Szermac 2 612 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Ten Ronin to jest taki śmiech, że Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, Faka napisał: Silent Hill 2 wygląda jak gówno, grafika z rodem ps4, co tu się odjebało? Grafika to jedno ale to drewno bijące z ekranu od animacji bohatera do przeciwników, przy RE4 i DS ja jebie jakie to słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia No ale ten Ronin nie lepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia No nareszcie asasyn w Japonii. Podoba mi się ten Rise of Ronin. To będzie taka przyjemna gra na 8. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Imo to jest najlepsze State of Play od czasów E3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia jest i death stranding 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia DS2, no czekam z chujem w łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Ronin ubishrot z linka zaje.bana z sekiro. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia DS2 dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Hideo to przechuj jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Kojimbao dobrze odlecial xD Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia znowu te majaki kojimy o niczym 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia DS2 - Kozak - Kojima ponownie to zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2025 xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia DS2 w 2025, no nie wiem, ciężki to będzie rok jak w zanadrzu jest GTA VI. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Action espionage - nowy metal gear wymyślony na nowo? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Faka napisał: DS2 w 2025, no nie wiem, ciężki to będzie rok jak w zanadrzu jest GTA VI. Jak ktoś ma czas, żeby zagrać w 1dną grę, to na pewno :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Tak serio DS2 kogokolwiek jara nieironiczne xd? Ten trailer to wygląda jak jakieś majaki helupiarza na zjezdzie, który robi sobie beke ze swoich fanów pseudointelektualistów typu grubas rozi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2025, to było do przewidzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia No dobra fajne te gierki na ps4, a o ktorej prezentacja z ps5? Kisne kurwa jak pomysle w jakim stanie jest ta branza podsumujmy Gry sa drozsze bo koszty, gowna i ogolnie pieklo deweloperow Gry wychodza rzadziej no bo zdalna praca, wszystko trwa, nie poganiajcie nas, potrzebujemy 4 dni wolnego w tygodniu Gry sa brzydkie jak skurwysyn, modele jak kurwa z ps360 Rimejki, remastery, sequele, zero nowych pomyslow a jak juz cos jest to ruchamy to co bylo, zrobimy mix cuszimy i sekiro i nazwiemy to ronin Daty premiery nie dajemy mordo bo wiesz jak jest, albo dobra masz tu cos za 2 lata najwyzej przesuniemy Playstation slabe jak nigdy, a konkurencji nie ma bo ta tonie w wlasnych fekaliach Chinczyk 30 lat w biznesie i nadal po angielsku niekoniecznie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Soban napisał: Tak serio DS2 kogokolwiek jara nieironiczne xd? Ten trailer to wygląda jak jakieś majaki helupiarza na zjezdzie, który robi sobie beke ze swoich fanów pseudointelektualistów typu grubas rozi. Przeciez rozik kocha ta majaki i minusami walił na premiere jak z karabinu jak mu gre o dziecku w kuli obrażali Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Ta, dokładnie, nie wiem po co to Pro mają ogłaszać jak te gierki to moja pralka by wyświetliła ...a jest z 1984 roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Pan Kojima coś pięknego, reszta meh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Ds2 wygląda PRZEKURWISCIE i tak - jara mnie to co widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Pupcio napisał: Pan Kojima coś pięknego, reszta meh Jeszcze ta chinka na poczatku. Wyglada na generyk ale przynajmniej baby maja figure. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi