Jukka Sarasti 347 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Godzinę temu, Kalel napisał: Posiadacze HBO Max zostaną od razu przeniesieni do Max? Czy jakieś dodatkowe mecyje bedą? Od razu, dzisiaj pisali maila o tym. Natomiast kluczowej informacji, to jest ceny, już nie podali. Szczególnie interesujące, bo mają być trzy pakiety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Godzinę temu, Faka napisał: No ja się zastanawiam jak to będzie, bo płacę 25 zł za max, to taka promocja, co wczesniej opłacali, bo teraz chyba normalnie ludzie płacą po 30 zł? Ja płacę 19,99 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca No to tyle samo co ja i właśnie się zastanawiam się co z tymi będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca https://filmozercy.com/wpis/hbo-max-znika-z-polski-termin-premiery-max-potwierdzony-bedzie-plan-z-reklamami opis planów tak z grubsza. ciekawe ile wyjdzie premium + sport żeby już się nie bawić w playera osobno. no nic, trzeba będzie poczekać na oficjalne cenniki ale coś czuję że czeka odczuwalna podwyżka. vod ostatnio za dużo cwaniakują Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Ale mieszają z tymi wyborami, jakieś pakiety premium i jeszcze te głupie pomysły z dodatkowymi pakietami, o chuj tu chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca o wyciąganie hajsu. to samo masz z playerem, inne vod w cywilizowanych krajach podobnie działają. takie czasy mordo, płyń z prądem albo płyń do zatoki Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Tokyo Vice dziś finał, ale to było zajebiste jako cały serial! Pewnie to koniec historii i 3 sezonu już nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Oby nie było, bo chyba materiał się skończył. Dobre to było, zwłaszcza finał. Za to bym se w Yakuza pograł... A nie ma czasu z bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia W dniu 4.04.2024 o 21:35, Fanek napisał: Tokyo Vice dziś finał, ale to było zajebiste jako cały serial! Pewnie to koniec historii i 3 sezonu już nie będzie? Nie wiadomo, bo twórca mówił ostatnio, że ma pomysły na dalszy ciąg. Ja osobiście wolałbym, żeby s02e10 był finałem całego serialu, bo skończyli rewelacyjnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Wjechało grande finale serialu Pohamuj Entuzjazm i smuteczek się pojawił że nie będzie już więcej tych zabawnych komediowych historyjek o Larrym Davidzie łamiącym społeczne konwenanse w różnych życiowych sytuacjach. Już tu kiedys o tym pisałem ale z okazji tego ostatniego odcinka przypomnę, że bardzo polecam, bo dawno się tak nie usmialem przy żadnym serialu czy filmie. Dodatkowy plus jeśli ktoś lubi Seinfelda, bo Larry jest współtwórcą tego serialu i jest w nim sporo odniesień czy gościnnych występów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Tokyo Vice - 2 sezon zakończony i o jezusku, ależ to było dobre! Serial wspaniały od deski do deski, każdy odcinek wnosi coś nowego dla fabuły, nie nudzi i przede wszystkim wciąga jak bagno. Pisałem to już w przypadku pierwszego sezonu, ale muszę napisać ponownie, gdzie każda rola została obsadzona idealnie. Aktorzy odwalili kawał mega dobrej roboty, od postaci pierwszoplanowych aż po te mniej ważne. Zdecydowana topka platformy na chwilę obecną. Jestem ciekaw czy wrócimy jeszcze do brudnego Tokyo. Furtka nie została zamknięta, więc kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Wjezdzam na HBO bo chce odswiezyc Rodzine Soprano, coś tam ciekawego wyszło w ostatnich latach? Bo zatrzymałem się jakoś na czasach Boardwalk Empire. Z tych najnowszych to mam tylko na liscie Tokyo Vice, bo juz mi dwoch ziomkow polecało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Silver 167 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Tak na szybko przejrzałem i wybrałem coś takiego (ale pewnie sporo już z tego mogłeś widzieć.. ostatnio HBO jakoś się nie popisuje i wrzuca same średniaki) Mare z Easttown / Miasto jest nasze / czarnobyl / angielka / miłość i śmierć / sukcesja / ślepnąc od świateł / euforia / miasto na wzgórzu / peacemaker / Ród smoka jak oglądałeś GoT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Czarnobyl widziałem, Ślepnąc od świateł też, Gre o tron olałem po pierwszym sezonie bo wykastrowali fabułe z ksiazki. Reszta do sprawdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 1 godzinę temu, Shen napisał: Wjezdzam na HBO bo chce odswiezyc Rodzine Soprano, coś tam ciekawego wyszło w ostatnich latach? Bo zatrzymałem się jakoś na czasach Boardwalk Empire. Z tych najnowszych to mam tylko na liscie Tokyo Vice, bo juz mi dwoch ziomkow polecało. Vinyla możesz sprawdzić jeśli lubisz muzykę z lat 70-tych. Tylko jeden sezon, bo oglądalność była za niska, a produkcja droga, więc skasowali. Ale i tak warto sprawdzić, jak wytwórnie płytowe wykorzystywały naiwniaków marzących o wielkiej karierze. Pilota reżyserował sam Scorsese, a scenarzystą był Terence Winter jeden z najważniejszych scenarzystów Rodziny Soprano i twórca Zakazanego Imperium. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Detektyw pierwszy sezon. Co jakiś czas sprawdzę co tam wrzucili i zazwyczaj same gówna. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Biały Lotos, Ogrodnicy, Schody, Od nowa, a ze starszych rzeczy jeszcze Wielkie Klamstewka, Ostre Przedmioty. No i Pohamuj entuzjazm na poprawę humoru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Sama "Sukcesja" to jest taki mega-sztos, że warto będzie wrócić do HBO. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Długa noc, bardzo dobry serial. No i Snowfall Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia The Last of Us jak nie widziałeś. A z klasyków Rzym i Kompania Braci Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Jeszcze mi się Olive Kitteridge przypomniała. Piękny mini serial, ale smutny jak cholera. Richard Jenkins tam gra (Nathaniel senior z Six Feet Under), Bill Murray i w głównej roli Frances McDormand. Piękna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Dodałem sobie jeszcze Oz do listy, kiedyś widziałem jeden sezon i nie wiem czemu porzuciłem. 30 srebrników ktoś oglądał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Obejrzyj jeszcze drugi i starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Jak takie starocie wyciągamy to Sześć stóp pod ziemią koniecznie obejrzyj jeśli nie widziałeś i masz wolne jakieś 60 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi