devilbot 3 681 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) jestem caly czas @MichAelis ok dzięki za owoce nie zapomnij jutro podesłać jabłek. Da się chyba dołączyć jako prezent do wysyłanej kartki. Pozdro. Edytowane 29 Marca 2020 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Jasna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Jak słyszę jęczenie biedaków i nieudaczników, że pieniądze nie rosną na drzewachalbo że nie wypadają na przykład z kamienito mi ich nawet nie żal. Ja tymczasem tak sobie żyję na tej wsi za hajs z drzewa: mały pokój przeznaczyłem na czilowanie przy muzycezaś duży -- standardowo -- jedzenie, sranie, spanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 18 godzin temu, ogqozo napisał: Tak przypadkiem dzisiaj się złowił. Nie wiem czy to jakieś dokonanie warte odnotowania, ale tak nawiązując. W ogóle tydzień gry za mną i zaczyna się robić dość zajmująco. Dzisiaj trzy lokacje dla nowych mieszkańców wyznaczone i pełne umeblowanie dostarczone, więc trochę potu przelałem i drewna porąbałem. W nagrodę spodziewam się, że jutro populacja mojej wyspy ulegnie podwojeniu. Możliwości rosną i na nudę już raczej narzekał nie będę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Neithell 0 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @tomasz_sromasz Czy ja dobrze widzę, że Ty kopcisz sobie piecykiem w chacie? XD <hardcore mode> Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Czy jak wyłączymy grę i gramy w coś innego to w AC życie toczy się dalej ? W sensie czy budynki się budują itp czy gra musi być włączona ? Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 W grze jest real time tak samo jak w życiu lub grach przegladarkowych. Smialo możesz grać w co innego zanim się nie zbuduje. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Ale granie online to spieprzyli strasznie ;/ Przez ten pomysł z otwieraniem bramki nie da się nikogo odwiedzić, bo mało kto pamięta, żeby na początku gry od razu to zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 113 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Godzinę temu, number_nine napisał: Ale granie online to spieprzyli strasznie ;/ Przez ten pomysł z otwieraniem bramki nie da się nikogo odwiedzić, bo mało kto pamięta, żeby na początku gry od razu to zrobić. I ogólnie tyle klikania żeby kogoś odwiedzić itp, męczące to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) Polecam artykuł o zbawiennym działaniu Animal Crossing: New Horizons w trakcie pandemii: https://edition.cnn.com/2020/03/30/us/animal-crossing-mental-health-escape-coronavirus-wellness-trnd/index.htm Jak kogoś męczy obecna sytuacja to niech sięgnie po AC. Edytowane 30 Marca 2020 przez devilbot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Miałem już nie odpalać AC po rundce Warzone. Ale mowie jedna wyspa z bilecik i lulu. A tu wyspa z tarantulami Ależ jutro wejdzie hajsu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Takie coś mi się na haczyk zaczepiło. Coelacanth. Brzmi, jak nazwa jakiegoś demona z Dooma. Już mi się mylą te tytuły, bo gram na przemian. Idę spać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Jak ktoś się wciągnął w zbieranie robali i ryb i przekazywanie ich muzeum to jutro będą nowe gatunki bo zaczyna się nowy miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Ooo, to miło. Myślałem, że to raczej co porę roku się będzie zmieniało. Kur'wa, zapomniałem się rozebrać do spania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 giera jest cudowna na skolatane nerwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 9 minut temu, Kmiot napisał: Ooo, to miło. Myślałem, że to raczej co porę roku się będzie zmieniało. Nie zmieni się całkiem ale kilkanaście gatunków nie będzie już występowało i kilkanaście nowych dojdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Dlatego warto uzupełnić kolekcję o te okazy, które migrują z końcem marca. Zwłaszcza stringfish i oarfish. No ale teraz to już trochę późno Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Bez online/olewajac je idzie w te produkcje grać w tzw. 100%? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) Tak. Online jest strasznie ch.ujowe i służy głównie do odwiedzania się w celu sprzedaży swoich owoców(albo rzepy) u kogoś u kogo rosną inne za większą kwotę niż u siebie no i w celach towarzyskich. Online to tylko dodatek, zresztą technicznie spierdzielony. Edytowane 31 Marca 2020 przez devilbot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 9 godzin temu, XM. napisał: Bez online/olewajac je idzie w te produkcje grać w tzw. 100%? Tak, w trakcie tygodnia średnio intensywnego grania odwiedziła mnie jedna osoba, mi nie udało się odwiedzić żadnej Wczoraj wbiłem pierwszy raz do muzeum i muszę powiedzieć, że jak na taką gierkę poziom detali robi robote. Zbieranie różnych gatunków owadów czy ryb faktycznie ma sens, bo możemy później wszystko obejrzeć we wspomnianym muzeum i nie jest to tylko zyebana makieta albo coś w ten deseń jak w wielu grach, tylko duża, ładnie przygotowana lokacja z osobnymi pomieszczeniami dla danego typu stwora. Do tego prosty, ale piękny motyw muzyczny w wielu aranżacjach, zależnie od pomieszczenia w jakim jesteśmy. Powolność gry może wkurzać, ale dzięki temu faktycznie czeka się na otwarcie nowego budynku, sklepu czy nawet zakwitnięcie wiśni pod chatą Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Ja myślałem, że online jest głównie, żeby fleksować się swoją wioską i chatą. Bo egzotyczne owoce można w sumie równie dobrze przeszczepić z bezludnych wysepek, na które latamy za bilety Nooka. Zresztą te rzadkie owoce to też nie jest znowu jakiś dobry sposób na hajs. Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez tomasz_sromasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Hm tylko, że nie wiem jak Wy, ale ja mam w domu brzoskwienie, a na tyc wyspach to co najwyżej jabłka mi się trafiły. Oczywiście już mam wrzucone całe poletko drzew. Btw. ależ brakuje planera do budynków, infratruktury. Takiego jak w domu. Bo stawiam kolesiowi działkę i patrzę zaraz, że jest nierówno albo za blisko i jest lipa. A potem hajs i czas na przebudowę/ No i chce przesunąć kolesiowi domek o pół jego długości to też nie mogę bo koliduje z obecnym. Ale cóż REALIZM Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Ja już byłem na kilku wyspach i miałem albo kokosy albo brzoskwinie. Dziś rzepa u mnie po 180, a ja oczywiście przespałem niedzielne zakupy Rozumiem, że później dom będzie miał osobne pomieszczenia? Bo trochę głupio mieć bidet w pokoju. Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez Kosmos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi