devilbot 3 681 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Po ile u was rzepy u mnie 97? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 13 minut temu, Kmiot napisał: Dobra, u mnie rzepa dzisiaj po 94. Bramka otwarta, gdyby ktoś chciał. Wrzucam jeszcze raz na nową stronę, dla przejrzystości. Pamiętajcie, że możliwość kuna tylko do południa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 45 minut temu, Kmiot napisał: Wrzucam jeszcze raz na nową stronę, dla przejrzystości. Pamiętajcie, że możliwość kuna tylko do południa. Udany wypad. Tania rzepa Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 U mnie po 102. Kupiłem, już wujtam, bo udało mi się pierwszy raz nie zaspać w niedzielę na zakupy xD Teraz nawet śpię na rzepach. Jak będziecie mieli dobre ceny na rzepki, to dajcie cynę, ja też będę sprawdzał. A, i zrobiłem wszystkie przepisy na jajowe gówna. Nagrodą od zająca crackheada za to jest przepis na jajkową różdżkę Domek też doyebany ładnie na s rank 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Ja się załadowałem po 93 za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 12 minut temu, tomasz_sromasz napisał: A, i zrobiłem wszystkie przepisy na jajowe gówna. Nagrodą od zająca crackheada za to jest Ukryj zawartość przepis na jajkową różdżkę Spoiler Ale ta różdżka jest bajerancka, bo w szafie możesz jej przypisać do ośmiu strojów i zmieniać je na zawołanie. Nie masz tych ciuchów w ekwipunku (ergo nie zajmują miejsca, tylko sama różdżka), ale przebierać się możesz w każdej chwili. Ogólnie fajny gadżet i ostatecznie było chyba warto crafcić te przepisy. Do mnie wpadło dzisiaj dwóch chłopaków (MichAelis i devilbot), więc koń zwalony. No i rzepa zakupiona. Postawiłem wszystko, ponad 600k xd Muszę monitoring postawić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Tak ale tych różdżek to jest pełno w grze ja mam już 3. Wszystkie działają tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 A te spadające gwiazdy są każdej nocy czy trzeba czekać na siostrę sówki? Tzn. u mnie już była raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Nie wiem ja miałem tylko jak ona była u mnie a na necie znalazłem ze niebo musi być czyste albo musi być ogłoszone że będzie deszcz meteorytów Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 7 minut temu, devilbot napisał: Tak ale tych różdżek to jest pełno w grze ja mam już 3. Wszystkie działają tak samo. No tak, sam mam przepis na inną (tylko nie mam large star fragments), ale może Tomasz o tym nie wiedział. Co do gwiazd, to najlepszy połów jest w deszcz meteorytów, ale ogólnie wieczorami też się zdarzają spadające gwiazdy. One zazwyczaj lecą seriami i wydają charakterystyczny dźwięk, więc jak usłyszysz jedną, to można zakładać, że za chwilę polecą kolejne. Trzeba patrzeć w niebo (gałka w dół) i wciskać A. Im więcej życzeń uda nam się wypowiedzieć, tym więcej fragmentów gwiazd na następny dzień możemy znaleźć na plaży. Przynajmniej tak mi się wydaje na podstawie własnych obserwacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 O (pipi)u zloty, wiedzieliscie ze ceny rzepy zmieniaja sie dwa razy dziennie? zupelnie o tym zapomnialem Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Trzeci weekend z rzędu nie ogarnąłem rzepy rano. Czas chyba przestawić czas w konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Z tym, że będziesz musiał grać z przestawionym bo jak przestawisz to rzepy chyba się zepsują tylko nie wiem czy przy przestawianiu zegara w przód czy w tył. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Majac rzepy nie mozna manipulowac czasem po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 @estel jeszcze możesz kupić u kogoś na turnipexchange ludzie tam hostują z innych stref czasowych jest masa ofert https://turnip.exchange/islands tylko czytaj opis Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Wy sobie jaja z tą rzepą solidarnie robicie tak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Znowu rzepę przespałem -.- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pietrex 3 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) A u mnie dzisiaj była po 92 tyle ze w tygodniu w sklepie chcieli po 56 jak wyglada sprawa z przechowywaniem rzepy? Nie mam miejsca ani w schowku ani przy sobie wiec towar koczuje w chacie. Czy jak uruchomię online i ktoś zajrzy do mojej posiadłości to może sobie wziąć w prezencie cenne zasoby? Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez pietrex Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Odwiedzający mogą zabrać twoją rzepę dlatego najlepiej ogrodzić ją płotem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Być może nie wszyscy wiedzą. Aby crafting przebiegał szybciej, to podczas animacji tworzenia itemu trzeba klikać szybko A. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Czy 150 to dobra cena sprzedaży rzepy, czy mozna wyrwać lepszą? O ktorej sie zmienia cena w ciągu dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Myślę że jeżeli kupiłeś za około 100 to poniżej 200 nie warto sprzedawać. Cena może dojść nawet do ponad 500 ale to rzadkość i na to nie licz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Przed chwilą szukałem baby od rzepy, a dziś przecież poniedziałek. Świąteczno kwarantannowa za(pipi)ka. btw, nawet nie wiedziałem, że rzepy gniją, także pierwszy sort wpizdu Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Po pewnym wydarzeniu w grze następują napisy końcowe. Większość z was pewnie wie ale napiszę bez spoilerów - po nich dopiero zaczyna się gra, za sprawą nowej aplikacji w nookphonie Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Mam trochę zdublowanych przepisów dla tego &#^$ zająca i kilka sakurowych, więc jeśli ktoś ma braki to się chętnie podzielę. Szukam kwiatów: chryzantem i lilii. Ma ktoś może i poratuje? Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez ashka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi