuje w formie zdalnej - historia zatoczyła koło, znów robimy gry w sypialniach jak ponad 30 lat temu. A co do optymalizacji - ponad 20h w trybie performance na Series X, nie uświadczyłem ani razu dropa - nie ważne czy podczas walki z hordą zombiaków, czy latając nad miastem paralotnią.
Opublikowano 28 stycznia 20223 l 11 minut temu, ping napisał: A co do optymalizacji - ponad 20h w trybie performance na Series X, nie uświadczyłem ani razu dropa - nie ważne czy podczas walki z hordą zombiaków, czy latając nad miastem paralotnią. Ponowię pytanie, plejtestujesz, pracujesz w Techlandzie czy po prostu masz dostęp do gierki przed premierą ze źródeł, którym nie możesz ufać, ale które dowiozły?
Opublikowano 28 stycznia 20223 l pingu gadaj czy zbygowane jak cybersraka, czy grac sie da. i wstepne wrazenia, plusy i minusy, moze byc rozlegla sciana tekstu i wstepna ocena koncowa typu 92 na 100
Opublikowano 28 stycznia 20223 l 8 minut temu, Andżej napisał: pingu gadaj czy zbygowane jak cybersraka, czy grac sie da. i wstepne wrazenia, plusy i minusy, moze byc rozlegla sciana tekstu i wstepna ocena koncowa typu 92 na 100 Grałem w CP na premierę, też na Series X. Szczerze pisząc, stanu technicznego nie ma co porównywać (choć grę dałem radę skończyć). Z wrażeń jako gracz mogę napisać tyle, że gra jest dużo lepsza niż jedynka - combat, traversal, questy i świat, natomiast już we wtorek spada embargo na recenzje i patrząc po strzępkowych opiniach z twittera/reditów/etc. rzucanych przez recenzentów/youtuberów, raczej można się spodziewać dobrych ocen. Nic co tu napiszę nie będzie obiektywne, bo z grą spędziłem wiele lat (stąd też nie chcę zachwalać), jednak z ukończonym produktem bawię się na tyle dobrze, że przez ostatnie dwa tygodnie pogrywam nawet w czasie prywatnym.
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Niby podobnie jak sprite swego czasu w cybesrace piszesz, no ale nie tym razem. Lepiej odczekać tydzień - dwa tygodnie czasu, czy aby nie wyjdą kwiatkowe technikalia i inne gówna chuj wie czego.
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Autor Ping nie pisze że spijają drinki z parasolką. Pisze że przez ostatnie dwa lata miał bardzo dużo do czynienia z grą i teraz gra w finalny produkt. Jak umiesz dodawać to wiadomo co jest 5.
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Czyli to jest pewne, że zmian regionu na NZ zadziała? Miałem brać na ps5, ale mi wypada czwartek piątek wolne i fajnie by było zacząć w czwartek po południu. Także mam dylemat czy nie lepiej wziąć na XSX? Ja nie dam rady zwytrzymac i przez pierwsze 2 tygodnie do premiery Aloy będę grał w dl2 normalnie a potem przerzucę na rano przed pracą, aloy wieczorami.
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Teraz, Donatello1991 napisał: Czyli to jest pewne, że zmian regionu na NZ zadziała? Tak.