Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 239,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sharp Objects.  Niestety na Netflixie nie ma co liczyć na takie seriale. Biała obsada,  prawdziwe duszne południe, bez wyciskania na siłę czarnych aktorow, flagi konfederacji, brak przedstawiciel

• w fortnite w każdej sekundzie gameplayu dominuje gó.wno ale na to jakoś nie narzekasz

• W pierwszym odcinku najpierw 45 minut yebania białej rasy i gloryfikacji czarnej a potem 15 minut niezłej akcji. Każdy kolejny odcinek coraz gorszy, ale ileż można patrzeć na ciągłe hejtowanie bi

Opublikowano

11 grudnia premiera na polskim hbo max

Przechwytywanie.JPG.b9cd0336a23db36168660e54166343de.JPG

Opublikowano
W dniu 27.11.2023 o 15:50, YETI napisał:

Pierwszy sezon średni, ale drugi lepszy. Warto sprawdzić.

A miałem się pytać na forumku, czy będą w drugim sezonie jakieś 

Spoiler

trupy

:pawel:

Spoko to był sezon, lepszy od pierwszego.

Za całość 7+/10 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niedługo nowy Detektyw, który już zbiera najlepsze recenzje od czasów 1 sezonu. 

Opublikowano
10 godzin temu, Zwyrodnialec napisał:

Recenzje są świetne, to chyba idealny moment aby odświeżyć sobie świętego graala seriali, czyli pierwszy sezon.

Opublikowano

Ja nie wiem czy takie świetne te recki, jeden portal dał 6,5/10 a drugi 7/10.

Ponoć za bardzo ten sezon kopiuje pierwszy i zakończenie mało satysfakcjonujące.

Opublikowano
10 godzin temu, Zwyrodnialec napisał:

To akurat nietrudne, bo moim zdaniem po dobrym pierwszym kolejne były bardzo średnie. ;)

Opublikowano

Właśnie obejrzałem pierwszy ep True Detective 4 i jest moc. Klimat, postaci, scenariusz, zdjęcia. No, póki co nie mam żadnych zastrzeżeń i jest powrót do formy z pierwszego sezonu. Mam nadzieję, że utrzymają, bo dali tylko jeden odcinek na start i już tupię nóżkami na kolejny.

Opublikowano

Trzeba poczekać na wszystkie, kupić na miesiąc i wtedy obejrzeć. Akurat wczoraj mi się skończył roczny. :cebula:

Opublikowano

Ja tam akurat mam w pakiecie i byłem ciekaw. Na pewno nie będę czekał półtora miesiąca. No i wiadomo raczej czemu nie wrzucili na początek dwóch czy trzech epizodów - sezon ma tylko 6 odcinków.

Opublikowano

Właśnie wleciał u mnie 1 epek. Jest tajemniczo, jest gęsto, jest dobrze. Jodie Foster w formie. Czekam na kolejny.

Opublikowano

No u mnie na odwrót,

Spoiler

chujowa intryga ze zjawiskami paranormalnymi w tle, jebie tu Kingiem na kilometr, zaraz pewnie wleca ufoludki. Słabi bohaterowie, same brzydkie baby jak w grach Sony, stara Jodie która ledwo się trzyma z córką lesba, eskimoska babo-chlop która mogła by grać Abby.

Po pilocie takie naciągane 7/10.

~jak już musisz to chociaż używaj spoilerów m'kay?

Opublikowano

A powiedzcie, czy podobnie jak w pierwszym sezonie jest wrażenie

Spoiler

obcowania jakby z czymś spoza naszego świata?

Edytowane przez Wojtq

Opublikowano
3 hours ago, Wojtq said:

A powiedzcie, czy podobnie jak w pierwszym sezonie jest wrażenie

Reveal hidden contents

obcowania jakby z czymś spoza naszego świata?

Nawet bardziej niż w pierwszym sezonie. Po pierwszym odcinku mogę powiedzieć, że klimat jest gęsty, bardziej "horrorowy" i czuć vibe 

Spoiler

The Thing

Silnych bab (i psychicznych też) jest mnóstwo. Są lesbijki i samice alfa.

Opublikowano
11 godzin temu, bartiz napisał:

Słabi bohaterowie, same brzydkie baby jak w grach Sony, stara Jodie która ledwo się trzyma z córką lesba, eskimoska babo-chlop która mogła by grać Abby.

wyobraźcie sobie że jako powód dlaczego odcinek był słaby, to jest połowa waszego argumentu. "brzydkie" baby :szopenhauer:

słaby odcinek, intro to jakiś żart, intryga grubymi nićmi szyta, a CGI aż gryzie oczy.