Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, LeifErikson napisał:

Czyli takie solidne 7,5/10? ;) Żartuje, dzięki za polecanke, na pewno obejrzę w przerwie od nadrabiania SFU, choć tu dopiero końcówka drugiego sezonu. Faktycznie jest coś wyjątkowego w tym serialu. 

A co do wspomnianego Detektywa to szczerze nigdy nie rozumiałem fenomenu. Są lepsze kryminały. 

Dokładnie 7,5;]

To bardzo wysoka nota. 10 to tylko The Wire i Deadwood.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 237,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sharp Objects.  Niestety na Netflixie nie ma co liczyć na takie seriale. Biała obsada,  prawdziwe duszne południe, bez wyciskania na siłę czarnych aktorow, flagi konfederacji, brak przedstawiciel

• w fortnite w każdej sekundzie gameplayu dominuje gó.wno ale na to jakoś nie narzekasz

• W pierwszym odcinku najpierw 45 minut yebania białej rasy i gloryfikacji czarnej a potem 15 minut niezłej akcji. Każdy kolejny odcinek coraz gorszy, ale ileż można patrzeć na ciągłe hejtowanie bi

Opublikowano
On 4/27/2022 at 9:22 AM, mcp said:

Od oferty dostałem małpiego rozumu, na listę wleciało od razu chyba z 20 pozycji do obejrzenia :lapka: Tyle, że z netflixem na początku było podobnie, a potem skakanie po tytułach i szukanie na siłę. Mimo wszystko, jakościowo to niebo a ziemia jeżeli chodzi o produkcje hbo więc póki co też chyba zrezygnuję z netflixa.

Ten dokument o Tonym jastrzębiu jest niezły, chociaż szkoda, że o robieniu gry jest tylko krótka wzmianka, a przecież w dużej mierze to dzięki niej Tony został milionerem. Świetne były za to wypowiedzi innych skejterów, Rodney to jakiś mnich, który osiągnął kolejny poziom wtajemniczenia.

O grze jest inny dokument - Pretending I'm a Superman: The Tony Hawk Video Game Story (2020) - IMDb

Opublikowano
12 godzin temu, MichAelis napisał:

Susza film polecajka

Też polecam, chociaż końcówka w porównaniu do reszty filmu trochę zawodzi, spodziewałem się nie wiadomo jakiego rozwiązania a wyszło tak se. Ale klimat jest i ogląda się dobrze. 

Opublikowano
12 godzin temu, mcp napisał:

Też polecam, chociaż końcówka w porównaniu do reszty filmu trochę zawodzi, spodziewałem się nie wiadomo jakiego rozwiązania a wyszło tak se. Ale klimat jest i ogląda się dobrze. 

Faktycznie, Susza klimacik bardzo gęsty i sugestywny. Sam film niespieszny i w sumie też nie wiedziałem czego się spodziewać a i się zaskoczyłem na koniec. Dobre kino.

Opublikowano

Drugi epizod We Own This City jasno pokazuje w jakim kierunku pójdzie fabuła. Hersl najlepszy drań :banderas:

Opublikowano

mam czasem brak synchro obrazu z dźwiękiem od razu po odpaleniu filmu ale na szczęście pomaga przestawienie w te i z powrotem lektora. to jakiś powszechny problem ?

Opublikowano
5 minut temu, Banny napisał:

Jakiś film możecie polecić na hbo max?

kryminał najchętniej.

Małe rzeczy, Susza. 

Opublikowano
6 godzin temu, Banny napisał:

Jakiś film możecie polecić na hbo max?

kryminał najchętniej.

Tokyo Vice

Kto nie widzial nadrabiac natychmiast. 

Opublikowano
36 minut temu, sajmon34 napisał:

Tokyo Vice

Kto nie widzial nadrabiac natychmiast. 

A, to oglądam, ale potrzebuję filmu na 1 wieczór ;)

Opublikowano

@Banny 3 billboardy widziałeś? może nie jakiś rasowy kryminał ale bardzo dobry film. Reminiscencja też zaskakująco fajny kryminał sci-fi. do tego rebecca ferguson :wub:

Opublikowano

Z seriali to jeszcze Turystę polecam. Fajnie sie to ogląda. 

Opublikowano

O, od trzeciego sezonu SFU wjeżdża w zremasterowanej formie (16:9, wyższa rozdziałka). Super, bo 4:3 i niewyraźny obraz wpływał jednak trochę na odbiór. 

Wleciało też ostatnio kompletne The OC. :D Nie spodziewałem się takiego kopniaka nostalgii, aż odpaliłem pierwszy odcinek z ciekawości. Tutaj remaster obrazu jest przekozacki - jakby mi ktoś powiedział, że to nowy serial kręcony w tym roku, to bym uwierzył. 

Opublikowano

Peacemaker :obama: James Gunn :banderas:

Opublikowano

Hbo Max można oglądać na 3 różnych urządzeniach,więc  dlaczego gdy jestem zalogowany na Smart Tv i po wyjściu z aplikacji wchodzę bez logowania, wybieram profil i oglądam,a na Xboxie za każdym razem gdy zamknę aplikację to znowu muszę się logować na tablecie lub komputerze i podać kod by móc oglądać?

Opublikowano

samuraja jacka dali i pierwszy raz oglądam(dziecko bez satelity here). mega artystyczna bajka z ciekawą reżyserią 

Opublikowano

Znowu zacząłem nadrabiać zaległe sztosy z HBO i o jenysiu :obama:

Jeden odcinek "Sukcesji" jest lepszy niż wszystko co obejrzałem na takim Netfliksie w ciągu poprzedniego roku :sonkassie:

Opublikowano
27 minut temu, dee napisał:

Znowu zacząłem nadrabiać zaległe sztosy z HBO i o jenysiu :obama:

Jeden odcinek "Sukcesji" jest lepszy niż wszystko co obejrzałem na takim Netfliksie w ciągu poprzedniego roku :sonkassie:

To żałuj, że ominałęś Arcane.