Opublikowano 9 kwietnia 20205 l W dniu 27.03.2020 o 16:03, chris85 napisał: Jeśli chcecie wsiąknąć w Dirta, i nie znienawidzić go na dzień dobry, to sugeruję, żeby nie zaczynać od trybu kariery. Na początek polecam wam Grę Swobodną - Rajdy Historyczne a potem Mistrzostwa FIA Rallycross ( jest za to sporo osiągnięć/ trofeów) za sterami jakiejś bestii WRX, uwierzcie mi, że dopiero wtedy Rallycross robi się fajny i naprawdę ciężko się oderwać. Do tego w ustawieniach gry włączcie sobie wspomagacze typu kontrola trakcji i stabilności i można rajdówkować Tryb kariery jest za(pipi)isty i wciąga jak bagno, ale jest przy tym bardzo wymagający i potrafi zirytować. Oczywiście pierwszy sezon za kółkiem Mini czy innego rzęcha, to tylko rozgrzewka, później robi się ciężko. Nawet nie chodzi o trasę samą w sobie, bo te są do ogarnięcia, ale o kasę i naprawy ( za kasę). Nie raz skończyłem np Rajd Hiszpanii i nie wystarczyło mi kredytów, żeby ogarnąć furę przed następnym. Wtedy musiałem "farmić" siano w innych trybach, albo dziennych wyzwaniach społeczności A te ustawianie wspomagaczy stabilności i trakcji to ustawić na max do 5? Powiem, że bez tych wspomagaczy strasznie trudno się prowadzi autko, ciągle tylko wypadałem z drogi albo skręcanie na pizde.
Opublikowano 9 kwietnia 20205 l Moim zdaniem należy wyłączyć wszystkie wspomagacze i po prostu jechać wolniej jeśli ktoś wypada z trasy. Bo jak się ktoś przyzwyczai do wspomagaczy to może sobie wyrobić złe nawyki. Lepiej niż polegać na wspomagaczach nauczyć się podstawowych technik jazdy rajdowej: powerslide, scandinavian flick, left foot braking, heel and toe. Dużo tutoriali jest na youtube.
Opublikowano 9 kwietnia 20205 l Tak i nie zapomnijmy o założeniu kasku oraz rękawiczek xD Ja tam się chce dobrze bawić a nie uczyć rajdowego abc. Kontrolę trakcji mam wyłączona, reszta jest chyba na maks. Ważny jest dobór klasy auta. Zapomnij o wszystkich potworach grupy B czy autach na tylny napęd, bo znienawidzisz tę grę. Polecam Ci te starsze Subarki ( zwłaszcza te z najnowszego DLC) , Skodę R5, albo ten stary Volkswagen jwst mega dobry na początek.
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l Przejechalem 1 zawody (4 kwalifikacje, polfinaly i finaly) w crossrally (poziom clubman) w karierze, wyszedlem z zawodow (nie rezygnowalem!) i pojezdzilem w innych zawodach. Wyszedlem z trybu kariera, cos tam pogrzebalem w innych trybach, wrocilem do trybu kariera ponownie i pojawil mi sie komunikat o zresetowaniu moich zawodow bo niezgodnosc jakas z serwerem. Okazalo sie ze wlasnie zresetowalo mi te zawody z crossrally i zrobilo juz tak 2 razy. Ktos sie spotkal z czyms takim?
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l gierka świruje ostatnio bo masa ludzi z plusa się rzuciła i serwery nie wyrabiają
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l To na chuy nie zrobili tej gry w normalny sposób. Ciekawe jak ta gra będzie działała za 15 lat, dawno po działających serwerach.
