Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Devil May Cry 5

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 129,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Najprościej powiedzieć, że na Ziemi, w każdym przypadku są to miejsca fikcyjne i nie bazujące na żadnych realnych odpowiednikach, w realiach w których przejście między światami ludzi a demonów nie jes

• BrandonLee_z_TheCrow
    BrandonLee_z_TheCrow

Dobra, to może moja pierwsza opinia na tym forum. Devil May Cry 5 to chyba najlepsza gra, w jaką grałem od lat. Serio. Jak napisał jeden z recenzentów: "maksimum gry w grze". Urzekła mnie ta z lekk

Opublikowano

To jeszcze w miarę do ogarnięcia :) Najpierw Ski na DMD, potem cała reszta.

Opublikowano

Ja najpierw chce przebic sie przez HaH, potem Sekiro wyjdzie więc wrócę do gry dopiero z bloody palace. 

Opublikowano

Brzmi jak plan, chociaż wolę najpierw wymasterować DMD, żeby podłapać taktyki i wyrobić sobie znowu pamięć mięśniową na co cięższych przeciwników. Z Sekiro wstrzymam się do recenzji raczej.

Opublikowano

Animacja zabicia ostatniego bossa przez V jest  mocna 

tumblr_po9mp2kVN21y77qnmo3_250.gif

tumblr_po9mp2kVN21y77qnmo2_250.gif

Opublikowano
5 godzin temu, Bzduras napisał:

Skilla się nabywa z czasem ;)

Misja 19, DMD, Ska wpadła - czuję, że mogę wszystko kurna!

To teraz dawaj misję 12. Ze 3 godziny na niej siedziałem i tylko cudem udało mi się ją masterować na S :yao:

Opublikowano

Kończę SoS, jak w trójeczce normal to był dla mnie max, tak tutaj bez większego przykładania się mam w większości A, nawet mniej kontynuacji używam niż na DH przy pierwszym podejściu xD

Opublikowano

PfQjebu.jpg

o4K2pcW.jpg

DMD zmiażdżone i ja też jestem zmiażdżony. Misja 18

Spoiler

z 3 atakującymi naraz pokemonami, gdzie błyskawice, kule ognia oraz inne gówna latają na wszystkie strony, a ty próbujesz za wszelką cenę nie dać się trafić i jednocześnie utrzymać ocenę S za styl (kolejny level z chorą punktacją) 

to jedna z najbardziej poj*banych rzeczy jakie robiłem w grach. Trzeba aktywować tryb: donguri, inaczej nie ma szans. Teraz na szybko HoH, a później ostateczne wyzwanie. Umrę przy tej grze :yao: 

Opublikowano
32 minuty temu, cotek napisał:

Pierwsza Polska platyna się szykuje :D

Serio nikt jeszcze nie ma? Obawiam się, że zanim wymasteruję H&H to już kilka zdąży się pojawić, no ale i tak nie ma co ukrywać, to będzie bardzo "prestiżowy" dzbanuszek. Anyway muszę ją mieć, bo to ostatni Devil w którym jeszcze nie mam 100% trofeów :)

Opublikowano

Boshe ale ja lamie Dantem strasznie. O ile w DMC1,3 grało mi się nim za(pipi)iscie tak już kierwa w 4 i teraz V nie potrafie nim nic za fajnego kręcić :/ Trza będzie przysiąść w Otchłani z nim jakoś.

Opublikowano

Niestety to tylko spekulacje, Capcom nie podzielił się informacjami o sprzedaży.

Opublikowano

Smuteczek. Ale myślę, że będzie dobrze. Chociaż jako osoba która ma kontakt z młodszymi osobami to nikt nawet tytułu nie kojarzy.

Opublikowano

@Josh

Pełen szacun za te Ski. Wrzuć jakieś filmiki ze swojej gry, chciałbym podpatrzeć jakieś combosy.

Ale z normalnych misji, a nie z treningu. W treningu każdy potrafi kukłę nawalać w niestworzony sposób. Chodzi mi o jakieś praktyczne patenty :)

Opublikowano

Masz na kanale Josh PL cały jego run na DMD

Opublikowano

Nie ma timera ile sie gralo w grze?

Opublikowano

Na PS4 nie :beksa: Klocek pokazuje mi 59 godzin. Coś mało.

Opublikowano

@Widget

No osoba pisząca ten artykuł to chyba mocno popiła przed klawiaturą, bo inaczej nie jestem w stanie wytłumaczyć jak osiągnięto taką konkluzję.  Devil May Cry nie mógł sprzedać się w takiej ilości na Steamie w tydzień, tak naprawdę największe tytuły często nie sprzedają się tak ltd. (czyli wliczając liczne wyprzedaże).

W ogóle, ta matematyka gościa, który to pisał... DMCV sprzedało się 3 mln na Steamie, bo Resident Evil 2 sprzedał się 3 mln na premierę (chyba zapomniał, że owszem 3 mln, ale na wszystkie dostępne platformy, w dodatku tradycyjnie RE gro swojej sprzedaży ma na konsolach Sony), a DMCV osiągnął wyższy wskaźnik grających jednocześnie, ergo DMC sprzedał się lepiej i powyżej 3 mln na PC, a pewnie 4 z konsolami xDDDDDDD

Jestem pewien, że Capcom byłby zadowolony nawet z 2 mln (4-5 mln ltd.) egzemplarzy na premierę - tradycyjnie seria nie sprzedawała się na tyle dobrze, żeby Capcom oczekiwał dużo więcej.

Opublikowano
4 godziny temu, estel napisał:

@Josh

Pełen szacun za te Ski. Wrzuć jakieś filmiki ze swojej gry, chciałbym podpatrzeć jakieś combosy.

Ale z normalnych misji, a nie z treningu. W treningu każdy potrafi kukłę nawalać w niestworzony sposób. Chodzi mi o jakieś praktyczne patenty :)

Nie chcę za bardzo spamować, więc tak jak pisze XM. więcej na moim kanale. Jakość nagrań niestety nie urywa dupska, ale na 1080 nawet coś widać :kaz: Teraz mierzę się z Hell & Hell, ale to już tak lekko nie pójdzie, oczywiście wszystko będzie na bieżąco wrzucane na YT, może się komuś przyda. 

Opublikowano
21 minut temu, Josh napisał:

Nie chcę za bardzo spamować, więc tak jak pisze XM. więcej na moim kanale

:notsure: