Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 258

Oceń okładkę PSX Extreme 258 38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 258 - Resident Evil 2

2. 2. Oceń okładkę PSX Extreme 258 - Far Cry New Dawn

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

@Emtebe a co ludzie mają pisać o numerze jak jeszcze nikt nie miał go w dłoniach? Żeby jeszcze chociaż jakiś próbny tekst wyszedł do przeczytania, a tak to mamy tylko okładki, kiedyś jeszcze rozmazane strony. I co Ty tutaj chcesz innego oceniać po takiej zapowiedzi?

Z kolei po wyjściu numeru, widzę same posty o zawartości.Sam zresztą często coś skrobne.

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 152
  • Wyświetleń 26,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeśli chodzi o dział Kroolika "Dobre, bo polskie" to muszę przyznać, że ciężko mi się to czyta przy takim stylu, a po przewróceniu strony wszystko momentalnie wylatuje z pamięci. Uważam,że na tej jedn

• Proponuję zamykac temat każdego nowego numeru hasłem, a hasło drukować w piśmie   

• Podsumowanie w takiej formie jest już tradycją, a poza tym jest wyjątkowo treściwe (każdy może w kilku zdaniach uargumentować swój wybór), a przy tym luźne i pozostawia miejsce na indywidualne roszady

Opublikowano

Chcecie poznać opinie o zawartości? Nie zniesiecie opinii o zawartości.

Opublikowano
24 minuty temu, MYSZa7 napisał:

@Emtebe a co ludzie mają pisać o numerze jak jeszcze nikt nie miał go w dłoniach? Żeby jeszcze chociaż jakiś próbny tekst wyszedł do przeczytania, a tak to mamy tylko okładki, kiedyś jeszcze rozmazane strony. I co Ty tutaj chcesz innego oceniać po takiej zapowiedzi?

Z kolei po wyjściu numeru, widzę same posty o zawartości.Sam zresztą często coś skrobne.

To pewnie Ty jesteś autorem jednego z tych dwóch postów co są na temat zawartości :-)))

A tak na poważnie Mysiu, to traktuj moje wynurzenia z przymrużeniem oka. Poza tym, nie napisałem, co ludzie mają pisać, co chcę by pisali, tylko wypunktowałem, co piszą najczęściej :-)

Opublikowano

Proponuję zamykac temat każdego nowego numeru hasłem, a hasło drukować w piśmie :potter:

Opublikowano

Kilka razy dostawałem PSXa w poniedziałek, więc ktoś może też już dziś dostał. A że go na forum nie ma, to inna sprawa. 

Opublikowano
W dniu 26.01.2019 o 19:13, Emtebe napisał:

Typowy temat o kolejnym numerze PSXE:

1. Przed premierą milion postów:

a) okładka super

b) okładka brzydka

c) u mnie na pewno będzie okładka 1

d) u mnie na pewno będzie okładka 2

2. Po premierze kilka postów:

a) okładka super

b) okładka brzydka

c) u mnie była tylko okładka 1

b) u mnie była tylko okładka 2

c) ze dwa posty odnośnie zawartości numeru od stałych czytelników

I cyk... Perez może wrzucać kolejną zapowiedź a komentarze zataczają koło ;-))))

No ewentualnie znajdzie się jeszcze jakiś miszcz fotoszopa, z komentarzami, że zrobiłby taką okładkę, że byście się posrali na miętowo ;-))))

Brzydkie uogólnianie. Wystarczy spojrzeć na temat o poprzednim numerze. Na pierwszej stronie kilka postów o okładce, kolejne 3 strony już prawie tylko o zawartości.

Opublikowano
  • Autor

Pierwsze zwolnienia w drukarni już jutro rano...

Opublikowano
  • Autor

Nowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Wydanie papierowe tradycyjnie w punktach z prasą na terenie kraju, a elektroniczne na PPE lub e-Kiosk.pl

Opublikowano

Wow, pobrałem pdfa, a tam Listy zmniejszone do dwóch stron. Bez durnych „rodzynow”. Dzięki, mam nadzieje, że na stałe. 

Opublikowano

Faktycznie :thumbsup:. Że tak powiem: dobra zmiana. Mam nadzieję, że to fazowe wygaszanie tego działu i za dwa numery nie będzie go wcale :usmiech:

Szkoda, że nie braliście też głosowania na grę roku z FPE do tych podusmowań. Może by się Forza na trzecim miejscu jeszcze załapała :nosacz3:

Opublikowano

To bluber jeszcze tego nie poprawił? Co za żałosny typ :pawel: :pawel: :pawel:

Opublikowano

Zrobił temat goty i źle policzył głosy przez co Forza wylądowała na trzecim miejscu zamiast Spidermana. Ktoś mu zwrócił uwagę i zamiast się przyznać do błędu, zaczął cisnąć, że beka że ktoś to policzył i do dzisiaj nie naprawił kolejności. Przypadek? xd

Opublikowano

Była drama o gierkę roku i źle podliczone głosy, sprawdź temat.