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l Od kiedy twórcy robią gry z myślą o tak odległej przyszłości? Wyłącza serwery za kilka lat i nie będzie można sobie nawet zagrać. Takie czasy, pacze, dlc, online. A za parę lat kupa nie gra
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l Dałem na premierę 250, potem 50 za season passa i boli takie dymanko, nie powiem że nie
Opublikowano 10 kwietnia 20205 l 39 minut temu, REZOK napisał: Od kiedy twórcy robią gry z myślą o tak odległej przyszłości? Wyłącza serwery za kilka lat i nie będzie można sobie nawet zagrać. Takie czasy, pacze, dlc, online. A za parę lat kupa nie gra Przecież to Figaro xD
Opublikowano 13 kwietnia 20205 l W dniu 11.04.2020 o 00:06, maciucha napisał: Dałem na premierę 250, potem 50 za season passa i boli takie dymanko, nie powiem że nie A ja dałem 10zł za samego steelbook'a (bez płyty) i ściągnąłem z plusa. Jest pudełko i jest gra
Opublikowano 13 kwietnia 20205 l 15 minut temu, _daras_ napisał: A ja dałem 10zł za samego steelbook'a (bez płyty) i ściągnąłem z plusa. Jest pudełko i jest gra gdzie można wyrwać sam steelbok?
Opublikowano 13 kwietnia 20205 l 24 minuty temu, maciucha napisał: gdzie można wyrwać sam steelbok? https://allegro.pl/kategoria/gadzety-306453?string=dirt&bmatch=baseline-al-product-eyesa2-engag-dict43-cul-1-3-0318
Opublikowano 13 kwietnia 20205 l Nie mam pojęcia dlaczego jak sam wpisywałem 'dirt rally 2 steelbook' to było mniej wyników wyszukiwania
Opublikowano 13 kwietnia 20205 l Może trochę offtop ale czy ktoś też ma ten problem. Mam fizyczna wersję gry i teraz w plusie dodałem sobie cyfrę. Mimo wszystko gra nie chce ruszyć bez płyty. Chyba nie powinno tak byc?
Opublikowano 14 kwietnia 20205 l Może trochę offtop ale czy ktoś też ma ten problem. Mam fizyczna wersję gry i teraz w plusie dodałem sobie cyfrę. Mimo wszystko gra nie chce ruszyć bez płyty. Chyba nie powinno tak byc?Musisz usunąć instalkę z płyty i ściągnąć na nowo wersje cyfrowa, wtedy ruszy bez płyty. Jeśli masz zakupione season pasy tez musisz je na nowo pobrać ze sklepu, jak z sejwami to juz Ci nie powiem w przypadku Dirta czy te z fizycznej kopii zadziałają z ta cyfrowa. Powinny jak pudełko masz z tego samego regionu co cyfrę. ale gwarancji nie daje.
Opublikowano 14 kwietnia 20205 l Miałem tak samo. Musiałem usunąć z konsoli grę w wersji płyty i pobrać grę w wersji cyfrowej. Wszystko działa,
Opublikowano 15 kwietnia 20205 l A to zajmuje tyle samo miejsca, wersja cyfrowa i na płycie?Jakiś czas temu przed nabyciem pełnej gry chciałem ściągnąć demo i się zdziwiłem bo ściągało pełna grę ~70GB pewnie z opcja kupienia reszty z poziomu dema bez konieczności ściągania czegoś później. Płyta zajmuje 78GB po wszystkich aktualizacjach.
Opublikowano 16 kwietnia 20205 l Panowie pytanie o wyzwanie Audi Quattro. Gram dopiero od wersji GOTY. Jak często pojawia się to wyzwanie? Od 4 dni nie miałem tego wyzwania[emoji58] Jedno z ostatnich trophy do wbicia platyny.
Opublikowano 17 kwietnia 20205 l Pojawiło się dzisiaj wyzwanie dzienne z grupa B. Tyle tylko, ze z 4 poziomami nagród, brakło nie wiele do 1 poziomu[emoji3525] Trzeba czekać dalej na te wersje wyzwań dziennych delta - one chyba maja tylko 2 poziomy nagród[emoji41]