Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No armor or weapons? To trochę lipa - lubię eksplorację, która ma sens, a tu co ma mnie motywować do zaglądania w każdy kąt? Kurde, czyli to nie będą soulsy...

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 353,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jakby ktoś się jeszcze martwił o hitboxy.

• Kiedyś to i jazda furmanką czy na osiołku bywała standardem. I wiecie co? Pozmieniało się trochę od tamtych czasów

• Narzekaj na posty o tym jak gra działa na konsolach, a jednocześnie pisz o tym jak to twój kurier jest już w drodze z egzemplarzem gry 

Opublikowano

Zadnego zbierania sprzetu i  farmienia leveli zeby bylo latwiej? No brzmi to ciekawie.

Opublikowano

Jakoś średnio tak to wygląda bez zbierania sprzętu i broni, no nie wiem jak to mają wybronić. 

Opublikowano

5 razy zbieraliście sprzęt i bronie, dajcie im zrobić coś innego.

Opublikowano

52 minuty temu, ragus napisał:

5 razy zbieraliście sprzęt i bronie, dajcie im zrobić coś innego.

48 minut temu, II KoBik II napisał:

Qurwa zas soulsy, nic nowego. 

Qurwa nie ma tego co zawsze w soulsach. 

Gracze 2018.

Nie no, nie będę narzekał, zwłaszcza że sam w podobny sposób szydziłem z biadolących na nowego God of War - po prostu myślałem, że to będą "Soulsy" w Japonii.
Tak czy siak biorę day-one, jak wszystko od From, cieszę się, że robią coś świeżego, że nie zamknęli się na stałe w formule DS/BB i życzę im jak najlepiej, a sobie zayebistej gierki.

Opublikowano

Fajne jest to że kombinują z systemem walki bo ten z souls jest trochę lecimy i np nioh pokazał że mozna to zrobić ciekawiej. Wiem że będzie dobrze from nie odwala fuszerki chociaż chyba wolałabym Bloodborne w takim jak tutaj settingu ale nie ma co marudzić. 

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

sekiro-psx-2018-sea.jpg?w=1000&ssl=1

Prawdopodobnie nowy gameplay. Impreza odbędzie w Bangkoku (to jest PSX kierowany na tamten region) w dniach 18-19.08.

Opublikowano

Trailer jak i gra na tym etapie wygląda jakby robił to team B z From Software. Oby nie rozmienili się na drobne jak platinum z turtlesami i transformersami.

Opublikowano

Dla mnie to wygląda jak Bloodborne killer. 

Opublikowano

Nie wiem co ci sugeruje taki scenariusz. Sekiro jest obecnie glownym projektem studia, Miyazaki jest glownodowodzacym a trailer jest swietny.

Opublikowano

From teraz będzie rozliczane za to, że nie zrobiło czwartych Soulsów i "fani" zhejtują Sekiro, bo "to nie to samo" - tak będzie.

Opublikowano

Już po systemie w Nioh tak wygląda :v Liczę że Team Ninja ich właśnie  zainspirował. 

Opublikowano
6 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Po Sekiro walka w soulsach będzie jak z poprzedniej generacji wspomnicie jeszcze te słowa.

a teraz jest inna?? rozumie ze gierka moze sie podobac ale nie kumam jak mozna uznawac ze sytem walki jest spoko w tych grach z trzema animacjami na krzyz ;)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano
3 minuty temu, Szymek_PL_ napisał:

ale nie kumam jak mozna uznawac ze sytem walki jest spoko w tych grach z trzema animacjami na krzyz

Wiesz są ludzie dla których Wiedzmin ma dobry system walki więc na dobrą sprawę tutaj nie ma jakiejś wielkiej rozkminy. System w soulsach jest prosty i skuteczny, wystarcza ale fakt Nioh pokazał jak powinno się zrobić porządnie system walki w soulsbornach z tym, że tam tylko system walki jest fajny a reszta to jakieś lata wstecz za grami From. 

Opublikowano

Z wszystkich informacji wynika, że będzie gra bez levelowania i tarcz, z większą mapą i swobodą i właśnie systemem walki podobnym do tego z Ni-Oh.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

- Niestety obraz robi się czerwono-szary jak tracisz energię (jak w shooterach).

- parry i stealth to bardzo ważne mechaniki

info z targów azjatyckich SEA.

Możliwe że gra wyjdzie 19 lutego.