Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, oFi napisał(a):

Za rok/dwa to szykuje się nowa generacja. Ciekawe czy sonka pójdzie w full digital.

Nie ma szans - prędzej uwierzę, że zrobią jedną konsolę bez napędu i sobie dokup jak chcesz.

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
3 godziny temu, mario10 napisał(a):

To co teraz w kolejności? GTAVI wyznaczy nowy standard cenowy gier i podwyżka abo na kolejnych rynkach?

GTA VI to już będzie produkt między generacyjny.

Opublikowano

Najpierw Mafia, zaraz GTA VI. Jako gracze nie powinniśmy narzekać na brak gier, bo ten rok obfituje w dobre sztosy.

Opublikowano

Oczywiście, że jest w co grać, ale od nich wolałbym kolejną część o kombojach )

Opublikowano
27 minut temu, mario10 napisał(a):

A ja wolałbym Bully 2

Opublikowano
6 godzin temu, mario10 napisał(a):

Dopiero 7 lat minęło od dwójki więc jesteśmy w połowie drogi do trójki

Opublikowano

Tego się niestety obawiam, że na 3 część będzie sporo trzeba czekać.

Opublikowano

A będzie odpalać gry z biblioteki, czy 339 za każdą ? kekyayaya

Opublikowano
6 minut temu, Square napisał(a):

A gry z PS6?

a gry z PS6 też będą wychodzić. i działać. Ogólnie ta pogoń konsol za mocą obliczeniową z generacji na generacje zdaje się coraz bardziej wyhamowywać, dziś PC są już zbyt daleko do przodu by warto byłoby się za tym uganiać i odcinać. A gry dzisiaj tak się skalują że działają zarówno na Series S za 1300 zł, Steam Deckach, Switchach jak i na RTX5090 za 10 tysięcy złoty, więc argumenty o hamulcowości takiej słabszej niż PS5 PS6 nie są dziś zbyt ważny.

No i wiadomo że jakakolwiek konsola nie powstanie to wsteczna kompatybilność z obecną biblioteką PS5 to dziś absolutny obowiązek. Nikt nikomu nie będzie kazał płacić drugi raz za tę same gry, to byłoby samobójstwo.

Opublikowano
1 hour ago, ASX said:

Nikt nikomu nie będzie kazał płacić drugi raz za tę same gry, to byłoby samobójstwo.

Nie trzeba kazać skoro gracze sami chętnie płacą za remastery gier z PS4.

Opublikowano

Ten ekran startowy i muzyczka z PS1 to było coś wspaniałego. Wyłączałem konsolę zamiast usypiać żeby tylko to usłyszeć :)

Opublikowano

Szkoda tylko, że nie ogarnęli osobnego ustawienia dla dźwięków, bo nie oszukujemy się, te tapety wyglądały słabo/tragicznie.

Opublikowano
33 minutes ago, Square said:

Szkoda tylko, że nie ogarnęli osobnego ustawienia dla dźwięków, bo nie oszukujemy się, te tapety wyglądały słabo/tragicznie.

No dokładnie, fajny był tylko dźwięk i ekran startowy. Dashboard wyglądał słabo i wyłączyłem to po kilku minutach.

Opublikowano

Od pewnego czasu nie pobierają mi się aktualizacje jeśli konsola jest w uśpieniu (mam włączoną opcję zachowania łącza internetowego). Ma ktoś pomysł czemu tak się dzieje ?