Udało się zdobyć wymarzoną okładeczkę. Można się śmiać, ale jednak bliższy serduszku jest Residencik niż jakiś ubigejm z kolorkami dla przedszkolaka.

Komodo ma u mnie piwo za recenzję najważniejszego tytułu w tym miesiącu - nie zepsuł tego ;) Rzuciłem też okiem na artykuł o e-sportowcach i gejmingowych telefonach - rozumiem chęć trafienia do szerszego grona odbiorców, ale przynajmniej ten pierwszy mógłby być o stronę krótszy. Chociaż z drugiej strony jest sporo dobroci w tym numerze, więc nie będę zżymać się na ludków, którzy klikaniem myszka zarabiają na życie. Druga rzecz której ciachnąłbym trochę miejsca to "PPE Awards" - stosując inną formę można by uciąć stronkę i przeznaczyć ją pod coś bardziej wartościowego (zwłaszcza, że redakcja na bank wie jakie podejście do rzeczonego portalu mają czytelnicy obecni na forumku). Krótsze listy na plus, zdecydowanie fajniej poczytać w to miejsce wypociny czytelników (a w sumie to czytelniczki) niż wyjaranego od środka HIVa. Chwali się!

Tyle uwag po godzinie od kupna numeru, zobaczymy co dalej.

Opublikowano

Komodo w tekście o Metrze palnął ładną bzdurę- gra nie będzie mieć żadnych zadań pobocznych. Tylko misje wątku głównego, aby nasza ciuchcia dalej ruszyła, oraz czyszczenie mapy z fantów. 

Opublikowano

Bzduras, Yakubu: Dzięki, aż tak nie zapuszczam się w tematy growe :lapka:

Opublikowano

Gry 2018. Kali i jego opinia o SCVI :) Że SCVI wygląda "przezacnie". Heh nawet na niezłym PC (2560 x 1440) na wysokich detalach gra prezentuje się w porywach przeciętnie. No ale u niego bijatyki od Namco i Capcom jakie by nie były i tak mają zagwarantowane skrajnie wysokie oceny :) To nic że w SFV i T7 loadingi są bardzo długie, grafika taka sobie, 9/10 i tak się należy ;)

Edytowane przez Alastor84

Opublikowano

W pobliskim markecie zakupiłem ostatni egzemplarz z jedyną słuszną okładką.

uuiw6h42vk8e_t.jpg

Edytowane przez milupl

Opublikowano

Co do zawartości to na szybko przejrzałem i jak dla mnie jest ok. Przede wszystkim podsumowanie 2018 roku, 3 play testy ciekawych gier, w recenzjach re2 oraz ac. Będzie co czytać.

Opublikowano

No i jak zwykle w przypadku dwóch okładek dostaję tą, która mniej mi się podoba. Przynajmniej pismo w sklepowym stanie. 

Opublikowano

Okładka jak okładka, dorwałem z Far Cry’em, ale zapach farby drukarskiej wynagradza wszystko, uwielbiam :wub:

Opublikowano

Ehhh... i ja też dostałem z prenumeraty wersję z Far Cry :( I to już kolejny raz kiedy liczę na "tę" jedną okładkę, a zawsze dostaję tę drugą :( No nic, najwyżej jak mi się rzuci w oczy w jakimś kiosku/sklepie, to kupię "lepszą"wersję numeru.

No i pochwalę, że w tym miesiącu, od niepamiętnych czasów, gazetę dostałem w dniu, kiedy pojawia się w kioskach. Brawo Poczta Polska :)

Opublikowano
8 godzin temu, PiotrekP napisał:

Komodo w tekście o Metrze palnął ładną bzdurę- gra nie będzie mieć żadnych zadań pobocznych. Tylko misje wątku głównego, aby nasza ciuchcia dalej ruszyła, oraz czyszczenie mapy z fantów. 

Kolejna jego bzdura trafia do druku?? :/ Poprzednio uśmiercił THPS5, twierdząc, że gra już nie działa. Nie zadał sobie nawet trudu weryfikacji tego, że dawno temu wyszedł patch i gra działa jak złoto. A jeszcze wcześniej ktoś narzekał na jego wtopę z RE. Perez, może zamiast "automatycznej korekty tekstów", można by też zapodać weryfikację rzetelności tekstów? Człowiek czyta jego teksty i nawet nie wie, co jest prawdą a co bzdurą :-)